MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 11 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2011-01-21 21:10:58 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2011-01-21 21:07:56, elizaglasgow napisał(a):
Slepa jestes, czy sobie krucjate akurat na mnie urzadzasz?Odkad sie pojawilam, lazisz za mna, jak pies za suka, krytykujesz, wciskasz mi w usta slow, ktorych nie powiedzialam!!!Od samego poczatku widzisz moje wypowiedzi.Taki dyzur sobie urzadzasz!Zobacz ile tutaj jest nieprzychylnych tej dziewczynie wypowiedzi, ty zauwazylas tylko moja?Tutaj sie pan zapytal, czy ona go utrzymuje?Naskoczylas na niego?Dlaczego nie powiedzialas mu, ze wtraca sie w nie swoje sprawy!?Znajdz sobie w koncu innego kozla ofiarnego!!!

Taaaa.... :-] Cos mi to przypomina :-].

Krak dal wreszcie jakies sensowne rozwiazanie. Moze autorka z tego by skorzystala?

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 21-01-2011 21:11 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Mieszko

Post #2 Ocena: 0

2011-01-21 21:16:06 (15 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2011-01-21 21:05:02, krakn napisał(a):
Mieszko, że tak powiem poznałem te warunki życia. i zgadza się, dla mnie było to wielkim szokiem.
nie ważne,
kurcze, my (kiedyś też byłem z kobietą innowiercą pól arabką, sytuacja była analogiczna tyle że tym biednym to ja byłem hihihi) zrobiliśmy inaczej, najpierw we Francji założyliśmy firmę, potem bo ja się uparłem na polskę, przenieśliśmy ją do polski, w obydwu krajach było dużo łatwiej uzyskać prawo pobytu i pracy dla "przedsiębiorcy" może zrobić ten sam manewr tutaj...

Tak, ja wiem, że tak jest łatwiej. Ale wyobraź sobie taką sytuację: ktoś wjeżdża legalnie lub nie do jednego z krajów UE. Zostaje po wygaśnięciu wizy - jest już nielegalnie. Na azyl nie ma szans, na legalne przedłużenie pobytu też nie, bo aby to zrobić musiałby wrócić do swojego kraju po nową wizę - duża szansa, że przy wyjeździe dostanie pieczątkę w paszporcie, że przebywał nielegalnie. I już z nowej wizy nici. Tak więc taki ktoś zostaje nielegalnie - i już nic nie może zrobić.
Tutaj autorka i jej mąż nie zrobią takiego myku jak Ty i twoja partnerka - bo póki on jest nielegalny nie założy firmy na siebie, legalnie nie zrobi prawa jazdy, legalnie nie weźmie ślubu. W Polsce byłoby łatwiej, bo mogliby się pobrać. Tyle, że pan, póki jest tu nielegalnie, nie dostanie wizy do Polski.
moim zdaniem na początek trzeba zasięgnąć porady prawnika.

Do góry stronyOffline

elizaglasgow

Post #3 Ocena: 0

2011-01-21 21:16:45 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 05-09-2009

Cytat:

2011-01-21 21:10:58, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Cytat:

2011-01-21 21:07:56, elizaglasgow napisał(a):
Slepa jestes, czy sobie krucjate akurat na mnie urzadzasz?Odkad sie pojawilam, lazisz za mna, jak pies za suka, krytykujesz, wciskasz mi w usta slow, ktorych nie powiedzialam!!!Od samego poczatku widzisz moje wypowiedzi.Taki dyzur sobie urzadzasz!Zobacz ile tutaj jest nieprzychylnych tej dziewczynie wypowiedzi, ty zauwazylas tylko moja?Tutaj sie pan zapytal, czy ona go utrzymuje?Naskoczylas na niego?Dlaczego nie powiedzialas mu, ze wtraca sie w nie swoje sprawy!?Znajdz sobie w koncu innego kozla ofiarnego!!!

Taaaa.... :-] Cos mi to przypomina :-].

Krak dal wreszcie jakies sensowne rozwiazanie. Moze autorka z tego by skorzystala?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Nie_z_tej_bajki</i> 21-01-2011 21:11 ]

Taak, mnie tez, jak nazwalas mnie suka, tutaj, na forum.Kilkakrotnie, jest nawet kopia twojej wypowiedzi.W tym samym czasie zalozylas i prowadzilas watek dotyczacy zasad, regulaminu, dla nowych uzytkownikow.Ktos to skopiowal...:-]:-]:-]Zakladanie nowego, kolejnego profilu nikogo nie wybiela.I tak wiadomo, kto jest kim...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2011-01-21 21:18:51 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ooo teraz doczytałem ze on już zupełnie na nielegalu, bez paszportu siet, ale koleś kamikaze
to na numer z firmą za późno :/

hm, nie obraź się, ale ty to też, "boski wiatr".
Ale podobno kobiety tak mają :D
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2011-01-21 21:20:03 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

A Ty gdzie widzialas, zebym ja sie wybielala, albo ukrywala? Nawet w podpisie mam MagicSunny :-].
Ciekawe jak dlugo jeszcze tak mozesz :-].
Milej nocy :-].
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-01-21 21:23:53 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Spokoj mi tu prosze.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

elizaglasgow

Post #7 Ocena: 0

2011-01-21 21:24:03 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

To nie mow, nie wciskaj kitu, ze cos tam pamietasz, zbyt malo pamietasz!Jestes nietykalna, tak, jak Ada.Jak narobilas sobie wstydu, to usunelas konto, zalozylas nowe...Wielkie mi hallo...

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2011-01-21 21:25:51 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Cytat:

2011-01-21 21:24:03, elizaglasgow napisał(a):
To nie mow, nie wciskaj kitu, ze cos tam pamietasz, zbyt malo pamietasz!Jestes nietykalna, tak, jak Ada.Jak narobilas sobie wstydu, to usunelas konto, zalozylas nowe...Wielkie mi hallo...

Nie przekrecaj faktow ;-). Konto usunelam duuuuzo pozniej.
Sorki Marcin ;-).

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2011-01-21 21:28:50 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

elizaglasgow

Post #10 Ocena: 0

2011-01-21 21:29:20 (15 lat temu)

elizaglasgow

Kobieta

Konto zablokowane

Tak, usunelas, jak sobie wstydu narobilas.Ta suka, w moim kierunku, to nie powod usuniecia konta, nie bezposredni.
Po co usunelas konto?Skoro i tak tutaj wrocilas?

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,