MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 28 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 28 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

polskismak

Post #1 Ocena: 0

2011-01-22 17:08:28 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

elizaglasgow a kiedy załozymy hipotetyczną sytuację że twój mąż za pięc lat zacznie pić, palić i wyrzucą go z pracy ? Stwierdzisz z dnia na dzień że kawał dziada i pasozyta z niego i rzucisz w diabły ?
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Post #2 Ocena: 0

2011-01-22 17:08:36 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MrCiapek

Post #3 Ocena: 0

2011-01-22 17:14:09 (14 lat temu)

MrCiapek

Mężczyzna

Z nami od: 05-08-2010

Cytat:

2011-01-22 17:04:00, polskismak napisał(a):
MrCiapek znowu zaczynasz? Jak na "arystokratę " przystało powinieneś zachować dobry ton w rozmowie z płcią przeciwną a już napewno fakt że ktoś z twoich podatków dostanie coś na dziecko słusznie czyteż nie , nie powinno ujmować twojej arystokratycznosci.

:-DCo moge poradzic ,kiedy slysze ze bede prawdopodobnie pracowal do siedemdziesiatki zanim przejde na emeryture albo ze podniosa podatek,VAT ,moja partnerka w sklepie zostawia 70 pounds compare to 50 w zeszlym roku (weekly)to jest moja naturalna reakcja obronna ,arystokrata nie jestem,benefity ludzie beda brali,ale bez przesady ,ten post to czysta bezczelnosc:-Y

Do góry stronyOffline

MrCiapek

Post #4 Ocena: 0

2011-01-22 17:15:56 (14 lat temu)

MrCiapek

Mężczyzna

Z nami od: 05-08-2010

Do Mordokleja,jestes z Azjatka?,moja partnerka jest z Filipin,napisz mi cos na pw ,jakie doswiadczenia?

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #5 Ocena: 0

2011-01-22 17:16:20 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Cytat:

2011-01-22 17:05:28, Bestia napisał(a):
Cytat:

2011-01-22 16:49:55, ikaa23 napisał(a):
Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego dziewczyny z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie.
Np. Ja jak widze takiego ze sztucznie napompowanymi miesniami po solarce (bo sniady chcialby byc) z piwem w rece i k... jako przecinek to nie wiem czy sie smiac czy plakac.

A moj sasiad Kurd tak tlucze matke swoich dzieci, ze dzis juz policja byla. Awantury 1 w tygodniu. Jak ktos sie wydziera, to wiadomo ze u nich.
Dobrze ze to dwie klatki dalej.
Facet ma temperament, nie to co moj chlo "polaczek":-]

Toja już wiem czego większość tak naskakuje na autorke postu ,zazdrość przez nie przemawia
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ChrisCov

Post #6 Ocena: 0

2011-01-22 17:18:01 (14 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2011-01-22 16:48:37, allabama napisał(a):
Cytat:

2011-01-22 16:38:19, MrCiapek napisał(a):
ALLABAMA,czytajac jej posty odnioslem wrazenie ze powodem dla ktorego dopiero teraz tak rozpaczliwie szuka wyjscia z sytuacji jest to,ze siedzi na benefitach jako ;single mother,tak wiec kombinuje bo single parent nie jest,maz prawdopodobnie ma jakies dochody oczywiscie lewe,i cala sprawa jest obliczona zeby najeb....c panstwo na kase,nawet mysle ze byla juz u adwokata i radzila sie w kilku miejscach ,a jedynym powodem dla ktorego zalozyla ten temat jest to ze szuka jakiegos;dirty trick,jak to sie mowi zeby zalatwic,ma nadzieje na znalezienie jakiejs luki w przepiach o ktorej ludzie moga wiedziec.Dlatego uwazam ze w przyszlosci bedzie kombinowac i zebrac o benefity,no wiesz ;easy money

Ja nigdzie nie wyczytalam ani o rozpaczy ani o benefitach.
Nie wiem co oznacza 'najeb...c panstwo na kase'. Panstwo jest panstwem prawa, nie rozumiem co znaczy kombinowac czy zebrac o benefity - jesli komus przysluguja - dostaje, jesli nie przysluguja - nie dostaje. Od tego jest prawo i instytucje. Tobie z kieszeni nikt kasy nie wyciaga a podatki placisz i bedziesz placil takie same, czyz nie?

Co innego, gdy ktoś jest prawdziwie samotną matką z dzieckiem, a co innego, gdy ktoś mieszka z "nielegalnym" partnerem i bierze benefity, bo figuruje jako samotna matka. To jest brane z naszych podatków i jak najbardziej mnie obchodzi, bo to zwykłe oszustwo, a jak wiadomo nikt normalny nie lubi robić za parówę.

Cytat:

2011-01-22 17:05:28, Bestia napisał(a):
Cytat:

2011-01-22 16:49:55, ikaa23 napisał(a):
Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego dziewczyny z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie.
Np. Ja jak widze takiego ze sztucznie napompowanymi miesniami po solarce (bo sniady chcialby byc) z piwem w rece i k... jako przecinek to nie wiem czy sie smiac czy plakac.

A moj sasiad Kurd tak tlucze matke swoich dzieci, ze dzis juz policja byla. Awantury 1 w tygodniu. Jak ktos sie wydziera, to wiadomo ze u nich.
Dobrze ze to dwie klatki dalej.
Facet ma temperament, nie to co moj chlo "polaczek":-]

Był już taki filmik na tej stronie o kulturalnych zasadach bicia.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ikaa23

Post #7 Ocena: 0

2011-01-22 17:18:09 (14 lat temu)

ikaa23

Kobieta

Z nami od: 21-01-2011

Cytat:

2011-01-22 17:02:46, elizaglasgow napisał(a):
Cytat:

2011-01-22 16:48:09, ikaa23 napisał(a):
Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego kobiety z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie.

Tak widzisz mezczyzn, Polakow, w jakim towarzystwie sie obracalas i wychowywalas.Moj maz byl wyksztalcony, mial swietna prace tutaj, zaraz po przyjezdziec, legalna, nie pil, nie palil, nie byl leniem, dbal o rodzine.I tak wyglada wiekszosc Panow, Polakow w UK, reszta to sporadyczne wypadki.
Twoj chlop pracuje nielegalnie, zalozmy, ze tak jets, ty ciagniesz zasilki na samotna matke i jeszcze szukacie darmowego prawnika, legal aid.Zobacz co napisalas wczoraj.Pytasz sie, czy oplaca sie placic prawnikowi.Tak ci zalezy na szczesciu rodzinnym, na mezczyznie, na ojcu swojego dziecka, ze zastanawiasz sie nad tym.Spod ziemi wytrzasnelabym fundusze, splukala sie do zera, zeby ratowac rodzine.

tak? to dlaczego piszesz o swoim mezu w czasie przeszlym?

dlaczego przypisujecie mi jakies wymyslone historie, posadzacie mnie o sekty, zlodziejstwo, oszustwa itp.? Na jakiej podstawie tak mnie oczerniacie?
Poza tym juz tu ktos zauwazyl ze moje pytanie nie bylo kierowane do nikogo z tych kto mnie krytykuje wystarczyloby ze zrozumieniem przeczytac temat postu do kogo jest pytanie skierowane.
Po co wpychacie nos w nie swoje sprawy? Ja juz nawet napisalam ze zdazylam pozalowac ze zalozylam ten temat ale chyba nie umiecie czytac :-?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

LekarzDrzew

Post #8 Ocena: 0

2011-01-22 17:20:24 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

Mordolej gdybyś w tym czasie byl z 15 azjatkami ukrainka i 3 Chorwatkami statystycznie mialbys cos do powiedzenia.

Do góry stronyOffline

elizaglasgow

Post #9 Ocena: 0

2011-01-22 17:21:43 (14 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Cytat:

2011-01-22 17:08:28, polskismak napisał(a):
elizaglasgow a kiedy załozymy hipotetyczną sytuację że twój mąż za pięc lat zacznie pić, palić i wyrzucą go z pracy ? Stwierdzisz z dnia na dzień że kawał dziada i pasozyta z niego i rzucisz w diabły ?

Nie zacznie, bo nie zyje.Przez 10 lat tego nie robil.

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #10 Ocena: 0

2011-01-22 17:22:43 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

elizaglasgow wybacz mi fopas jakie popełniłem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 28 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,