MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 40 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 39 | 40 | 41 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 40 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

czarnulka33

Post #1 Ocena: 0

2011-01-23 11:42:17 (14 lat temu)

czarnulka33

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

No to sie obczytałam uffff ,co do tego wszystkiego to dla mnie nie ma znaczenia kto z kim jest nich kazdy robi ze swoim zyciem co mu sie podoba ,czy potem bedzie cierpial czy bedzie szczesliwy to sam zobaczy,ja osobiscie jestem po slubie z męzem (polakiem) 12 lat i nie narzekam sa dni gorsze i lepsz jak wszedzie ,napewno nie zwiazala bym sie z Kurdem czy jak im tam ,ale to moje zdanie ,moze dlatego ze sie duzo obczytalam na rozne tematy zwiazane z nimi ,ale to mnie nie obchodzi,wiec jezeli sie dziwczyna zwiazala z chlopakiem to niech sobie zyja ,jak chca :))

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

lidands

Post #2 Ocena: 0

2011-01-23 11:42:30 (14 lat temu)

lidands

Konto usunięte

Ikaa, szkoda mi bylo Ciebie, Twojego dziecka i meza, i mialam nadzieje, ze uda Wam sie wywalczyc pobyt dla meza. ALe po tym, co wlasnie przeczytalam to zmienilam zdanie. NIe wiem, moze go ponioslo, ale widac, ze poziomem dorownuje tej dyskusji.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-01-23 11:43:38 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2011-01-23 11:53:43 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-01-23 11:43:38, rocococo napisał(a):
Cytat:

2011-01-23 11:28:57, ikaa23 napisał(a):
Cytat:

2011-01-23 10:53:00, kolezanka_szklanka napisał(a):
Cytat:

2011-01-22 22:10:30, Bestia napisał(a):
Ale to prawda ze jak sie widzi dziewczyny z kolorowym, to raczej do urokliwych one nie naleza. Sorry Paula:-]

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Bestia</i> 22-01-2011 22:18 ]

Jedna z najpiekniejszych kobiet jakie znam jest zona mojego landlorda. Pojecia nie mam z jakiego panstwa on jest. I prawde powiedziawszy guzik mnie to obchodzi.

Ja osobiscie znam 5 par polsko-kurdyjskich i kazda z tych dziewczyn jest sliczna ;-) a facet super :-]

opowiedzialam mojemu mezowi o tym forum i polskiej tolerancji. Odpowiedzial krotko: haha Dlaczego oni nas nienawidza? Bo wiekszosc najladniejszych polskich kobiet wczesniej czy pozniej zostawia swojego polskiego "pussy man" dla przystojnego obcokrajowca :-]
a te kobiety ktore Nas wyzywaja sa tak malo atrakcyjne ze zaden z Nas ich nie chce i to jest czysta zazdrosc.

wiec mam Wam przekazac:
"be careful" i poki nie jest za pozno badzcie dobrzy dla swoich zon, przestancie pic i pilnujcie swoich slicznych dziewczyn, bo jego wielu bardzo fajnych kumpli jest nadal do wziecia ;-)
Może od razu podasz namiary, zapewne wiele dziewczyn na tym forum skorzysta, kto wie moze nawet i chłopacy... :-]

Za pewne masz racje...
Co niektórzy tylko po to konto zakładają licząc ze się na adresik załapią:)))

Temat zszedł już dawno poniżej jakiegokolwiek poziomu i szczerze przyznam ze jestem zaskoczony wpisami moderatorów w wątku który powinien być dawno zamknięty a parę osób obdarowanych banami.

Dobra zabawa ponad wszystko? Chyba nie. Sądząc jednak po reakcji moderacji a raczej jej braku mam wrażenie ze wydajecie przyzwolenie na tego typu zachowania na forum.

Sam święty nie jestem ale ten watek to chyba już przesada...

pozdrawiam i życzę milej niedzieli

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2011-01-23 12:01:47 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

może czas nacisnąć czerwony baton?

z drugiej strony każdy mówi jak uważa, co do związków mieszanych to jak już mówiłem Byłem, i mi też się podobają, co niektóre nacje, ale np angielki zupełnie mnie nie pociągają.
nawet jak wypije :))
tak samo jak mnie nie ruszają czarne panie, wiec również z somalijką bym się nie związał raczej.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #6 Ocena: 0

2011-01-23 12:09:09 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #7 Ocena: 0

2011-01-23 12:19:05 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2011-01-23 11:28:57, ikaa23 napisał(a):

opowiedzialam mojemu mezowi o tym forum i polskiej tolerancji. Odpowiedzial krotko: haha Dlaczego oni nas nienawidza? Bo wiekszosc najladniejszych polskich kobiet wczesniej czy pozniej zostawia swojego polskiego "pussy man" dla przystojnego obcokrajowca :-]
a te kobiety ktore Nas wyzywaja sa tak malo atrakcyjne ze zaden z Nas ich nie chce i to jest czysta zazdrosc.

I znowu: stereotypy. Gratuluję poczucia wyższości i zwykłego zarozumialstwa.
I jeszcze dodam, że zawsze mnie dziwiło to poczucie, że "ja jestem wyjątkowa, bo ja mam męża obcokrajowca, a nie zwykłego Polaka". Ja też mam męża nie -Polaka, kilka moich koleżanek też i jakoś nie czujemy się lepsze z tego powodu. No, ale widocznie fakt, że jakiś egzotyczny na ciebie zwrócił uwagę podnosi twoją samoocenę. Fajnie poczuć się tą ładniejszą i wyjątkową, co? Ciekawe na ile twoja atrakcyjność by spadła w jego oczach gdybyś tak jak on była bez prawa pobytu w UK.

P.S. Nie pisz "Nas" wielką literą, przecież Kurdowie jeszcze nie są bogami. Choć sądząc z wypowiedzi twojego partnera to chyba już im blisko.

[ Ostatnio edytowany przez: Mieszko 23-01-2011 12:27 ]

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-01-23 12:20:49 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-01-23 12:29:09 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-01-23 12:39:38 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 40 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 39 | 40 | 41 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,