Str 3 z 14 |
|
---|---|
Webmaster | Post #1 Ocena: 0 2010-01-28 22:31:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Zgodzę się, że panią poniosło, ale proszę, nie zniżajmy się do jej poziomu. Nie ma sensu podpisywanie się pod opiniami, które można poczytać na onecie czy naszej-klasie.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie
![]() |
dallas85 | Post #2 Ocena: 0 2010-01-28 22:32:10 (15 lat temu) |
Z nami od: 17-01-2010 Skąd: Humberside |
Cytat: 2010-01-28 22:21:19, krunschwitz napisał(a): Na jej profilu na Naszej Klasie jadą po tej pindzie równo.I BARDZO DOBRZE. taaaa i jeszcze nadal nie skasowala nawet zdjec matki czy tez syn ![]() ![]() Wysprzątane mieszkanie to znak, że komputer jest zepsuty
|
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2010-01-28 22:32:14 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-01-28 22:12:16, Kasia_red napisał(a): Szkoda słów... Ale czego więcej się można spodziewać po tekście w The Sun? Ciekawa jestem, ile podrasowali, a ile w tym, co powiedziała jest prawdy. Ile w tym jest prawdy? Nie trzeba szukac daleko, bo niejednokrotnie nawet na tym forum pojawialy sie posty od ludzi, ktorzy wlasnie taka maja wizje zycia w UK; ile mozna wyciagnac, i dlaczego tak malo, i dlaczego tak dlugo trzeba czekac.... Nie wiem czy moze krotka pamiec maja niektorzy, bo nie dalej jak z tydzien temu ktos sie chwalil jak system oklamac, czego nie podawac, co powiedziec jakby zaszlo podejrzenie o wyludzenie. Mnie to tez bardzo denerwuje, czy to znaczy, ze odwrocilam sie od rodakow? Wg mnie nie, zupelnie nie. Czy nie jest prawda, ze przybylo tez wielu zeby sie schowac przed wymiarem sprawiedliwosci w Polsce? Co nie podoba mi sie, to ze ktos (jak bohaterka artykulu) kto sam przyznaje, ze nie nalezal do "skilled workers" teraz chce zamknac drzwi innym, ktorzy chca ciezko pracowac chociaz nie ma poszukiwanych czy wysokich kwalifikacji. Rowniez aluzja, ze to nowa imigracja przyczynila sie do smieci na ulicy, plucia pod nogi etc etc, bo jesli nie mialo to zadnego zwiazku, to nie widze powodu na rozwazanie tych tematow w jednym artykule.Ale czego sie spodziewac po brukowcu jakim jest the Sun??? A tak a'propos wyszukiwania i naglaszania w mediach negatywow o Polakach, to ciekawe jaka jest proporcja artykulow na MW w pozytywnych akcentach, do tych w negatywnych? Ja ryzykowalabym za przewaga tych negatywnych, bo o osiagnieciach Polakow to jakos niezbyt czesto pojawiaja sie wzmianki na MW..... Ktos cos mowil o niewinnosci i rzucaniu kamieniem? Powiedzenie o szklanych domach jeszcze przychodzi na mysl, tylko uwaga, bo w UK ciezko bez dachu nad glowa przy tych deszczach.
Ada
|
chinczyk | Post #4 Ocena: 0 2010-01-28 22:33:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
|
Post #5 Ocena: 0 2010-01-28 22:33:43 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
sebabar | Post #6 Ocena: 0 2010-01-28 22:37:30 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 09-01-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2010-01-28 22:32:14, Adacymru napisał(a): Cytat: 2010-01-28 22:12:16, Kasia_red napisał(a): Szkoda słów... Ale czego więcej się można spodziewać po tekście w The Sun? Ciekawa jestem, ile podrasowali, a ile w tym, co powiedziała jest prawdy. Ile w tym jest prawdy? Nie trzeba szukac daleko, bo niejednokrotnie nawet na tym forum pojawialy sie posty od ludzi, ktorzy wlasnie taka maja wizje zycia w UK; ile mozna wyciagnac, i dlaczego tak malo, i dlaczego tak dlugo trzeba czekac.... Nie wiem czy moze krotka pamiec maja niektorzy, bo nie dalej jak z tydzien temu ktos sie chwalil jak system oklamac, czego nie podawac, co powiedziec jakby zaszlo podejrzenie o wyludzenie. Mnie to tez bardzo denerwuje, czy to znaczy, ze odwrocilam sie od rodakow? Wg mnie nie, zupelnie nie. Czy nie jest prawda, ze przybylo tez wielu zeby sie schowac przed wymiarem sprawiedliwosci w Polsce? Co nie podoba mi sie, to ze ktos (jak bohaterka artykulu) kto sam przyznaje, ze nie nalezal do "skilled workers" teraz chce zamknac drzwi innym, ktorzy chca ciezko pracowac chociaz nie ma poszukiwanych czy wysokich kwalifikacji. Rowniez aluzja, ze to nowa imigracja przyczynila sie do smieci na ulicy, plucia pod nogi etc etc, bo jesli nie mialo to zadnego zwiazku, to nie widze powodu na rozwazanie tych tematow w jednym artykule.Ale czego sie spodziewac po brukowcu jakim jest the Sun??? A tak a'propos wyszukiwania i naglaszania w mediach negatywow o Polakach, to ciekawe jaka jest proporcja artykulow na MW w pozytywnych akcentach, do tych w negatywnych? Ja ryzykowalabym za przewaga tych negatywnych, bo o osiagnieciach Polakow to jakos niezbyt czesto pojawiaja sie wzmianki na MW..... Ktos cos mowil o niewinnosci i rzucaniu kamieniem? Powiedzenie o szklanych domach jeszcze przychodzi na mysl, tylko uwaga, bo w UK ciezko bez dachu nad glowa przy tych deszczach. ![]() |
krunschwitz | Post #7 Ocena: 0 2010-01-28 22:37:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Ciekawie jest też tutaj
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
Post #8 Ocena: 0 2010-01-28 22:42:47 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
berenika | Post #9 Ocena: 0 2010-01-28 22:43:43 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-12-2009 Skąd: EM |
Cytat: 2010-01-28 22:33:43, wonsatymarian napisał(a): ... moze ta "Polska" aktorka czytala niektore opinie na MW? ![]() ![]() ...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...
|
Post #10 Ocena: 0 2010-01-28 22:45:38 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|