MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

(+18) Swingerzy.... gdzie się bawicie ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

elmik25

Post #1 Ocena: 0

2010-06-03 20:03:19 (15 lat temu)

elmik25

Mężczyzna

Z nami od: 05-04-2009

Tylko tutaj chyba nie chodzi o to żeby kogoś przekonać do zostania swingerem , po prostu kolega zarzucił temat bo szuka info na temat gdzie i jak się bawicie.Ja osobiście nie praktykuje tej metody ale też jej nie neguje.Każdy robi to co lubi czyż nie :)
.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sunlight

Post #2 Ocena: 0

2010-06-04 03:34:22 (15 lat temu)

sunlight

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Ja i tak jestem zdziwiony calkiem wysokim poziomem tej dyskusji :) Tez uwazam, ze warto czasem podyskutowac, czesto ludziom latwiej dzieki temu zrozumiec punkt widzenia innych osob. Czegos nowego sie o swiecie uczymy. I nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywac. Kazdy i tak mysli, ze swiat jest taki jakim on go widzi. A wlasciwie to tak, swiat JEST taki jakim sie go widzi, wiec jest tez taki, jakim ja go widze :) Ja tam wole otwarty seks i milosc do ludzi niz zabijanie, wojny, przemoc itp. Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: sunlight 04-06-2010 03:35 ]

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #3 Ocena: 0

2010-06-04 07:27:34 (15 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Nie rozumiem co komu to przeszkadza? Osoba chcaca rozeznac sie w temacie zostaje zjechana przez internetowy dewotyzm! Nie masz checi uczestniczyc...opinie oraz zakazy zatrzymaj dla swoich potomkow.....dorosle osoby raczej nie potrzebuja zezwolenia badz opiekuna :D

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-04 07:32:43 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2010-06-04 07:37:52 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Hm, bardzo wiele osób się tak bawi, jedni rególarnie, czasami tworza "stałe" mniejsze lub większe grupki od 2 do kilku par.

Ze tak powiem nic nowego, takie zabawy od tysiecy lat ludzie sobie organizują, przecież są całe bardzo duże portale gdzie ludzie nie tylko się spotykają i poznają ale i prezentują swoje zdjęcia pamieątkowe
jednym się to podoba innym nie.
Co robią w domu to ich sprawa.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

kinga_ska

Post #6 Ocena: 0

2010-06-04 08:31:19 (15 lat temu)

kinga_ska

Kobieta

Z nami od: 14-04-2008

Siwy: Zezwolenia to na pewno nikt dorosly nie potrzebuje, ale troche krytyki to by sie coponiektorym przydalo.
Ja mysle ze ludzie praktykujacy ten temat tak naprawde, do konca nigdy nie beda szczesliwi, bo co naprawde ICH uszczesliwia?
Powodzenia w kazdym razie.
Kazdy dzien bez usmiechu jest stracony:)

Do góry stronyOffline

sunlight

Post #7 Ocena: 0

2010-06-04 09:09:04 (15 lat temu)

sunlight

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2010-06-04 08:31:19, kinga_ska napisał(a):
Ja mysle ze ludzie praktykujacy ten temat tak naprawde, do konca nigdy nie beda szczesliwi, bo co naprawde ICH uszczesliwia?

A skad takie wnioski? Sam seks szczescia nie da ani swingerowi ani komus oddanemu seksualnie wlasnemu mezowi czy zonie. Szczescie daja inne rzeczy, np. udany zwiazek, bycie kochanym, mozliwosc ufania komus, dorastajace dzieci, sukcesy w pracy itp. Chociaz powiem Ci, ze spelniona erotycznie kobieta, to duuzo szczesliwsza kobieta. Przy jednym mezczyznie ciezko to zrealizowac, szczegolnie po latach malzenstwa. Ja wiem, dopoki ma sie dwadziescia lat, to wszystko wydaje sie proste. A seks odklamany z wszelkich dziwacznych uprzedzen wpojonych nam przez tysiaclecia za pomoca roznych religii, to naprawde sympatyczna zabawa. I naprawde nie ma w tym tego diabelskiego zla, jakie nam wpajaja :) To cos czystego i prostego. Popatrz na swiat natury.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #8 Ocena: 0

2010-06-04 10:32:53 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Znalazłam cos, co można zadedykować temu wątkowi na forum, wraz z hasłem - uważajce, komu proponujecie wyjście na swingers party ;-)

Miłej lektury :-D
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

tunia26

Post #9 Ocena: 0

2010-06-04 10:46:27 (15 lat temu)

tunia26

Kobieta

Z nami od: 08-04-2009

popatrz na swiat natury?
patrze i widze:
sprowadzam sie do nowego domu po 'artystach'. Mieszaly tu dwie panie bedace w zwiazku, jedna ma syna, tez tu mieszkal ze swoim partnerem i jeszcze dodatkowo jakis random kolo z tymi paniami. Wszyscy to artysci, przywiazani do natury - rysowanie, malowanie obrazow, opalanie nago, muzyka na bebenkach w srodku nocy, wolne zwiazki, organiczne jedzenie i zajmowanie sie wylacznie duchowa strona zycia.
Chata po nich to Sodoma i Gomora, wszedzie resztki jedzenia i myszy - bo, jak mi powiedziala ta pani podczas wyprowadzki, myszy to nasi przyjaciele, one tez przynaleza do swiata natury :) nic czystego tu nie widze...
sorry, ale mam takie straszne skojarzenia, ze chyba bym sie nie przemogla bujnac sie na takie party. z reszta nikt mnie nie zaprasza :P
Moze to tylko moj zacmiony obaz, w kazdym razie, nic czystego tu nie widze. Chociaz bardzo to wszystko proste - zgoda.
I istnieje od tysiecy lat.
Wszystkim, ktorym sie to podoba nie powinno sie tego zabraniac.
Wieze, ze nie wszyscy sa tak blisko natury jak tamci mili artysci.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

anna69

Post #10 Ocena: 0

2010-06-04 11:09:49 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

ja sie nigdy nie interesowalm tego typu "zabawami", ale nie oburzaja mnie, jesli jest to obopulna zgoda partnerow to ok, jesli jeden nie robi tego tylko zeby zrobic przyjemnosc drugiemu i oboje tego naprawde chca - to prosze bardzo, droga wolna......
ja jestem w tych sprawach typowa monogamistka - i jestem egoistycnza i nie wstydze sie tego, ja chce miec mojego mezczyzne na wylacznosc, jest mi z nim wspaniale i wcale nie chce zeby innej dawal to co daje mi, dla mnie sex to duze zaufanie z obu stron, to tak wielke i intymne przezycie dla mnie ze nie umialabym sie dzielic nim z kims kto jest mi obojenty uczuciowo.....

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,