he he tylko, ze ludzie sa rozni, maja rozne potrzeby i rozny poziom tolerancji
a autor(ka) czy moze raczej temat

Str 6 z 12 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2010-09-25 16:10:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: tylko dlatego ze oglada strony erotyczne no i co z tego ja czasem sama z mezulkiem ogladam,a czemu nie wszystko jest dla ludzi
he he tylko, ze ludzie sa rozni, maja rozne potrzeby i rozny poziom tolerancji a autor(ka) czy moze raczej temat ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
joasiad1 | Post #2 Ocena: 0 2010-09-25 16:12:06 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-02-2010 Skąd: UK |
Storczyk24- świeta racja,
![]() ![]() |
Post #3 Ocena: 0 2010-09-25 16:22:40 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2010-09-25 16:29:37 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #5 Ocena: 0 2010-09-25 17:12:21 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2010-09-25 13:27:41, crocus napisał(a): masz rację,u mnie spodnie to podstawa.nie lubie kusych spóniczek ale widzac wypowiedzi panów to chyba powinnam zacząć ![]() Niektóre żony wmawiają sobie że sa już za stare żeby w krótkich kieckach latac a potem żal do męża że nie patrzy na nią tak jak kiedyś...Pokazujcie żony swoje atuty mężom zamiast chować je pod workowatymi porami.Pamiętajcie że nie wszystkie maja co pokazać i cieszcie się tym co macie ![]() Wydaje wam się że figurą odstajecie od top modelek z magazynów mody...I świetnie bo nie zapominajcie że najwięksi projektanci to z reguły geje i to co oni tworzą normalnego faceta nie podnieca.Każdy facet z krwi i kości woli kawałek ciała zamiast chodzącego kościotrupa ![]() ![]() ![]() |
|
|
Satya1 | Post #6 Ocena: 0 2010-09-25 18:50:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-08-2010 Skąd: Edinburgh |
Wasze wypowiedzi dotyczą tylko CIAŁA. Ciało i ciało.. a czy człowiek-osoba to jest tylko ten kawałek mięsa
![]() |
Satya1 | Post #7 Ocena: 0 2010-09-25 18:55:46 (15 lat temu) |
Niechcę moralizować, no ale to są fakty... zrozumcie, nie możecie traktować swojego ciała jako jakiegoś towaru wymiennego, w desperacji żeby tylko on na mnie spojrzał robić z siebie nie wiadomo co.. Może facet poleci na wasze cyce, odsłoniety tyłek itp,,ale czy o to wam chodzi?? Tylko na chwile na was popatrzy "o, fajny kawał ciała" zrobi swoje i znów was oleje! Czy o to wam chodzi?? Ale straci do was SZACUNEK! Macie to jak w banku, świadomie lub nie, ale nie bedzie was szanował.. A to już kapa. Faceci lecą na fajne "dupy" ale oni nie mają do nich szacunku, traktuja je jak kawał mięcha..
|
Satya1 | Post #8 Ocena: 0 2010-09-25 19:00:05 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-09-25 18:55:46, Satya1 napisał(a): Niechcę moralizować, no ale to są fakty... zrozumcie, nie możecie traktować swojego ciała jako jakiegoś towaru wymiennego, w desperacji żeby tylko on na mnie spojrzał robić z siebie nie wiadomo co.. Może facet poleci na wasze cyce, odsłoniety tyłek itp,,ale czy o to wam chodzi?? Tylko na chwile na was popatrzy "o, fajny kawał ciała" zrobi swoje i znów was oleje! Czy o to wam chodzi?? Ale straci do was SZACUNEK! Macie to jak w banku, świadomie lub nie, ale nie bedzie was szanował.. A to już kapa. Faceci lecą na fajne "dupy" ale oni nie mają do nich szacunku, traktuja je jak kawał mięcha, które mozna possać, polizać, pogryżć: SKONSUMOWAĆ.. nie pozwalajmy na to.. |
znowu-ciupek | Post #9 Ocena: 0 2010-09-25 19:03:09 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2010-09-25 18:55:46, Satya1 napisał(a): Niechcę moralizować, no ale to są fakty... zrozumcie, nie możecie traktować swojego ciała jako jakiegoś towaru wymiennego, w desperacji żeby tylko on na mnie spojrzał robić z siebie nie wiadomo co.. Może facet poleci na wasze cyce, odsłoniety tyłek itp,,ale czy o to wam chodzi?? Tylko na chwile na was popatrzy "o, fajny kawał ciała" zrobi swoje i znów was oleje! Czy o to wam chodzi?? Ale straci do was SZACUNEK! Macie to jak w banku, świadomie lub nie, ale nie bedzie was szanował.. A to już kapa. Faceci lecą na fajne "dupy" ale oni nie mają do nich szacunku, traktuja je jak kawał mięcha.. ![]() ![]() |
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2010-09-25 19:03:57 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Jedno nie wyklucza drugiego
![]() Choc spotkalam sie juz z opiniami, ze zona jest od tego zeby byla "inteligentna i madra" (plus ta ciekawa osobowosc o ktorej piszesz), a nakrecac to sie partner moze na byle kogo. Troche chore wedlug mnie. Chyba wlasnie chodzi o to, zeby w parze z tym calym bogatym wnetrzem szedl sex appeal? Mnie osobiscie szlag by trafil, gdyby moja druga polowa wykazywala zainteresowanie plastikiem z "ero stron" zamiast mna, no ale jak juz wspomnialam roznie ludzie reaguja. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|