Str 32 z 57 |
|
---|---|
elizaglasgow | Post #1 Ocena: 0 2011-01-22 18:52:34 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Wiec niech dziewczyna nie udaje swietej, jesli sama nie przebiera w slowach.Dla mnie jeszcze jest malo inteligentna..."slub w jego religii", np.o tym dowodzi...
|
Post #2 Ocena: 0 2011-01-22 18:53:28 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2011-01-22 18:59:16 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-01-22 18:53:28, Mordoklej napisał(a): Cytat: 2011-01-22 18:15:43, Adacymru napisał(a): Pytanie autorki, tak tylko dla przypomnienia, bylo o sprawy zupelnie nie zwiazane z zasilkami, problemami sercowymi, etc etc. Nie widze powodu, dla ktorego wymagane jest odpowiedzenie na pytania o jej stan finansow, jej zrodla dochodow, i inne pytania, zadawanie ktorych jest tylko zwyklym wscibstwem. Nieparawda misiu. Zrodlo finansow jest istotne przy ubieganiu sie o pobyt/rezydenture itd. Stad te pytania, bo the same pytania HO zadawac bedzie. Home Office ma powody do zadawania takich pytan, osoby na forum raczej nie, kiedy pytanie poczatkowe bylo o wskazowki jakie podjac kroki, zeby sie odwolac od decyzji. Wypowiedz autorki, ze jest zatrudniona i przebywa na urlopie maciezynskim powinna wystarczyc "znawcom" tematu, chyba, ze forum MW zatrudnia pracownikow Home Office na forum w ramach nadgodzin weryfikujacych wnioski. [ Ostatnio edytowany przez: Adacymru 22-01-2011 18:59 ]
Ada
|
kolezanka_szkla | Post #4 Ocena: 0 2011-01-22 19:36:45 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
elizaglasgow czy ktokolwiek na forum jest twoim zdaniem inteligentny? Juz chyba wszystkim w roznych watkach zarzucasz brak inteligencji, glupote itp. Na innych fortach juz dawno bys byla za to zbanowana.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
ragazza | Post #5 Ocena: 0 2011-01-22 19:41:15 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-07-2010 Skąd: z przytulnego living room'u |
Wiecie co, nie bylo mnie tu od 5-tej strony. Weszlam teraz a tu po prostu same szczyty chamstwa i buractwa. 27 stron kompletnie nie na temat, z uzblizaniem wlacznie. Tak z ciekawosci zobaczylam kto zaczal i wcale sie nie zdziwilam - elizaglasgow. Kobieto!!! - przejrzyj jeszcze raz watki w ktorych sie wypowiadasz!!! Kazdy konczy sie tak samo - awantura, ktora ty wszczynasz. Po co jestes na tym forum - zeby robic zamieszanie? Nie rozumiem jak np mozna bylo zbanowac Winstona, a taka oto Eliza jest nadal w swoim zywiole!
|
|
|
polskismak | Post #6 Ocena: 0 2011-01-22 19:46:49 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2011 Skąd: londyn |
i gdzie tu równouprawnienie o które same walczycie
polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
slonecz | Post #7 Ocena: 0 2011-01-22 19:49:26 (14 lat temu) |
Z nami od: 12-11-2009 Skąd: sheffield |
Cytat: 2011-01-22 19:41:15, ragazza napisał(a): Wiecie co, nie bylo mnie tu od 5-tej strony. Weszlam teraz a tu po prostu same szczyty chamstwa i buractwa. 27 stron kompletnie nie na temat, z uzblizaniem wlacznie. Tak z ciekawosci zobaczylam kto zaczal i wcale sie nie zdziwilam - elizaglasgow. Kobieto!!! - przejrzyj jeszcze raz watki w ktorych sie wypowiadasz!!! Kazdy konczy sie tak samo - awantura, ktora ty wszczynasz. Po co jestes na tym forum - zeby robic zamieszanie? Nie rozumiem jak np mozna bylo zbanowac Winstona, a taka oto Eliza jest nadal w swoim zywiole! nic dodac, nic ujac... |
elizaglasgow | Post #8 Ocena: 0 2011-01-22 19:53:32 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-01-22 19:41:15, ragazza napisał(a): Wiecie co, nie bylo mnie tu od 5-tej strony. Weszlam teraz a tu po prostu same szczyty chamstwa i buractwa. 27 stron kompletnie nie na temat, z uzblizaniem wlacznie. Tak z ciekawosci zobaczylam kto zaczal i wcale sie nie zdziwilam - elizaglasgow. Kobieto!!! - przejrzyj jeszcze raz watki w ktorych sie wypowiadasz!!! Kazdy konczy sie tak samo - awantura, ktora ty wszczynasz. Po co jestes na tym forum - zeby robic zamieszanie? Nie rozumiem jak np mozna bylo zbanowac Winstona, a taka oto Eliza jest nadal w swoim zywiole! Pamietasz jeszcze swojego "Pakola"?Twierdzilas, ze nauczyciel, inny niz rodowity Brytyjczyk nie nauczy jezyka angielskiego dzieci w szkole, czy w przedszkolu. Nie rozumiem, jak moznaby bylo zbanowac mnie a rasistke pozostawic na "wolnosci"? Ty tez, wszedzie gdzie sie pojawiasz robia sie awantury Ragazza... Tobie wolno sie wypowiadac, reszcie nie, niestety. "Pakol" w ustach nauczycielki, przynajmniej podajacej sie za nia to wstyd.:-Y |
elizaglasgow | Post #9 Ocena: 0 2011-01-22 19:56:26 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-01-22 19:53:32, elizaglasgow napisał(a): Cytat: 2011-01-22 19:41:15, ragazza napisał(a): Wiecie co, nie bylo mnie tu od 5-tej strony. Weszlam teraz a tu po prostu same szczyty chamstwa i buractwa. 27 stron kompletnie nie na temat, z uzblizaniem wlacznie. Tak z ciekawosci zobaczylam kto zaczal i wcale sie nie zdziwilam - elizaglasgow. Kobieto!!! - przejrzyj jeszcze raz watki w ktorych sie wypowiadasz!!! Kazdy konczy sie tak samo - awantura, ktora ty wszczynasz. Po co jestes na tym forum - zeby robic zamieszanie? Nie rozumiem jak np mozna bylo zbanowac Winstona, a taka oto Eliza jest nadal w swoim zywiole! Pamietasz jeszcze swojego "Pakola"?Twierdzilas, ze nauczyciel, inny niz rodowity Brytyjczyk nie nauczy jezyka angielskiego dzieci w szkole, czy w przedszkolu. Nie rozumiem, jak moznaby bylo zbanowac mnie a rasistke pozostawic na "wolnosci"? Ty tez, wszedzie gdzie sie pojawiasz robia sie awantury Ragazza... Tobie wolno sie wypowiadac, reszcie nie, niestety. "Pakol" w ustach nauczycielki, przynajmniej podajacej sie za nia to wstyd.:-Y A falszu, to juz tutaj tyle, ze az slow brak...Pisze taka wiadomosc, mowi, ze masz wiedze, ze jestes inteligentna a pozniej...A.... ![]() |
ragazza | Post #10 Ocena: 0 2011-01-22 19:57:35 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-07-2010 Skąd: z przytulnego living room'u |
Wiesz co? Jestes frustratka o niskiej samoocenie, ktora wlazi na to forum tylko po to, zeby podniesc w swoich oczach mniemanie o sobie. Zwisa mi i powiewa to co o mnie myslisz czy piszesz.
|