MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 22 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 22 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2011-01-22 13:26:12 (15 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-01-22 13:20:27, Hail_Eris napisał(a):
Cytat:

[

ikaa23 - życzę powodzenia! Przede wszystkim - żebyście pozostali rodziną cokolwiek sie stanie.

Napisze to po raz drugi w tym wątku:

TYM OPTYMISTYCZNYM AKCENTEM......

Autorka posta już wszystko wie, co ma robić i do kogo iść. Niektórzy się dowiedzieli czegoś nowego o tym jak nas Polki pozostające w zwiazkach z obcokrajowcami postrzegają.
Eliza się wyżyła i wszystko jest cacy.
Czas na zamkniecie watka:P

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

elizaglasgow

Post #2 Ocena: 0

2011-01-22 13:31:01 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Phoney, czy jak ci tam bylo...
Wyzywasz to sie niestety ty, zakladajac kolejne konta...
Pani tez pokazala klase..."Polaczki"...Jak juz sie ma egzotycznego chlopa w domu, to reszta smierdzi, pije i jest leniami...:(

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2011-01-22 13:33:50 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2011-01-22 13:15:49, iizzoo napisał(a):
Oboje jestescie nieodpowiedzialni, wiedzialas z kim sie spotykasz ze jest tutaj nielegalnie, jakby byl gosc w porzadku to wogule by sie z toba nie zaczal spotykac, zeby cie nie zranic.

To samo trzeba byloby odniesc do mnostwa Polakow, ktorzy pracowali nielegalnie w UK, i reszcie Europy i Ameryce (i w innych zakatkach swiata), i niektorzy do tej pory to robia.

Ze tez pokolenie Polakow "przed Unia" smialo zakladac zwiazki, miec dzieci pracujac i przebywajac nielegalnie w innych krajach...

Nie widze jakos porad w innych watkach, kiedy zony, dziewczyny, partnerki, pytaja o porady w sprawach urzedowych, dlaczego sie tym zajmuja, dlaczego nie posla mezow do zalatwienia, zupelnie nie pamietam takiego odniesienia.
Ada

Do góry stronyOffline

ikaa23

Post #4 Ocena: 0

2011-01-22 13:46:20 (15 lat temu)

ikaa23

Kobieta

Z nami od: 21-01-2011

Cytat:

2011-01-22 13:23:16, Mordoklej napisał(a):
No to wszystko juz jasne. Kolezanka siedzi w domu i zyje na benefitach do tego ma gacha z Kurdystanu ktory z kolei zrobil jej dziecko, liczac na to ze w ten sposob zalegalizuje swoj pobyt. No to mamy pelen obraz wiec mozna wrocic do tematu.

Z tego co wiem to o EAA2 dla partnera starac sie mozna pracujac, studiujac lub bedac w stanie sie samodzielnie utrzymac w Wielkiej Brytanii. Ty zadnych z tych warunkow nie spelniasz.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Mordoklej</i> 22-01-2011 13:25 ]

spelniam bo mam urlop macierzynski na studia tez moge isc jak mi sie zachce wiec nie rozumiem Twoich zlosliwosci...

dzieki za cenne rady juz wszystko wiem, zaluje ze zapytalam, wcale nie chcialam sie z nikim klocic, ale przeciez cos zlego interesowac sie sprawami meza...
wymyslajcie sobie dalej co chcecie;-) nie wiem co mnie podkusilo by zadac to pytanie bo przeciez on mnie o to nie prosil a temat zakazany.

powodzenia w pisaniu bajek :-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

polskismak

Post #5 Ocena: 0

2011-01-22 13:48:47 (15 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Ada Polacy to na tyle zdolny naród że nawet w Polsce potrafią pracować nielegalnie
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #6 Ocena: 0

2011-01-22 14:00:59 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MrCiapek

Post #7 Ocena: 0

2011-01-22 14:02:54 (15 lat temu)

MrCiapek

Mężczyzna

Z nami od: 05-08-2010

Pomine caly fragment odnosnie jej zycia prywatnego,z kim zyje i jak bo to jest jej prywatna sprawa.Zastanawia mnie natomiast aspekt finansowy ,jak rozumiem on nie pracuje i ona go utrzymuje,z benefitow na ktore place ja i tysiace innych,a wytlumaczeniem jest ze on tu przebywa nielegalnie i nie moze pracowac:-o calosc dla mnie wyglada jak stek bzdur,a niby z czego sie utrzymywal jak przyjechal do UK ?Musial miec przeciez jakies dochody,to teraz po tym jak ja poznal juz ich nie ma?Ile lat tu juz siedzi nie doczytalem,ale cala sprawa troche mi smierdzi.
Nie dziwie sie podejzliwosci UK Border Agency.Takie sprawy nie pojawiaja sie ot tak sobie w ciagu tygodnia,ciagna sie latami,i tu by sie wszystko zgadzalo (2 lata sa razem)dopuki nie zaczely sie klopoty z asylum wszystko bylo w pozadku mial z czego zyc itd,a kiedy przyszly odmowy asylum z HO,pojawila sie wielka milosc,dzidzius,i cala historia jaki to on jest biedny i nieszczesliwy a okrutny system chce go skrzywdzic deportujac
W calej tej sprawie zal mi dziecka bo mamie i tacie nie wspolczuje ani troche

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2011-01-22 14:08:10 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Tak dla jasnosci, nie pisalam o sobie o tej legalnosci pobytu.

Dwa- nie wszyscy Polacy "przed unia" byli tymi wizowymi biznesmenami, wielu pracowalo klasycznie na czarno, jesli nie wiekszosc.

Ada

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-01-22 14:09:09 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-01-22 14:10:15 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 22 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,