MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy moja kobieta musi wiedzieć ile zarabiam?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 4 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-02-20 22:02:20 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2010-02-20 22:09:27 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Hehehhe co tak agresywnie Sev - nie poznaje Cie :-D

Piszesz w swoim poscie ze nie ma tajemnic - a zaskorniak to jakaz to tajemnica?
Piszesz rowniez ze zaskorniak to glupota - a niby z jakiego powodu?
Post to nic innego tylko przedstawienie ze masz pelna kontrole nad przeplywem finansow w towim zwiazku - a ja sie pytam a co sie stanie jesli twoj facet ma pare miedziakow gdzies skrzetnie schowane? Bedzie ci strasznie zle z tym? Uwazasz to za brak milosci, zaufania i wiernosci?
To tylko pare zlotych o ktorych teoretycznie nie wiesz - no jeli tego nie rozumiesz jak rowniez mojej epistoly na temat meskiej (czasem urojonej) niezaleznosci to moge tylko powiedziec ze twoj, raczej srednio mily, komentarz moze tez dotyczyc Ciebie - moze po prostu nie rozumiesz o czym pisze?

A czemu tak bardzo zalezy i na tym zeby wiedziec o kazdej zlotowce jaka zarabia i wydaje twoj facet?
Jaki jest sens az takiej dokladnej i szczegolowej wiedzy?
Zwyczajnie po co ci to?

:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

doritos

Post #3 Ocena: 0

2010-02-20 22:14:37 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Ja mam kontrole nad wydatkami poniewaz moj szanowny maz jest bardzo rozrzutny,to ja mam bezposrednie dojscie do gotowki podczas gdy on musi sie o nia upominac gdy na cos potrzebuje.Czasem niechetnie sie zgadzam na zakup czegos co jest drogie wiec on wpadl na pomysl zaskorniakow i jest nam z tym dobrze;)))

Do góry stronyOffline

Strona WWW

marcinb

Post #4 Ocena: 0

2010-02-20 22:17:56 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2010-02-20 22:00:08, andyopole napisał(a):
nie bardzo Cie rozumiem Marcinb. Madry z Ciebie chlopak ale troche pieprzycie kolego, jaka niezaleznosc? Potrzebujesz isc na piwo z kumplami to bierzesz sobie z szuflady tyle ile potrzebujesz. Jakie tajemnice? Jakies baby? Cudze zony albo cuś? To po co wydawac pieniadze na za(d)reczyny, lepiej zostac singlem i uzywac wolnosci az do bólu...

Nie obraz sie Andy ale chrzanisz :-D

A c takiego strasznego jest w tym ze jest pare zlotych w innej szufladzie? Jak twoja malzonak ma pare zlotych schowane o ktorych nie wiesz to co to oznacza?
Koniec zwiazku?
Powod do rozwodu?
Ma kogos na boku?
Juz cie nie kocha?

To oznacza ze ma pare zlotych w kieszeni ktore wyda moze na nowe buty a moze na dvd dla ciebie - jej wlasne drobne. Mnie to kompletnie nie przeszkadza, niech ma. Mam pelne zaufanie.
Bo i czego mialbym sie obawiac - jesli tobie pasuje taka kotnrola twojego portfela to Bog z toba i nie widze powodu zeby ci to nie mialo sprawiac przyjemnosci. Ja lubei inne podejscie - pelne zaufania a nie maniakalnego sprawdzania payslipow i stanu karty kredytowej. Wlasne zaskorniaki jeszcze nikomu krzywdy niezrobily i nie widze czemu powstal taki szum o to i zarzuty:

Na pewno cos knuje
Brak zaufania
Cos ukrywa
itp itd

I po co to komu?

:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-02-20 22:18:01 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

tascha

Post #6 Ocena: 0

2010-02-20 22:22:01 (15 lat temu)

tascha

Kobieta

Z nami od: 09-12-2009

Mój mąż widocznie dobrze zaskórniaki ukrywa, bo nic o nich nie wiem:-[
Zdaje się,że taka jest idea zaskórniaka - zaskórniak ,o którym wie żona, przestaje być zaskórniakiem;-):-]

Do góry stronyOffline

doritos

Post #7 Ocena: 0

2010-02-20 22:23:09 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Cytat:

2010-02-20 22:22:01, tascha napisał(a):
Zdaje się,że taka jest idea zaskórniaka - zaskórniak ,o którym wie żona, przestaje być zaskórniakiem;-):-]

He he he i wszystko na temat:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2010-02-20 22:25:57 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-02-20 22:26:47 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

u nas tez ani nie ukrywam ile kasy mam, ani ile zarobie, ja w ogóle nie lubię liczyć pieniędzy, one są dla mnie jak śmieci.
Moja mam zawsze się na mnie darła za to, bo ja nawet jak gdzieś jako nastolatek zapracowałem narobiłem sie jak głupi, bo ja pracowałem juz od 15 roku zycia bo chcialem, a pieniądze przyniosłem do domu i walnąłem je byle gdzie a mama je wyjmowała odkurzaczem z pod szafek zza łóżka, i układała mi do szafki, a ile się wyprało to masakra.

Teraz Beata załamuje ręce, i nadaje ze nie mam szacunku do pieniądza.
a mnie pieniądze nie cieszą, po prostu śmieci są i już, a jak nie ma to znaczy ze trzeba sie zabrać za robotę zwiększy "gęstość" żeby były.

wiadomo ze muszę mieć zawsze przy sobie jakaś kasę, czy to awaryjne pare funtów na benzynę gdybym zapomniał portfela a paliwo sie kończyło czy gdyby sie okazało ze cos muszę kupić.

Wieksze zakupy zazwyczaj ustalamy razem, ja mam swojego bzika a ona ma swojego i jakoś balansujemy, a jak coś kupujemy bez przedyskutowania to na prawdę długo się zastanawiamy czy nas na to stać.

obydwoje pracujemy i żyjemy razem i nie "jesteśmy partnerami finansowymi" :)) wiec co za problem??
i w ogóle co tu o kasie dyskutować głupi temat.
pracuje się żeby sobie coś kupić, pieniądze są tylko nudnym narzędziem pośrednim nie ma o czym gadać :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2010-02-20 22:27:02 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2010-02-20 22:22:01, tascha napisał(a):

Bo prawdziwy meski zaskorniak to taki, o ktorym mezczyzna mysli ze jego zona nic o tym nie wiem.
Kobiecy zaskorniak to taki, ktory jezy wlos na glowie meza ktory widzi bank statement do karty kredytowej.
:-D:-D:-D

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,