Str 22 z 345 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-04-11 19:26:06 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2010-04-11 19:27:51 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2010-04-11 19:28:19 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: ale mezczyzn wcale nie potepiam za takowe traktowanie bo kobiety wcale od nich w tym nie odstepuja....
a ja tak istota ludzka to nie przedmiot oczywiscie ,korci czasem aby byc tym kamieniem na ktory kosa sie natnie a i bywa,ze przypadkowo "oberwie sie"facetowi,ktory niczym sobie na to nie zasluzyl,ale chyba az tak bardzo jednego z drugim to nie boli he he szczyt marzen wrecz dla niektorych,byc potraktowanym przedmiotowo wtedy faktycznie sie zakochuja a potem nie chca odczepic a mialo byc tak fajnie,one night stand i zadnych problemow a co do pytania glownego kobieta jako... jak sobie pozwoli tak ma Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #4 Ocena: 0 2010-04-11 19:32:13 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2010-04-11 19:32:38 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-04-11 19:39:15 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2010-04-11 19:43:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: jesli potepiac to obie strony, ale po co potepiac ludzi , niech zyja jak chca, wlasnym zyciem i niech spijaja pianke a pozniej cale piwo ktore sobie nawarza..
w sumie bardziej nazwalabym to pogarda nie potepieniem,jak sie tak glebiej zastanowic i jakos latwiej mi gardzic facetami... motywy kobiet tak a nie inaczej postepujacych sa zwykle inne,zreszta ... ![]() mnie tylko dziwi,ta niekonsekwencja,w jednym temacie ktos wkleja foty golych bab(jak najbardziej przedmiotowe traktowanie,bo przeciez nie nad glebia intelektualna modelki czy wspanialymi cechami jej osobowosci sie przecietny odbiorca slini)a w nastepnym temacie wielki zal i pretensje ze kobiety sa traktowane przedmiotowo? Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #8 Ocena: 0 2010-04-11 19:49:48 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2010-04-11 19:53:45 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
agnieszka32 | Post #10 Ocena: 0 2010-04-11 19:54:19 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2009 Skąd: Rochdale/Manchester |
Cytat: 2010-04-11 19:43:49, galadriel napisał(a): Cytat: jesli potepiac to obie strony, ale po co potepiac ludzi , niech zyja jak chca, wlasnym zyciem i niech spijaja pianke a pozniej cale piwo ktore sobie nawarza..
w sumie bardziej nazwalabym to pogarda nie potepieniem,jak sie tak glebiej zastanowic i jakos latwiej mi gardzic facetami... motywy kobiet tak a nie inaczej postepujacych sa zwykle inne,zreszta ... ![]() mnie tylko dziwi,ta niekonsekwencja,w jednym temacie ktos wkleja foty golych bab(jak najbardziej przedmiotowe traktowanie,bo przeciez nie nad glebia intelektualna modelki czy wspanialymi cechami jej osobowosci sie przecietny odbiorca slini)a w nastepnym temacie wielki zal i pretensje ze kobiety sa traktowane przedmiotowo? Hmmm pijesz widzę do tematu +18 i do tego że powklejałam tam różne fotki jak i kobiet tak i mężczyzn..........a wiesz co to jest zabawa?? I czy ja tutaj płacze??Matko jedyna jeśli mam traktować osobiście ten temat to co Ci co mnie troszke znają wiedzą jakie ja mam podejście do "związków"damsko-męskich .....
Legenda o smoku uczy tego ...żeby nie brać się za byle barana
![]() |