MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska aktorka obraża Polaków w UK !!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 3 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Webmaster

Post #1 Ocena: 0

2010-01-28 22:31:02 (15 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Zgodzę się, że panią poniosło, ale proszę, nie zniżajmy się do jej poziomu. Nie ma sensu podpisywanie się pod opiniami, które można poczytać na onecie czy naszej-klasie.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

dallas85

Post #2 Ocena: 0

2010-01-28 22:32:10 (15 lat temu)

dallas85

Kobieta

Z nami od: 17-01-2010

Cytat:

2010-01-28 22:21:19, krunschwitz napisał(a):
Na jej profilu na Naszej Klasie jadą po tej pindzie równo.I BARDZO DOBRZE.

taaaa i jeszcze nadal nie skasowala nawet zdjec matki czy tez syn:-o ojjj beda i oni mieli przechlapane:-?
Wysprzątane mieszkanie to znak, że komputer jest zepsuty

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2010-01-28 22:32:14 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2010-01-28 22:12:16, Kasia_red napisał(a):
Szkoda słów...
Ale czego więcej się można spodziewać po tekście w The Sun? Ciekawa jestem, ile podrasowali, a ile w tym, co powiedziała jest prawdy.

Ile w tym jest prawdy? Nie trzeba szukac daleko, bo niejednokrotnie nawet na tym forum pojawialy sie posty od ludzi, ktorzy wlasnie taka maja wizje zycia w UK; ile mozna wyciagnac, i dlaczego tak malo, i dlaczego tak dlugo trzeba czekac.... Nie wiem czy moze krotka pamiec maja niektorzy, bo nie dalej jak z tydzien temu ktos sie chwalil jak system oklamac, czego nie podawac, co powiedziec jakby zaszlo podejrzenie o wyludzenie. Mnie to tez bardzo denerwuje, czy to znaczy, ze odwrocilam sie od rodakow? Wg mnie nie, zupelnie nie.

Czy nie jest prawda, ze przybylo tez wielu zeby sie schowac przed wymiarem sprawiedliwosci w Polsce?

Co nie podoba mi sie, to ze ktos (jak bohaterka artykulu) kto sam przyznaje, ze nie nalezal do "skilled workers" teraz chce zamknac drzwi innym, ktorzy chca ciezko pracowac chociaz nie ma poszukiwanych czy wysokich kwalifikacji.
Rowniez aluzja, ze to nowa imigracja przyczynila sie do smieci na ulicy, plucia pod nogi etc etc, bo jesli nie mialo to zadnego zwiazku, to nie widze powodu na rozwazanie tych tematow w jednym artykule.Ale czego sie spodziewac po brukowcu jakim jest the Sun???

A tak a'propos wyszukiwania i naglaszania w mediach negatywow o Polakach, to ciekawe jaka jest proporcja artykulow na MW w pozytywnych akcentach, do tych w negatywnych? Ja ryzykowalabym za przewaga tych negatywnych, bo o osiagnieciach Polakow to jakos niezbyt czesto pojawiaja sie wzmianki na MW.....

Ktos cos mowil o niewinnosci i rzucaniu kamieniem? Powiedzenie o szklanych domach jeszcze przychodzi na mysl, tylko uwaga, bo w UK ciezko bez dachu nad glowa przy tych deszczach.
Ada

Do góry stronyOffline

chinczyk

Post #4 Ocena: 0

2010-01-28 22:33:22 (15 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

dorobek artystyczny.

babsztyl jest tak znany ,ze na wikipedii ma storne tylko w jezyku angielskim.
yyy

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2010-01-28 22:33:43 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sebabar

Post #6 Ocena: 0

2010-01-28 22:37:30 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 09-01-2010

Cytat:

2010-01-28 22:32:14, Adacymru napisał(a):
Cytat:

2010-01-28 22:12:16, Kasia_red napisał(a):
Szkoda słów...
Ale czego więcej się można spodziewać po tekście w The Sun? Ciekawa jestem, ile podrasowali, a ile w tym, co powiedziała jest prawdy.

Ile w tym jest prawdy? Nie trzeba szukac daleko, bo niejednokrotnie nawet na tym forum pojawialy sie posty od ludzi, ktorzy wlasnie taka maja wizje zycia w UK; ile mozna wyciagnac, i dlaczego tak malo, i dlaczego tak dlugo trzeba czekac.... Nie wiem czy moze krotka pamiec maja niektorzy, bo nie dalej jak z tydzien temu ktos sie chwalil jak system oklamac, czego nie podawac, co powiedziec jakby zaszlo podejrzenie o wyludzenie. Mnie to tez bardzo denerwuje, czy to znaczy, ze odwrocilam sie od rodakow? Wg mnie nie, zupelnie nie.

Czy nie jest prawda, ze przybylo tez wielu zeby sie schowac przed wymiarem sprawiedliwosci w Polsce?

Co nie podoba mi sie, to ze ktos (jak bohaterka artykulu) kto sam przyznaje, ze nie nalezal do "skilled workers" teraz chce zamknac drzwi innym, ktorzy chca ciezko pracowac chociaz nie ma poszukiwanych czy wysokich kwalifikacji.
Rowniez aluzja, ze to nowa imigracja przyczynila sie do smieci na ulicy, plucia pod nogi etc etc, bo jesli nie mialo to zadnego zwiazku, to nie widze powodu na rozwazanie tych tematow w jednym artykule.Ale czego sie spodziewac po brukowcu jakim jest the Sun???

A tak a'propos wyszukiwania i naglaszania w mediach negatywow o Polakach, to ciekawe jaka jest proporcja artykulow na MW w pozytywnych akcentach, do tych w negatywnych? Ja ryzykowalabym za przewaga tych negatywnych, bo o osiagnieciach Polakow to jakos niezbyt czesto pojawiaja sie wzmianki na MW.....

Ktos cos mowil o niewinnosci i rzucaniu kamieniem? Powiedzenie o szklanych domach jeszcze przychodzi na mysl, tylko uwaga, bo w UK ciezko bez dachu nad glowa przy tych deszczach.

:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krunschwitz

Post #7 Ocena: 0

2010-01-28 22:37:49 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Ciekawie jest też tutaj
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2010-01-28 22:42:47 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

berenika

Post #9 Ocena: 0

2010-01-28 22:43:43 (15 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Cytat:

2010-01-28 22:33:43, wonsatymarian napisał(a):
... moze ta "Polska" aktorka czytala niektore opinie na MW? :-( I taraz ma takie zdanie o nas Polakach? :-]
moze.. ale widocznie czyta wybiórczo albo ma tendencje do uogólniania
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-01-28 22:45:38 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,