Cytat:
2011-01-23 13:23:34, midian25 napisał(a):
Pomimo tego że w pewnym momencie wątku zsiedliśmy z kurdów i zaczęło nawet być wesoło, nastapił wielki come back koleżanki ze swoim kurdyjskim mężem.I znowu się zacznie,że Polacy to pijusy,darmozjady i inne tego typu bzdury...Widać że koleżanka ma parcie na szkło.
Ja swojego polskiego męża nie zamieniłabym na tysiące tych super przystojnych kurdów,jakoś mnie do tego "miodu" nie ciągnie,bo dla mnie prowadzać się z kurdem to zwykły obciach.
Pozatym u mnie w mieście krążą plotki,że pierwszy raz mężczyzna kurdyjski musi przeżyć z kozą...Odkąd jednego złapali jak na przedmieściach kozę zapinał...Prawda to?
Myslalam ze spadne z sofy.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Niech sie dziewczyna cieszy, niech go kocha, niech kradnie zasilki, zobaczy, jak jej maz-nie maz zachowa sie, jak uzyska prawo pobytu, lub jak sprawa z zasilkami wyjdzie na jaw.Kierunek drzwi i tyle
Niech sobie dziewczyna znajdzie informacje na temat takich zwiazkow i zwierzenia mlodych dziewczyn w necie.Kupe tego, do wyboru do koloru.Ta Pani nie ma do konca pojecia, czym jest zwiazek z wyznawca islamu, jakie zasady panuja w takim domu i czy ona, jako "obca" bedzie szanowana przez jego rodzine, co bedzie musiala zrobic, zeby na ten szacunek zasluzyc.To jest mloda dziewczyna, ktora w wyborze partnera kierowala sie tylko i wylacznie wygladem.O islamie napisala, ze jest to "jego wiara".Wedlug niej, oni chca byc rodzina, nie sa nia od chwili pojawienia sie dziecka na swiecie.Ja moge tylko tyle stwierdzic

lode, glupiutkie i niewyksztalcone dziecie

Widac to wyraznie, po sposobie wypowiedzi, interpretacji wypowiedzi innych i samej reakcji na to, co sama wywolala.Dziewczyna jeszcze nie uzyla zadnych argumentow, ktore swiadczylyby, ze wie, czym jest zwiazek z muzulmaninem, nie napisala nic o tym, jaka jest rola kobiety w jej domu i kim tak naprawde jest dla niej partner, oprocz "super" goscia.
Warto zajrzec na inne fora, tam kobiety bronia swoich zwiazkow przy pomocy bardzo rzeczowych i opanowanych wypowiedzi.Tam wyraznie widac, ze panie wiedza, ze nie tylko przystojna buzia byla powodem, dla ktorych zdecydowaly sie na zycie z wyznawca islamu.Az milo poczytac i zglebic wiedze.Niech zalozycielka postu tam zajrzy, moze czegos sie w koncu nauczy.
Dla ciebie, gusiak 89, czy jak ci tam...
http://www.kurd.pl/
[ Ostatnio edytowany przez: elizaglasgow 23-01-2011 19:33 ]