MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 29 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MrCiapek

Post #1 Ocena: 0

2011-01-22 17:25:29 (14 lat temu)

MrCiapek

Mężczyzna

Z nami od: 05-08-2010

Mordoklej,Lekarzowi Drzew zal dupe sciska,jego prywatne doswiadczenia ograniczaja sie do JEGO WLASNEJ REKI,dlatego tak czesto chodzi do lekarza(nastawiac wywichniete palce:-))

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

dzamulina

Post #2 Ocena: 0

2011-01-22 17:25:30 (14 lat temu)

dzamulina

Kobieta

Z nami od: 07-06-2009

Gdzie "dwóch na jednego to banda łysego". Takie powiedzenie z dzieciństwa. Bo tak to wygląda.Oceniacie dziewczynę, dopowiadacie sobie różne historyjki. Czy wszyscy jesteście tacy nieskazitelni?? Patrzcie swojego domu, swojej rodziny a nie wypowiadajcie się pogardliwie na jej temat i jej mężczyzny. Ja mam w collegu kilka osób z Iraku, dwie na pewno są z Kurdystanu i złego słowa nie powiem na tych ludzi. Są dla mnie bardzo w porządku, uśmiechnięci i służący pomocą zawsze. Nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora. I Kurdowie są dobrzy i źli i Polacy i inni nie patrząc na narodowość i kolor skóry. Dziewczyna szuka podpowiedzi jak tu pomóc swojej rodzinie a tu taki "rasizm" i ocenianie jej postępowania. Jeśli umiecie i coś wiecie to dajcie jej wskazówki a nie potępiajcie tylko dlatego, że ma męża nie Polaka. Patrząc na jakie tory schodzi ten temat inni będą się bali szukać porady, obawiając się że skończy się na benefitach i na zmieszaniu kogoś z błotem. :-

Do góry stronyOffline

elizaglasgow

Post #3 Ocena: 0

2011-01-22 17:30:38 (14 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Cytat:

2011-01-22 17:18:09, ikaa23 napisał(a):
Cytat:

2011-01-22 17:02:46, elizaglasgow napisał(a):
Cytat:

2011-01-22 16:48:09, ikaa23 napisał(a):
Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego kobiety z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie.
Np. Ja jak widze takiego ze sztucznie napompowanymi miesniami po solarce (bo sniady chcialby byc) z piwem w rece i k... jako przecinek to nie wiem czy sie smiac czy plakac.

Tak widzisz mezczyzn, Polakow, w jakim towarzystwie sie obracalas i wychowywalas.Moj maz byl wyksztalcony, mial swietna prace tutaj, zaraz po przyjezdziec, legalna, nie pil, nie palil, nie byl leniem, dbal o rodzine.I tak wyglada wiekszosc Panow, Polakow w UK, reszta to sporadyczne wypadki.
Twoj chlop pracuje nielegalnie, zalozmy, ze tak jets, ty ciagniesz zasilki na samotna matke i jeszcze szukacie darmowego prawnika, legal aid.Zobacz co napisalas wczoraj.Pytasz sie, czy oplaca sie placic prawnikowi.Tak ci zalezy na szczesciu rodzinnym, na mezczyznie, na ojcu swojego dziecka, ze zastanawiasz sie nad tym.Spod ziemi wytrzasnelabym fundusze, splukala sie do zera, zeby ratowac rodzine.

tak? to dlaczego piszesz o swoim mezu w czasie przeszlym?

dlaczego przypisujecie mi jakies wymyslone historie, posadzacie mnie o sekty, zlodziejstwo, oszustwa itp.? Na jakiej podstawie tak mnie oczerniacie?
Poza tym juz tu ktos zauwazyl ze moje pytanie nie bylo kierowane do nikogo z tych kto mnie krytykuje wystarczyloby ze zrozumieniem przeczytac temat postu do kogo jest pytanie skierowane.
Po co wpychacie nos w nie swoje sprawy? Ja juz nawet napisalam ze zdazylam pozalowac ze zalozylam ten temat ale chyba nie umiecie czytac :-?

Moj maz zginal w wypadku samochodowym.Bylismy razem w sumie 10 lat i nie pil, nie cpal, ukonczyl szkole, byl odpowiedzialnym czlowiekiem.Nie wiem skad wzielas to, ze kazdy Polak to jakis polmozg, z piwem w reku?Spojrz na wypowiedzi tych panow tutaj?To patologia spoleczna wedlug ciebie?Jestes samotna matka, oszukujesz system, kradniesz pieniadze podatnikow, w zyciu nie uwierze, ze jest inaczej.On o tym wie, i dobrze sie z tym czuje.Ojciec twojego dziecka zgadza sie na taki uklad.Pracuje nielegalnie, nie placi podatkow, za to juz moga ludzie ciebie tutaj nie trawic.Masz chlopa sniadego, to masz, twoje zycie, tylko zyj uczciwie i on tez, wtedy nikt nie powie, ze on zrobil ci dziecko, zeby miec wikt i opierunek u boku naiwnej Polki.Ty sie pytasz, tutaj, bo interesujesz sie zyciem meza?Ty chcesz tworzyc z nim rodzine-twoj wpis z pierwszej strony.Obudz sie, rodzina juz jestescie, i macie wspolne zycie, wiec musicie sie nim dzielic, a nie pytac z osobna.Jestes mloda i glupia, dlatego wpakowalas sie w takie bagno.:-(

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-01-22 17:35:39 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

LekarzDrzew

Post #5 Ocena: 0

2011-01-22 17:38:31 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

Cytat:

2011-01-22 17:25:29, MrCiapek napisał(a):
Mordoklej,Lekarzowi Drzew zal dupe sciska,jego prywatne doswiadczenia ograniczaja sie do JEGO WLASNEJ REKI,dlatego tak czesto chodzi do lekarza(nastawiac wywichniete palce:-))

Jakos dziewczynie na riposte nie odpowiedziales.,A zona Mordokleja jest ok bo koreanka czy tylko kurdowie sa na indeksie?????Ze swoja reka chyba jednak mogę robic co chce?

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #6 Ocena: 0

2011-01-22 17:39:56 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2011-01-22 17:30:38, elizaglasgow napisał(a):
Ojciec twojego dziecka zgadza sie na taki uklad.Pracuje nielegalnie, nie placi podatkow, za to juz moga ludzie ciebie tutaj nie trawic.Masz chlopa sniadego, to masz, twoje zycie, tylko zyj uczciwie i on tez, wtedy nikt nie powie, ze on zrobil ci dziecko, zeby miec wikt i opierunek u boku naiwnej Polki.Ty sie pytasz, tutaj, bo interesujesz sie zyciem meza?Ty chcesz tworzyc z nim rodzine-twoj wpis z pierwszej strony.Obudz sie, rodzina juz jestescie, i macie wspolne zycie, wiec musicie sie nim dzielic, a nie pytac z osobna.

Świat się kończy, drugi raz dzisiaj zgadzam się z Elizą...:-o

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #7 Ocena: 0

2011-01-22 17:41:29 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Cytat:

2011-01-21 16:10:12, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
No i patrzcie - 5 stron tematu, a jeszcze nikt nie naplul na kolezanka z powodu jej wyboru partnera, wszyscy sypia tylko radami ;-). No no no, cos sie wreszcie zaczyna zmieniac na MW?
Sorki za OT, ale nie moglam nie zauwazyc ;-).

Niestety wszystko w normie
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

PIOTRALE

Post #8 Ocena: 0

2011-01-22 17:41:41 (14 lat temu)

PIOTRALE

Mężczyzna

Z nami od: 30-07-2009

Cytat:

2011-01-22 17:15:56, MrCiapek napisał(a):
Do Mordokleja,jestes z Azjatka?,moja partnerka jest z Filipin,napisz mi cos na pw ,jakie doswiadczenia?
z jakiego regionu na Filipinach jest Twoja partnerka?
nie kradnij,wladza nie znosi konkurecji,

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2011-01-22 17:42:22 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #10 Ocena: 0

2011-01-22 17:43:58 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2011-01-22 16:49:55, ikaa23 napisał(a):
Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego dziewczyny z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie.
Np. Ja jak widze takiego ze sztucznie napompowanymi miesniami po solarce (bo sniady chcialby byc) z piwem w rece i k... jako przecinek to nie wiem czy sie smiac czy plakac.

Parę postów wyżej pisałaś, że nie ma co wrzucać ludzi do jednego worka. I znowu to robisz.
Zastanawiające jest to poczucie wyższości, bo ten twój to lepszy niż przeciętny Polak. Z jakiego środowiska się wywodzisz, że znasz tylko chlających piwo niewykształconych mięśniaków, którzy czas spędzają albo na siłowni albo przed telewizorem?

Do góry stronyOffline

Strona 29 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,