Aga nie będzie się wściekać więc piszcie do woli.....tym bardziej że to chodzi o życzenia dla Ciebie
Ja też Ci złoże....powodzenia w życiu aby lekkie było...szczęście i zdrowia i drugiej połowy........mądrego co Ci rękę poda gdy najbardziej będziesz potrzebować.......i dużo miłości i pociechy z dzieci......i tak bym mogła do rana Ci życzyć buziale kochana
Legenda o smoku uczy tego ...żeby nie brać się za byle barana)))))))))
Magic wszystkiego najlepsiejszego,dobrego humoru, sloneczka i co tam sobie jeszcze wymarzysz (nie jestem najlepszy w skladaniu zyczen wiec pozwole sobie dolaczyc bukiecik)
2010-04-08 19:13:31, agnieszka32 napisał(a): ...obiekt seksualny Tzn dlaczego faceci widzą w nas tylko potęcjalną "kochankę"a nie dostrzegają w nas człowieka??
Jestem ciekawa waszych opinii Mile widziane wypowiedzi obu płci
my mozemy powiedziec ze kobiety nie dostrzegaja w nas człowieka tylko widza ..... obejrzyj film do konca
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.
dolaczam sie i msuny zycze bys spotkala takiego co dojzy w tobie nie tylko kobiete i czlowieka ale i zwierzatko, co zlapie za slowo i wyczochra jak nalezy powodzenia i radosci!
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.