MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Oddam meza w dobre rece

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 4 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-12-03 16:56:16 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

maw2be

Post #2 Ocena: 0

2010-12-03 17:22:50 (15 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

jakoże żona mnie zostawiła to sam sie oddam w dobre ręce. Do gotowania nie trzeba mnie namawiać; do sprzątania wystarczy powiedzieć co zrobić; na chwilke obecną mam przy sobie syna, drugi będzie ze mną za jakiś czas, zajmuje się dziećmi, bawie się z nimi; alkocholu praktycznie nie pijam, jakieś winko czasem czy strongbow-a; miewam szalone pomysły; pale prawie wcale, na rozładowanie stresu (czyli teraz dużo); a co do angielskiego to możemy w domu mówić cały czas w tym języku.

więc jeśli jest któraś zainteresowana moją kandydaturą to czekam na propozycje

acha - dostępny od zaraz

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2010-12-03 17:32:57 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2010-12-03 17:22:50, maw2be napisał(a):
jakoże żona mnie zostawiła to sam sie oddam w dobre ręce. Do gotowania nie trzeba mnie namawiać; do sprzątania wystarczy powiedzieć co zrobić; na chwilke obecną mam przy sobie syna, drugi będzie ze mną za jakiś czas, zajmuje się dziećmi, bawie się z nimi; alkocholu praktycznie nie pijam, jakieś winko czasem czy strongbow-a; miewam szalone pomysły; pale prawie wcale, na rozładowanie stresu (czyli teraz dużo); a co do angielskiego to możemy w domu mówić cały czas w tym języku.

acha - dostępny od zaraz

A jak tam z praca? i z tak zwanymi meskimi robotami w domu, typu tynkowanie, kafelkowanie ( ja moge w tym pomoc ale elektryka to magia dla mnie) ??
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

maw2be

Post #4 Ocena: 0

2010-12-03 17:35:45 (15 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Cytat:

2010-12-03 17:32:57, littleflower napisał(a):
Cytat:

acha - dostępny od zaraz

A jak tam z praca? i z tak zwanymi meskimi robotami w domu, typu tynkowanie, kafelkowanie ( ja moge w tym pomoc ale elektryka to magia dla mnie) ??

to mi kafelkowanie czy tynkowanie za bardzo nie wychodzi, a co do elektryki to mam smykałke i wiedze (bez papierów niestety). co do pozostałych robót w domu to daje rade :D
Z pracą na razie to stoje w miejscu bo zostałem samotnym tatusiem 3 letniego Michałka.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #5 Ocena: 0

2010-12-03 17:40:03 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Ja tam przy okazji moge i malucha popilnowac , przy okazji moja 5-tke :-) zamiast 60 godz w pracy siedziec 5g w college i jeszcze w domu remont przeprowadzic, wiec jak Ci pasuje zamiana opieki na moje prace to ok- obiecuje pomoc przy kafelkach, tapetowaniu czy regipsach. No i zmywaniu naczyn czasem :-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #6 Ocena: 0

2010-12-03 17:43:04 (15 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Nie ma problemu jestem ugodowy, jak dziecko: za rączke i do.... baru ;)

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2010-12-03 17:52:41 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Cytat:

2010-12-03 17:43:04, maw2be napisał(a):
Nie ma problemu jestem ugodowy,

Ze mna musialbys byc- inaczej bylbys w tej samej sytuacji co bohater z " Pamietnika prawdziwego mezczyzny", bo nie tylko wiertarki nauczylam sie trzymac, a i corki szkole na rozne sposoby uzywania walka kuchennego.

Tak w sumie to dziejszy chlop ma coraz bardziej przechlapane niz jego ojciec i dziadek- nam juz nie wystarcza ze pracuje i przynosi kase do domu- teraz i w domowe cugle zapedzamy,

No coz dali nam prawo glosu to teraz niech cierpia:-]

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #8 Ocena: 0

2010-12-03 18:01:08 (15 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Cytat:

2010-12-03 17:52:41, littleflower napisał(a):
Cytat:

2010-12-03 17:43:04, maw2be napisał(a):
Nie ma problemu jestem ugodowy,

Ze mna musialbys byc- inaczej bylbys w tej samej sytuacji co bohater z " Pamietnika prawdziwego mezczyzny", bo nie tylko wiertarki nauczylam sie trzymac, a i corki szkole na rozne sposoby uzywania walka kuchennego.

Tak w sumie to dziejszy chlop ma coraz bardziej przechlapane niz jego ojciec i dziadek- nam juz nie wystarcza ze pracuje i przynosi kase do domu- teraz i w domowe cugle zapedzamy,

No coz dali nam prawo glosu to teraz niech cierpia:-]

ogólnie wychodze z założenia że wszystko jest kwestią porozumienia, dogadania się. może być też tak że to ty byś trzymała wiertarke a ja ciasto upiecze :D (w końcu tego by się przydało nauczyć, chociaż ostatnio już mi się babeczki udały)

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-12-03 18:05:08 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #10 Ocena: 0

2010-12-03 19:07:38 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

acha - dostępny od zaraz

Wszystkiego najlepszego... :-o
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,