Str 5 z 6 |
|
---|---|
emi268 | Post #1 Ocena: 0 2010-08-14 22:10:11 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2010 Skąd: Burnley |
Koleżanka może mieć dużo racji jako kobieta też uważam że albo ją przestałeś kręcić bo jej niedogadzałeś i z tąd jej zachowanie albo ma kogoś na boku bo jak to mówią każdy ma swoje potrzeby a skoro mąż nie daje rady no cóż....może ktoś inny
Uwierz mi mam faceta i jejst wspaniałym człowiekiem mimo że ma swoje wady ale gdyby mi czy jemy nie było dobrze w łożku tak samo byśmy się zachowywali jak twoja żona może to smutne ale prawdziwe |
doritos | Post #2 Ocena: 0 2010-08-14 22:24:47 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2009 Skąd: londyn |
W kazdym zwiazku jest ten moment kiedy to milosny plomien przygasa ale najwazniejsze zeby calkiem nie zgasl,wiec bierz sie chlopie do dzialania i rozpal w niej na nowo pozadanie.
Facet musi kobiete zaskakiwac i to nie tylko w lozku.Jakas mala niespodzianka,nawet glupie kino czy party-niespodzianka moze sprawic cuda... |
autor65 | Post #3 Ocena: 0 2010-08-14 22:27:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
gwozdz do trumny! wspolczuje trzyiksowi za takie rady
człowiek się zmienia za ...granicą
|
staryznajomy | Post #4 Ocena: 0 2010-08-14 22:28:41 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
niestety jest duże prawdopodobieństwo że brak chęci na seks -to Twoje zaniedbanie.przyczyną może byc też stan zdrowia lub klopoty o których Ci nie chce powiedzieć(a mając zaufanie-powinna)
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
doritos | Post #5 Ocena: 0 2010-08-14 22:55:34 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2009 Skąd: londyn |
Cytat: 2010-08-14 22:27:46, autor65 napisał(a): gwozdz do trumny! wspolczuje trzyiksowi za takie rady Moze wiec poradzisz cos koledze skoro znasz sie lepiej na kobietach niz one same ![]() |
|
|
queenOfChocolat | Post #6 Ocena: 0 2010-08-15 00:03:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-02-2010 Skąd: male... |
eh faceci... czasami jest tak ze kobieta 'nie mia' ochoty na seks przez pewien czas. znaczy sie ma ale na super seks a nie na ten co zawsze... wiec trzeba czasami was zmusic byscie wymyslil cos innego, jakas inna gra wstepna, zaskoczenie. trzeba zmieniac rytual. pogadaj z nia, powiedz czy jest cos co moglbys zrobic w lozku, moze mysli o dluzszej grze wstepnej, moze chce byc kiedys wzial ja w kuchni jak gotuje, zaprosil na kolacje, a moze zebys jej kiedys powiedzial ze wyglada seksownie nago?? wez sie chlopie do dzialania i jak to nie pomoze to wtedy problem jest powazny i przyczyny nie znamy.
|
Post #7 Ocena: 0 2010-08-15 00:35:47 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2010-08-15 01:05:07 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Netta6 | Post #9 Ocena: 0 2010-08-15 01:31:15 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2006 Skąd: Bridgwater |
"Co zrobić, jeśli u kobiet pojawiają się problemy seksualne?
Spadek pożądania i ochoty na seks, czy też osłabienie lub brak satysfakcji ze współżycia to problem ponad 35% populacji kobiet na świecie. W Polsce pojawia się on tylko u 10% kobiet do 24. r. ż., znacznie, bo do 67%, wzrasta po 45. r. ż. Jest wiele przyczyn decydujących o problemach seksualnych kobiet – jedną z nich może być niedobór tlenku azotu w organizmie. Różne jest także ich nasilenie. Seksuolodzy dzielą je na brak lub utratę potrzeb seksualnych i trudności z osiąganiem orgazmu. Brak lub utrata potrzeb seksualnych polega na zmniejszeniu zainteresowania tematami seksualnymi, myślenia o sprawach seksualnych, okresowym lub trwałym zubożeniu fantazji erotycznych oraz braku lub ograniczeniu potrzeby kontaktów seksualnych. Kobieta dotknięta tym zaburzeniem nie wykazuje inicjatywy w dążeniu do zbliżenia z partnerem (chociaż w razie kontaktu może wystąpić podniecenie i satysfakcja ze współżycia), a także nie podejmuje aktywności masturbacyjnej. Brak lub utrata potrzeb seksualnych jest zaburzeniem bardzo rozpowszechnionym – dotyczy około 30% całej populacji kobiet. Jego etiologia jest bardzo zróżnicowana, toteż identyfikacja kluczowego czynnika u danej pacjentki może nastręczać seksuologowi znacznych trudności. Bierze się pod uwagę choroby somatyczne (zaburzenia hormonalne, cukrzyca, choroby układu krążenia, infekcje, nowotwory, zaburzenia psychiczne), nadużywanie i uzależnienie od substancji psychoaktywnych, działania uboczne stosowanych leków, a także patologie relacji między partnerami, inne zaburzenia i urazy seksualne lub czynniki kulturowe (większość z wymienionych przyczyn może prowadzić do spadku poziomu tlenku azotu). W leczeniu wykorzystuje się psychoterapię, farmakoterapię oraz metody treningowe. Prof. dr hab. n. med. Zbigniew Lew-Starowicz Tak więc przyczyn jak sam widzisz może być wiele. Jeśli rozmowa z partnerką nic nie wyjaśni (gdzieś czytałam, że w większości przypadków przyczyną są problemy domowe) to najlepiej chyba udać się do specjalisty. |
ciesza | Post #10 Ocena: 0 2010-08-15 03:36:07 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego, ale kobiety sa skomplikowane.
Nie ma prostego rozwiaznia. I choc wczesniej mogla byc nie do zaspokojenia, to teraz moze nie miec ochoty woogole. Bo juz takie jestesmy. Czasami jedno slowo, gest moze wszystko zmienic nie koniecznie w dobra strone |