MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 46 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 45 | 46 | 47 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 46 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Fisolka

Post #1 Ocena: 0

2011-01-23 19:21:27 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

WOW....
ten watek sie zamienil w totalne obrazanie wszystkich i wszystkiego!
...a ja myslalam,ze zalozycielka ma jakis problem i generalnie musi go rozwiazac!
Tak tylko dodam-ja tam nie zamienie mojego polskiego meza na zadnego kurda, araba czy innego!!!
Fajnie jest jak jest juz jakies 20 lat.Przeraza mnbie tylko to co tu wyczytalam....!!!!!!!
:-o:-o:-o
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2011-01-23 19:22:21 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
... te panie nieatrakcyjne ktore tu byly wytykane ...

Ile wy ludzie macie lat, bo kometarze czasem sugeruja wiek przedszkolny, a najwyzej podstawowki. Czy moze to jest regionalny zwyczaj w Leeds, ze dorosle osoby wytykaja palcami tych co nie osiagneli pulapu "piekna"???:-o:-o:-o
Ada

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #3 Ocena: 0

2011-01-23 19:25:40 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Cytat:

2011-01-23 19:21:27, Fisolka napisał(a):
WOW....
ten watek sie zamienil w totalne obrazanie wszystkich i wszystkiego!
...a ja myslalam,ze zalozycielka ma jakis problem i generalnie musi go rozwiazac!
Tak tylko dodam-ja tam nie zamienie mojego polskiego meza na zadnego kurda, araba czy innego!!!
Fajnie jest jak jest juz jakies 20 lat.Przeraza mnbie tylko to co tu wyczytalam....!!!!!!!
:-o:-o:-o

z każdą zmianą wiąze sie ryzyko że może wyjść na gorsze więc lepiej nie ryzykować
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #4 Ocena: 0

2011-01-23 19:27:38 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

elizaglasgow

Post #5 Ocena: 0

2011-01-23 19:30:09 (14 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Cytat:

2011-01-23 13:23:34, midian25 napisał(a):
Pomimo tego że w pewnym momencie wątku zsiedliśmy z kurdów i zaczęło nawet być wesoło, nastapił wielki come back koleżanki ze swoim kurdyjskim mężem.I znowu się zacznie,że Polacy to pijusy,darmozjady i inne tego typu bzdury...Widać że koleżanka ma parcie na szkło.
Ja swojego polskiego męża nie zamieniłabym na tysiące tych super przystojnych kurdów,jakoś mnie do tego "miodu" nie ciągnie,bo dla mnie prowadzać się z kurdem to zwykły obciach.
Pozatym u mnie w mieście krążą plotki,że pierwszy raz mężczyzna kurdyjski musi przeżyć z kozą...Odkąd jednego złapali jak na przedmieściach kozę zapinał...Prawda to?

Myslalam ze spadne z sofy.:-]:-]:-]

Niech sie dziewczyna cieszy, niech go kocha, niech kradnie zasilki, zobaczy, jak jej maz-nie maz zachowa sie, jak uzyska prawo pobytu, lub jak sprawa z zasilkami wyjdzie na jaw.Kierunek drzwi i tyle:-]:-]:-]
Niech sobie dziewczyna znajdzie informacje na temat takich zwiazkow i zwierzenia mlodych dziewczyn w necie.Kupe tego, do wyboru do koloru.Ta Pani nie ma do konca pojecia, czym jest zwiazek z wyznawca islamu, jakie zasady panuja w takim domu i czy ona, jako "obca" bedzie szanowana przez jego rodzine, co bedzie musiala zrobic, zeby na ten szacunek zasluzyc.To jest mloda dziewczyna, ktora w wyborze partnera kierowala sie tylko i wylacznie wygladem.O islamie napisala, ze jest to "jego wiara".Wedlug niej, oni chca byc rodzina, nie sa nia od chwili pojawienia sie dziecka na swiecie.Ja moge tylko tyle stwierdzic:mlode, glupiutkie i niewyksztalcone dziecie:-D:-D:-D;-);-);-)Widac to wyraznie, po sposobie wypowiedzi, interpretacji wypowiedzi innych i samej reakcji na to, co sama wywolala.Dziewczyna jeszcze nie uzyla zadnych argumentow, ktore swiadczylyby, ze wie, czym jest zwiazek z muzulmaninem, nie napisala nic o tym, jaka jest rola kobiety w jej domu i kim tak naprawde jest dla niej partner, oprocz "super" goscia.
Warto zajrzec na inne fora, tam kobiety bronia swoich zwiazkow przy pomocy bardzo rzeczowych i opanowanych wypowiedzi.Tam wyraznie widac, ze panie wiedza, ze nie tylko przystojna buzia byla powodem, dla ktorych zdecydowaly sie na zycie z wyznawca islamu.Az milo poczytac i zglebic wiedze.Niech zalozycielka postu tam zajrzy, moze czegos sie w koncu nauczy.
Dla ciebie, gusiak 89, czy jak ci tam...:-]:-]:-]

http://www.kurd.pl/

[ Ostatnio edytowany przez: elizaglasgow 23-01-2011 19:33 ]

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #6 Ocena: 0

2011-01-23 19:31:40 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

To ja mam sie czuc atrakcyjna bo jestem z Polakiem czy nie atrakcyjna? ...kurcze pogubilam sie!
A moj maz mowi,ze fajna ze mnie babka...moze klamie...?!:-?
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2011-01-23 19:34:52 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-01-23 19:31:40, Fisolka napisał(a):
To ja mam sie czuc atrakcyjna bo jestem z Polakiem czy nie atrakcyjna? ...kurcze pogubilam sie!

dawaj fotkę, ocenimy:P

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #8 Ocena: 0

2011-01-23 19:35:13 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Fisolka pisałaś że 20lat po slubie jesteście z niefajną by tyle nie wysiedział
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2011-01-23 19:37:03 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2011-01-23 19:31:40, Fisolka napisał(a):

A moze on nie Polak, moze sie ukrywa???:-]
Ada

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-01-23 19:40:48 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 46 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 45 | 46 | 47 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,