MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

(+18) Swingerzy.... gdzie się bawicie ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 2 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2010-06-03 12:55:43 (15 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2010-06-03 11:22:28, kinga_ska napisał(a):
A ja uwazam wrecz przeciwnie, nie powinno sie szerzyc i rozpowiadac o takich dewiacjach.:-?

A czemu to jest taki temat tabu? Piszesz,że " nie powinno sie szerzyc i rozpowiadac o takich dewiacjach"
Jesli ktoś ma ochotę na sex z innym partnerem w obecności swojego partnera,to czy to takie przestępstwo?
Każdy ma jakieś marzenia erotyczne.Jeden to wprowadza w życie,a inny nie. :-)
Już przestańmy być tacy porządni.Co niektórym,to ręce się składają ale nogi rozkładają.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-06-03 16:52:47 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sunlight

Post #3 Ocena: 0

2010-06-03 17:21:51 (15 lat temu)

sunlight

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2010-06-03 11:22:28, kinga_ska napisał(a):
A ja uwazam wrecz przeciwnie, nie powinno sie szerzyc i rozpowiadac o takich dewiacjach.:-?

Widzisz droga Kingo, troszke otwartego umyslu by sie przydalo :) Dla mnie dewiacja jest udawanie porzadnej a chodzenie na boki. Nie pije oczywiscie do Ciebie, tylko do tysiecy kobiet zdradzajacych swoich mezow. Zreszta tkwienie przez kilkanascie/kilkadziesiat lat przy jednym partnerze to tez juz prawie dewiacja ;) Jestem i bede z zona bo ja kocham, a nie dlatego ze mnie zaspokaja. Nie jestesmy swoja wlasnoscia i jestesmy wolni. To jest dopiero czysta milosc, bez egoizmu i chec bycia razem.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-03 17:35:25 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-06-03 18:30:32 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sunlight

Post #6 Ocena: 0

2010-06-03 18:52:09 (15 lat temu)

sunlight

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2010-06-03 18:30:32, lpu112 napisał(a):
Sunlight-co ma wiernosc do egoizmu???? to fakt ze sie swiadomie decydujemy na zrezygnowanie z jakichs tam przyjemnosci na rzecz lojalnosci i zaufania nie jest juz wartoscia godna pielegnowania?
nie krytykuje swingowania bynajmniej- luzny zwiazek to co innego niz malzenstwo , grunt to szczerosc i obupolna zgoda ale jesli ktos nie potrafilby z tego trybu zycia zrezygnowac po slubie- to tak wlasciwie po co brac slub i skladac przysiege malzenska?to juz naprawde nic nie znaczy poza swistkiem??? dlaczego takie modne i cool stalo sie ostatnio niekontrolowanie wlasnych popedow (roznych..) ? tacy jestesmy wyluzowani ze jedyne co sie dzis liczy to JA , MOJE EGO I MOJE ZACHCIANKI ??? inne wartosci to przezytek?

Hm... No wiec tak, wiernosc i egoizm to zupelnie inne rzeczy. Ja jestem wierny mojej zonie, nigdy bym jej nie oszukal. A to, ze moge gdzies cos na boku, z jej aprobata? Niczego to nie zmienia. Rozumiem jednak, ze masz na mysli wiernosc seksualna... No coz, demonizacja seksu to powszechne zjawisko. Wierz mi, seks a milosc to tak naprawde zupelnie inne rzeczy. Moja zona tez kiedys swiecie wierzyla ze to to samo, ale kiedy sprobowala okazalo sie ze jest inaczej. Nie trzeba z niczego rezygnowac ani poswiecac, jesli nie ma egoistycznego pragnienia wlasnosci tej drugiej osoby, to nie ma tez problemu. Dla mnie wartoscia godna pielegnowania jest milosc, chec bycia na dobre i na zle, wychowywanie dzieci i dawanie im milosci, a nie seks. Co do "ja, moje ego i moje zachcianki", to masz racje, tez mi sie to nie podoba. Ale nie przypisuj mi tego. Dla mnie wartosci tez sa wazne, a seks nie jest jedna z nich, sa duzo wazniejsze rzeczy. Malzenstwo? Jest wazne, ale niekoniecznie w takim znaczeniu jak to sie powszechnie przyjelo, czyli w postaci aktu wlasnosci na druga osobe. Potem ludzie nie potrafia sie wywiazac i chodza na boki udajac wiernych. Zaklamanie.

Tomello, szkoda mi ciebie.

Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: sunlight 04-06-2010 06:47 ]

Do góry stronyOffline

franklyn

Post #7 Ocena: 0

2010-06-03 19:03:52 (15 lat temu)

franklyn

Z nami od: 27-05-2007

Dzizas, ludziska przestańcie moralizować i demoralizować.
Kto chce ten niech sobie robi jak chce. Jak ktos pije Cole to niech sobie pije Cole nic innym do tego!

Mod prosze zamknij ten wątek bo będzie duży flejm z którego nic nie wyniknie.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-06-03 19:20:34 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

elmik25

Post #9 Ocena: 0

2010-06-03 19:22:56 (15 lat temu)

elmik25

Mężczyzna

Z nami od: 05-04-2009

Cytat:

2010-06-03 19:03:52, franklyn napisał(a):
Dzizas, ludziska przestańcie moralizować i demoralizować.
Kto chce ten niech sobie robi jak chce. Jak ktos pije Cole to niech sobie pije Cole nic innym do tego!

Mod prosze zamknij ten wątek bo będzie duży flejm z którego nic nie wyniknie.

Ale przecież od tego jest forum żeby podyskutować na dane tematy , jak narazie nikt się nie obrzuca błotem , więc po co zamykać temat.
Po prostu go nie czytaj i się nie wypowiadaj jeśli Cię to nie interesuje lub w jakiś sposób razi :-P
.

Do góry stronyOffline

franklyn

Post #10 Ocena: 0

2010-06-03 19:52:32 (15 lat temu)

franklyn

Z nami od: 27-05-2007

Nie nie razi mnie to, tylko kolega zadał pytanie na forum jakiś dłuższy czas temu, moim zdaniem na złe forum trafił bo sa od tego inne - co też mu poradziłem. Temat leżał odłogiem jakiś dłuższy czas a akurat dziś wyszedł z tego jakiś nieokreślony dym.
Moim skromnym zdaniem, są ludzie którzy mają żelazne zasady w "tych" sprawach i nic nie będzie ich w stanie przekonać. Tak samo to działa w drugą stronę. Więc po co się spierać, nic z tego nie wyniknie, a wręcz przeciwnie ludzie zaczną się obrzucać błotem.
Jestem swingerem i wiele razy uczestniczyłem właśnie w takich wątkach i zawsze kończyło się to tak a nie inaczej.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,