![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Str 332 z 345 |
|
---|---|
dadido | Post #1 Ocena: 0 2011-08-15 16:07:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-12-2007 Skąd: Manchester |
Rozbawiłeś mnie do łez Radek1986 lubie facetów z poczuciem wyobraźni i humoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...
|
Radek1986 | Post #2 Ocena: 0 2011-08-15 16:30:16 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-04-2011 Skąd: Slough |
Cytat: 2011-08-15 16:07:53, dadido napisał(a): Rozbawiłeś mnie do łez Radek1986 lubie facetów z poczuciem wyobraźni i humoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ... Z każdym dniem łapię chwile ulotne jak motyle Na stałe koduję we fragmentach bądź całe Zapamiętałem już ich bez liku Wszystkie mam w sobie, żadnej w pamiętniku Zaś w notatniku bądź w kalendarzyku Notuję zadania i termin wykonania Zgroza... Ma pamięć zawodna jak prognoza, to skleroza Poza tym istnieje sprawnych komórek doza Chwile przychodzą tam jak koza do woza Raz łapię chwile - te słodziutkie choć krótkie Innym razem te bezpowrotne i ulotne... Tak, te bezpowrotne i ulotne. Sprawdź to! a co do pani zalozycielki tematu wspominala cos o smoku: Odbierzcie dzisiejszy dzień jak podarunek Cieszcie się i obierzcie na jutro kierunek Odważcie się, zróbcie ten krok, podnieście wzrok... Na razie, strzałka, mówił Foku smok to Ty Agnieszka? ![]() bo juz zbaranialem ![]() ale kiedys tez bylem maly ![]() moze nie w temacie ale jakos tak mi sie skojarzyly te piosenki ![]() poczucie wyobrazni..szczerze nie ma we mnie nic ciekawego ![]() podsumowanie wygladaloby jednoznacznie wskazujace na fakt,ze sa prawdziwi mezczyzni i kobiety ,a jak kto sobie to zinterpretuje to jego sprawa ![]() Nie jest tak ze czuje niechec do kobiet ,bo Kocham kobiety,ale na swoj sposob ,odkrywac ![]() ja tez chetnie bede zagladal w temat bo jest ciekawy,a nawet nie chce mi sie mielic od poczatku wypowiedzi facetow i jak sobie pogrywacie,wieczorem jak znajde czas bo biznesik wzywa niestety ![]() "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|
dadido | Post #3 Ocena: 0 2011-08-15 17:29:59 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-12-2007 Skąd: Manchester |
Cytat: 2011-08-15 16:30:16, Radek1986 napisał(a): Cytat: 2011-08-15 16:07:53, dadido napisał(a): Rozbawiłeś mnie do łez Radek1986 lubie facetów z poczuciem wyobraźni i humoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ... Z każdym dniem łapię chwile ulotne jak motyle Na stałe koduję we fragmentach bądź całe Zapamiętałem już ich bez liku Wszystkie mam w sobie, żadnej w pamiętniku Zaś w notatniku bądź w kalendarzyku Notuję zadania i termin wykonania Zgroza... Ma pamięć zawodna jak prognoza, to skleroza Poza tym istnieje sprawnych komórek doza Chwile przychodzą tam jak koza do woza Raz łapię chwile - te słodziutkie choć krótkie Innym razem te bezpowrotne i ulotne... Tak, te bezpowrotne i ulotne. Sprawdź to! a co do pani zalozycielki tematu wspominala cos o smoku: Odbierzcie dzisiejszy dzień jak podarunek Cieszcie się i obierzcie na jutro kierunek Odważcie się, zróbcie ten krok, podnieście wzrok... Na razie, strzałka, mówił Foku smok to Ty Agnieszka? ![]() bo juz zbaranialem ![]() ale kiedys tez bylem maly ![]() moze nie w temacie ale jakos tak mi sie skojarzyly te piosenki ![]() poczucie wyobrazni..szczerze nie ma we mnie nic ciekawego ![]() podsumowanie wygladaloby jednoznacznie wskazujace na fakt,ze sa prawdziwi mezczyzni i kobiety ,a jak kto sobie to zinterpretuje to jego sprawa ![]() Nie jest tak ze czuje niechec do kobiet ,bo Kocham kobiety,ale na swoj sposob ,odkrywac ![]() ja tez chetnie bede zagladal w temat bo jest ciekawy,a nawet nie chce mi sie mielic od poczatku wypowiedzi facetow i jak sobie pogrywacie,wieczorem jak znajde czas bo biznesik wzywa niestety ![]() ![]() ![]() Ach co za mężczyzna, chyba każdy mi to przyzna pisze, poucza, wierszem rymuje chwilami narcyzuje ale poetą nazwać mi go wypada to miłe i zadna wada w kobiecie myśli pewnej szuka i nieustannie analizuje coś w umyśle układa a potem w notesie zapisuje. W chwilach ciszy się zapomina dopóki nie złapie motyla i choć te są piękne jak marzenia to ulotne bezpowrotnie a jesli chodzi o słowa każdy tylko dużo mówi obiecuje a Słowa to obietnice słodkie, Szeptane wśród szumu fal.. Które bijąc w poświacie księżyca O morski brzeg obiecują przyszłość Niepewną, lecz wyczekiwaną z utęsknieniem przez ludzi dręczonych szarą prozą życia marzących by spotkać kogoś... kiedyś... razem przeżyć spacery romantyczne oglądać wschody i zachody słońca nad jeziorem szeptać o miłości w blasku księzyca a o świtaniu, gdy ptaki się budzą, wczesnym rankiem wtuleni w siebie jeszcze cieszyć się i rozkoszować tym szczęściem ...każdy o tym marzy tylko głupiec to odrzuci drogi panie Radosławie -------- [ Ostatnio edytowany przez: dadido 15-08-2011 17:31 ] W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...
|
Radek1986 | Post #4 Ocena: 0 2011-08-16 00:49:50 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-04-2011 Skąd: Slough |
Cytat: ![]() ![]() Ach co za mężczyzna, chyba każdy mi to przyzna pisze, poucza, wierszem rymuje chwilami narcyzuje ale poetą nazwać mi go wypada to miłe i zadna wada w kobiecie myśli pewnej szuka i nieustannie analizuje coś w umyśle układa a potem w notesie zapisuje. W chwilach ciszy się zapomina dopóki nie złapie motyla i choć te są piękne jak marzenia to ulotne bezpowrotnie a jesli chodzi o słowa każdy tylko dużo mówi obiecuje a Słowa to obietnice słodkie, Szeptane wśród szumu fal.. Które bijąc w poświacie księżyca O morski brzeg obiecują przyszłość Niepewną, lecz wyczekiwaną z utęsknieniem przez ludzi dręczonych szarą prozą życia marzących by spotkać kogoś... kiedyś... razem przeżyć spacery romantyczne oglądać wschody i zachody słońca nad jeziorem szeptać o miłości w blasku księzyca a o świtaniu, gdy ptaki się budzą, wczesnym rankiem wtuleni w siebie jeszcze cieszyć się i rozkoszować tym szczęściem ...każdy o tym marzy tylko głupiec to odrzuci drogi panie Radosławie -------- Cytat: ![]() w kazdym czlowieku jest dobro tylko wplyw spoleczenstwa minimalizuje je do stopnia uczlowiecznienia. Tak wiec mozna sobie pomarzyc droga Pani Dadido.. a jesli juz pozwolilas sobie zacytowac wiersz,to ja pozwole sobie zacytowac moj,napisany 6 lat temu,mniej wiecej bardzo podobny do tego ,ktory zacytowalas. http://plath.pl/wiersz10538.html http://plath.pl/wiersz10465.html ''Zbuntowany Anioł'' Rozbudzam Nadzieje Chce bys powstała Inną niż jesteś Choc jestes kochana Chce całym sercem Byś widziała promieniem blasku Co świt mnie sama Co w Tobie jest tak trudnego Co nie pozwala mi dotrzec do Ciebie Jaka blokada Tobą kieruje A jaka buduje Teraz serce mnie boli przez Ciebie Kocham Kochanych Chce pokochac Ale niedojrzałoscią Mnie ranisz Po co to wogole zaczynałem Nie znając Ciebie Po co walczyłem Ja Głupi w potrzebie Niedojrzałosc Cie cechuje jak i wszystkich ktorzy kochac tylko chcą A ja kocham Nawet niekochanych i Trace tym siebie Tracisz Nadzieje Rozbudzam siebie Chcę żebys była Ranisz A nawet o tym nie wiesz http://plath.pl/wiersz10039.html < ''Zabić Miłoscią czas'' ''Wielu jeszcze zabije z Miłosci Wielu jeszcze dam życie'' Wielu jeszcze rozmyslając Czy w kolorze trwac czy w zachwycie Być byciem? Trwac i sługą byc Obyciem Zabije miłoscią Tych co kochać nie potrafili Zabije miłoscią Tych ktorzy życiem Miłoscią nie żyli Zabić miłoscią z miłości dla miłości To boli wiem Tym bardziej miłosc Gdy sie miłoscią boli Doli miłosci, życiem byc Miłosci podwoi Sądny dzien wyrok wydał już Miłosny dzwiek Uczuciem odczucia woli Miłosci roi Zabijam miłoscią tych ktorzy dali mi życie Zabić miłoscią tych ktorzy dali A w oddali słysząc swój głos panski Próbowac zabrali Wielu jeszcze zabije z miłosci Wielu jeszcze dam życie Mysleć ich szarości zachwytem Kolorytem Korowodną sciężką ich serc zmeczonych Naszych serc serca spragnionych Serc zranionych Połaczonych Zabic Tych Z miłosci Ktorzy miłosci trwonią wiek cały Wiecznosci chwały Nieczystości świata pieniądz trwały Wielu zabije Wielu dam życie Swiecie ocalały I chocby morza po szczyty gór Cie zalały Nie będe Panem U Bożej chwały Dostrzegam Widze boląc boli, cierpienie roli Ja cały Wiecznosci Ocalały Zabije z Miłosci Dam życie Zabic z Miłości Dla Miłosci byc życiem.. http://plath.pl/wiersz9960.html ''Koniec świata'' Trzy dni ciemnosci Bracia i siostry Czas na modlitwe Nie patrzeć na złych ludzi chłosty Pojękiwania Grzeszniku gdzie jestes? Diabli mnie wzieli! Czas oddania Mrok ciemności dodaje skrzydeł Dusze krwią oblane Nieczystosci duchem splamione Trupy wiją sie po ziemi Boże przyjdz Boże,nadziei!! A byc może placebo pomoże? Ostatnim jękiem ostatni juz wrzask wrzasnął Snem wiecznym na jawie zasnął Wiecznosc światłosci Widzicie co z Nimi sie stało? Widzimy co z Nich pozostało Widzicie światłość? Opatrznośc Razem z końcem świata Wszyscy poznali się od serca Serce dla serca juz nie morderca Wszyscy poznali sie od duszy Dusza dla duszy serce poświęca Sercem i duszą sie znamy Niepokonani Malowani dla miłośći dla Milośći świata oddani. http://plath.pl/wiersz10335.html Wiesz..juz sie tu wypowiedzialem w jednym temacie o tym,jak pewna pani szukala swoich skradzionych 400 funtow,ze slowa to tylko slowa,a czyn to czyn,nikomu nie udowodni ze ukradl jej kase podczas gdy sama uscisnela sobie z Nim dlon z pewna kwota ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Radek1986 16-08-2011 01:15 ] "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|
Nie_z_tej_bajki | Post #5 Ocena: 0 2011-12-28 15:37:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Odswiezam...
"Bo to zla kobieta byla" ![]() Czuje wyrzuty sumienia - zamieniam sie w coraz wieksza Wiedzme ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
|
|
Dwunasty | Post #6 Ocena: 0 2011-12-28 15:47:06 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-12-28 15:37:38, Nie_z_tej_bajki napisał(a): Odswiezam... "Bo to zla kobieta byla" ![]() Czuje wyrzuty sumienia - zamieniam sie w coraz wieksza Wiedzme ![]() jeszcze większą? ![]() |
Nie_z_tej_bajki | Post #7 Ocena: 0 2011-12-28 15:48:53 (13 lat temu) |
Jeszcze wiekszą - ale nie objętosciowo jesli o to Ci chodzi
![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
![]() |
agnieszka32 | Post #8 Ocena: 0 2011-12-28 15:59:29 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2009 Skąd: Rochdale/Manchester |
Przyznaj się wiedzmo kogoś potraktowała przedmiotowo
![]()
Legenda o smoku uczy tego ...żeby nie brać się za byle barana
![]() |
autor65 | Post #9 Ocena: 0 2011-12-28 15:59:34 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
jako :
kochanka, matka, zona, corka uwielbiana i nianawidzona rozkoszna i podla piekna i kaszalot przyczyna wszystkiego i koniec niczego calowana i pieszczona opisywana!!!!! oczekujaca na coraz wiecej i tylko dla niej pelna wymowek i pretensji placzaca z byle powodu przezywajaca rozkosz ktorej nigdy nie zaznam i rodzaca w bolu twojego potomka...nadzieje kochajaca bez powodu i wbrew logice istota ktorej nigdy nie zrozumiesz dzieki Ci Boze za ...................kobiete......................... człowiek się zmienia za ...granicą
|
Nie_z_tej_bajki | Post #10 Ocena: 0 2011-12-28 16:06:08 (13 lat temu) |
Cytat: 2011-12-28 15:59:29, agnieszka32 napisał(a): Przyznaj się wiedzmo kogoś potraktowała przedmiotowo ![]() No Faceta przeciez - bo kogo? ![]() Dobrze Cie widziec ![]() Autor - swietny wierszyk ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
![]() |