MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska aktorka obraża Polaków w UK !!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 10 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sebabar

Post #1 Ocena: 0

2010-01-29 12:17:38 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 09-01-2010

Cytat:

2010-01-29 12:14:04, roza644 napisał(a):
Cytat:

2010-01-29 09:29:35, sniper00 napisał(a):
No więc mały rachuneczek sumienia..ilu z "oburzonych" na MW napisało cokolwiek do organizacji polonijnych lub przedstawicieli RP w UK?
Odrobina odwagi cywilnej i zróbmy pokazowy pstryczek w nos dla każdego kto szkaluje dobre imię Polski i Polaków, bierzmy rzykład choćby z Izraela, gdzie każdy przejaw wrogości wobec ich państwa czy obywateli jest natychmiast piętnowany, skoro oni mogą i to z dobrym skutkiem, czemu my nie mielibyśmy tak robić?

Nie wiem czy się zaliczam bo nie wypowiadałam się na MW a jednak list do POSKu napisałam już wczoraj, po przeczytaniu artykułu.

I nie jest wazne, że ani ja ani moi znajomi nie czytują The Sun...
Ważne jest, że rodzice innych uczniów ze szkoly mojego dziecka moga to czytywać i może (choć nie musi) mieć to wpływ na postrzeganie przez nich nas, a w szczególności mojego syna.

Byłem w tym WIELKIM kraju, kiedyś wam opowiem dlaczego Żydzi to naród wybrany...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

spineczka

Post #2 Ocena: 0

2010-01-29 12:27:47 (15 lat temu)

spineczka

Kobieta

Z nami od: 15-01-2010

Uśmiałam się do łez, szczególnie z komentarzy na NK. Rozumiem, że po narodzeniu dziecka zamiast brać zasiłek macierzyński powinnam gdzieś wywalić cycki??? Dlatego tak ciężko pracowałam, żeby po porodzie mieć zasiłek i trzymać cycka w ustach mojego dziecka! Myślę, że ta kobieta nie chciała tak na prawdę nikogo urazić, po prostu już nie wie jak zwrócić uwagę na swoją mało popularną i niecharakterystyczną osobę. Założenie kółka teatralnego dla polskich imigrantów nie odświeżyłoby jej tak wizerunku. Pewnie, aż w niej kipi ze wściekłości, że tyle pięknych, młodych Polek kręci się po "jej" mieście. Starzeć trzeba się z godnością!!!!!!

Do góry stronyOffline

dadido

Post #3 Ocena: 0

2010-01-29 12:38:07 (15 lat temu)

dadido

Kobieta

Z nami od: 11-12-2007

Cytat:

2010-01-28 22:02:52, sebabar napisał(a):
Nie spalajcie się nad tą miernotą, a ja wam coś w zamian napiszę, stare polskie przysłowie - "pogłaszcz chama to cię kopnie, kopnij chama to cie pogłaszcze" koniec cytatu

ALE DAŁEŚ CZADU :-] TO POWIEDZENIE WPISZE SOBIE W PAMIĘC TAK MI SIE PODOBA :-]
W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-01-29 12:40:36 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-01-29 13:35:20 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

spineczka

Post #6 Ocena: 0

2010-01-29 16:01:18 (15 lat temu)

spineczka

Kobieta

Tak jak powiedziałam mojej koleżance: Od dzisiaj załatwiając jakąś sprawę będę pytać: -Przepraszam, czyta pan "The Sun" czy mam iść do drugiego okienka? ;)
Zabrać kozie obywatelstwo polskie i zakaz wjazdu do ojczyzny!!!

[ Ostatnio edytowany przez: spineczka 29-01-2010 16:14 ]

Do góry stronyOffline

sebabar

Post #7 Ocena: 0

2010-01-29 16:09:14 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-01-29 16:01:18, spineczka napisał(a):
Tak jak powiedziałam mojej koleżance od dzisiaj załatwiając jakąś sprawę będę pytać: -Przepraszam, czyta pan "The Sun" czy mam iść do drugiego okienka? ;)

Specjalnie wszedłem by pogratulować, tak trzymać! I głowa do góry, bo w badaniach przeprowadzonych w UE wiecie gdzie mamy najgorszą opinię. W Polsce!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

sebabar

Post #8 Ocena: 0

2010-01-29 16:18:18 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-01-29 16:09:14, sebabar napisał(a):
Cytat:

2010-01-29 16:01:18, spineczka napisał(a):
Tak jak powiedziałam mojej koleżance od dzisiaj załatwiając jakąś sprawę będę pytać: -Przepraszam, czyta pan "The Sun" czy mam iść do drugiego okienka? ;)

Specjalnie wszedłem by pogratulować, tak trzymać! I głowa do góry, bo w badaniach przeprowadzonych w UE wiecie gdzie mamy najgorszą opinię. W Polsce!

To do cholery The Sun ma zabiegać o NAS jak czyni to wiele brytyjskich firm, tylko ta... poczytna gazeta ma się starać o nasze względy, a już na pewno nie takimi artykułami, o Pani nie będę już wspominał przez litość w końcu Polka...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

spineczka

Post #9 Ocena: 0

2010-01-29 16:35:23 (15 lat temu)

spineczka

Kobieta

Ona ma w d... Polskę i nas Polaków! Wiedziała, że nas poniży. Chyba nie jest, aż tak głupia, żeby nie zdawać sobie z tego sprawy. Teraz pewnie przeprosi, że to niby o tych dobrych Polakach nie mówiła, ale machina ruszyła. Popularność wzrośnie, im większa kontrowersja, tym większe profity. Ona tym razem jest reżyserem, a my, moi kochani rodacy jesteśmy mimo woli jej aktorami lub ujmując to dosadnie 'mięsem armatnim pani Kanskiej'

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #10 Ocena: 0

2010-01-29 16:41:04 (15 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

jestescie skupiskiem hipokrytow jakich malo, z redakcja na czele

kazdy artykul na frontowej stronie dotyczacy brytyjczykow jest negatywny pod ich wzgledem - jeszcze sie nie zdarzylo zeby od redakcji padlo dobre slowo w ich kierunku, i nikt inny niz wy sami wsadzacie brytyjczykow do jednego wora

wypowiedzi forumowiczow sa niewiele lepsze - psioczycie, narzekacie, wysmiewacie sie a gros z was nawet nie umie prostej konwersacji z brytyjczykiem przeprowadzic, wiec to co o nich 'wiecie' guzika nawet nie jest warte

a oburzenie redaktorki, ktora zwykle te pismakowate artykuly produkuje
Cytat:

2010-01-29 10:21:24, Kasia_red napisał(a):

Osobiście też mam dosyć negatywnych informacji, które publikują brytyjskie media o Polakach,

jest juz wyjatkowym apogeum dwulicowosci

jakby nie bylo MW jest rowniez opiniotworczym medium - no ale jak
polscy rodzice sie tych bzdur tutaj naczytaja to potem ich podejscie do brytyjczykow jest niby 'cacy'??? i jakos sie nikt nie szczypie ze ich wypaczone poglady przelane na potomstwo moga sie odbijac na brytyjskich dzieciach

w oczekiwaniu na bana
Anthrax

ps - przykro mi ale nie mam konta na naszej klasie - zebyscie sie tam mogli powyzywac za pare slow prawdy

[ Ostatnio edytowany przez: anthrax 29-01-2010 16:48 ]

-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,