Dziwi mnie fakt taki jak juz poprzednio ktos zdazyl ladnie zauwazyc, ze faktycznie watek nie zostal jeszcze zamknety i co niektore osoby nie dostaly ostrzezenia...
Ostatnio czytalam kilka watkow w ktorych zostały osoby zbanowane, podostawaly ostrzezenia i takie tam... i szczerze przyznam ze wiekszosc tamtych watkow to pikus w porownaniu z tym co tu sie dzieje...
Dziwi mnie brak reakcji ze strony administracji .... skora sa tacy regulaminowi ... to gdzie oni sa teraz???
To tak dla uscislenia...
Watek ogolnie mi sie podoba bo co wpis to dowiaduje sie czegos nowego o nas Polakach (kobietach i mezczyznach) jacy to my nie jestesmy ach i och... lub tez odwrotnie jacy to nie jestesmy blee...czasem watek mnie rozbawia a czasem jest mocno żenujacy....
Ikka... ja ogolnie nie mam nic do zwiazków mieszanych... kazdy jest kowalem swojego losu... jestesmy dorosli i róbta co chceta... Wydaje mi sie ze nic madrego dla siebie (w twojej sprawie) juz w tym watku nie przeczytasz.. co pewnie sama juz dawno zauwazylas... wiec po co ty wogole prowadzisz jakakolwiek dyskusje jeszcze w tym watku.. Jestes obrzucana obelgami, ciebie tez ponosi i to zdrowo... po co podgrzewac atmosfere...???
Nie obronisz sie odpowiadajac na komentarze innych... wg mnie nie warto komentowac.... co post to ciebie tez ponosi coraz bardziej i zostajesz zbluzgana dwa razy mocniej... i twoje wypowiedzi tez co post sa takie mocno prostackie...
Warto???
Zwiazki mieszane były, sa i beda... i nic nikomu do tego... Jeszcze raz powtarzam.. kazdy jest kowalem swojego losu... napewno słyszałas wiele opowiesci o nieudanych zwiazkach z innymi nacjami wiec wiesz z czym to sie je... Skoro tak wybralas to twoj wybor...
No i gdzie ta Administracja????