Str 27 z 57 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-01-22 16:48:37 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-01-22 16:49:37 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ikaa23 | Post #3 Ocena: 0 2011-01-22 16:49:55 (14 lat temu) |
Z nami od: 21-01-2011 Skąd: west yorkshire |
Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego dziewczyny z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie.
Np. Ja jak widze takiego ze sztucznie napompowanymi miesniami po solarce (bo sniady chcialby byc) z piwem w rece i k... jako przecinek to nie wiem czy sie smiac czy plakac. |
Post #4 Ocena: 0 2011-01-22 16:53:38 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2011-01-22 16:56:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2011-01-22 16:53:38, edzia78 napisał(a): Kobieto opanuj sie i przestac ublizac wlasnemu krajowi.Czytam to normalnie jakbys wstapila do jakiejs sekty i uwziela sie na wlasny kraj. To jest reakcja obronna, jak najbardziej naturalna, w momencie, kiedy ktoś atakuje jej faceta. Odbija tą samą monetą i trudno się dziwić. WYstarczy przestać się jej czepiać. Jej wyboru. Zresztą nie o tym jest temat. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 22-01-2011 16:57 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
MrCiapek | Post #6 Ocena: 0 2011-01-22 16:59:34 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-08-2010 Skąd: Coventry |
to co mnie denerwuje w tym poscie,jest to ze ktos wykorzystuje dobroc innych i latwowiernosc,wypisujac klamstwa i niedopowiedzenia ,wypaczajac cala sytuacje w celu osiagniecia materjalnej korzysci,Tak jak to czyni autorka postu,taka zaradna dziewczyna ktora zajmuje sie sprawa deportacji swojego(meza)nie pobiera zadnych dodatkow na dziecko?pisze ze;cytat; wystarczy sie na czyms znac i mowic po Angielsku zeby sobie poradzic,to slowo ;poradzic; tak mnie urzeklo,SWIADCZY O TOTALNYM KOMBINOWANIU ,a co znaczy niby to ;znac sie na czyms?hmmm otwieranie drzwi samochodu czy mieszkania?(nie swojego)
Cala ta historia to sciema ,i szanowna kolezanka NIE MOWI CALEJ PRAWDY,jesli jest w tym choc odrobina w co watpie |
LekarzDrzew | Post #7 Ocena: 0 2011-01-22 17:01:11 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
null
Cytat: 2011-01-22 16:49:55, ikaa23 napisał(a): Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego dziewczyny z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie. Np. Ja jak widze takiego ze sztucznie napompowanymi miesniami po solarce (bo sniady chcialby byc) z piwem w rece i k... jako przecinek to nie wiem czy sie smiac czy plakac. W porównaniu do tych wszystkich Matek Polek masz swoja opinie i potrafisz ja uargumentowac. |
elizaglasgow | Post #8 Ocena: 0 2011-01-22 17:02:46 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Cytat: 2011-01-22 16:48:09, ikaa23 napisał(a): Nie ma sie w sumie co dziwic, ze obrazacie innych. Czujecie sie gorsi bo "Wasze" kobiety Polki od Was uciekaja. A dlaczego kobiety z innych narodowosci nie chca za mezow Polakow? Odpowiedz jest prosta bo ich faceci sa lepsi. Moze zamiast wypisywac glupoty zastanowcie sie co powinniscie w sobie zmienic, zeby te dziewczyny zatrzymac a nie odpychac jeszcze bardziej od siebie. Np. Ja jak widze takiego ze sztucznie napompowanymi miesniami po solarce (bo sniady chcialby byc) z piwem w rece i k... jako przecinek to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Tak widzisz mezczyzn, Polakow, w jakim towarzystwie sie obracalas i wychowywalas.Moj maz byl wyksztalcony, mial swietna prace tutaj, zaraz po przyjezdziec, legalna, nie pil, nie palil, nie byl leniem, dbal o rodzine.I tak wyglada wiekszosc Panow, Polakow w UK, reszta to sporadyczne wypadki. Twoj chlop pracuje nielegalnie, zalozmy, ze tak jets, ty ciagniesz zasilki na samotna matke i jeszcze szukacie darmowego prawnika, legal aid.Zobacz co napisalas wczoraj.Pytasz sie, czy oplaca sie placic prawnikowi.Tak ci zalezy na szczesciu rodzinnym, na mezczyznie, na ojcu swojego dziecka, ze zastanawiasz sie nad tym.Spod ziemi wytrzasnelabym fundusze, splukala sie do zera, zeby ratowac rodzine. |
polskismak | Post #9 Ocena: 0 2011-01-22 17:04:00 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2011 Skąd: londyn |
MrCiapek znowu zaczynasz? Jak na "arystokratę " przystało powinieneś zachować dobry ton w rozmowie z płcią przeciwną a już napewno fakt że ktoś z twoich podatków dostanie coś na dziecko słusznie czyteż nie , nie powinno ujmować twojej arystokratycznosci.
polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
Post #10 Ocena: 0 2011-01-22 17:05:28 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|