MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pierscionek Za(d)reczynowy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 5 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-12 20:21:35 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2010-01-13 01:15:20 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Moze taki:
18ct white gold diamond solitaire ring - GBP425

albo taki:
18ct white gold fifth carat diamond cluster ring - GBP299 ale byl 399 ;-)

Presonalnie, jako czlek prosty i nieskomplikowany, wole ten pierwszy wzor.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2010-01-13 07:07:18 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #4 Ocena: 0

2010-01-13 07:37:27 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

mi sie oba podobaja:-) ale szczerze mowiac ten pierwszy chyba bardziej - drugi ten uklad kamieni taki malo zareczynowy, ale pierscionek sliczny....

i moim zdaniem nie powinno sie okreslac sumy jaka sie ma wydac na pierscionek...a co jak wyda ktos 500f to znaczy ze nie kocha i ze skapiec i dziewczyna ma powiedziec nie - czasem ludzie maja wieksze potrzeby finansowe i nie moga sobie pozwolic na to zeby 3 pensje wydac na pierscionek ....
przede wszytkim on powinien byc od serca dla serca:-]

a marcinb jak bys chcial kiedys kupic piekna bursztynowa bizuterie (ale tylko w srebrze) to moge ci z czystym sumiem polecic jedna pania ktora ja wyrabia i sprzedaja w Gdansku - na pewno prawdziwy bursztyn i solidna robota:-) (wiem bo moja przyszywana ciocia:-)) od "zawsze" ma sklep na Mariackiej w Gdansku, nigdzie indziej i przepiekne rzeczy robi:-)

Do góry stronyOffline

Milusia

Post #5 Ocena: 0

2010-01-13 08:26:33 (15 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

No wiec tak, jesli pytasz o ogolne zasady panujace w tym kraju, czy moze raczej standardowe wybory kobiet to zapytalam meza, ktory jest jubilerem i ma doczynienia na codzien z takimi "przypadkami".
Powiedzial mi, ze panie najczesciej wybieraja klasyczne pierscionki z jednym (w zaleznosci od grubosci portfela duuuzym) diamentem. Jest to chyba najbardziej popularny wybor, do tego w komplecie mozesz przewaznie kupic obraczke, ktora bedzie sie wspolkomponowac z pierscionkiem na tym samym palcu. Jesli panowie kupuja pierscionek bez wiedzy pan tez najczesciej wybieraja klasyczny wyglad. To tyle jesli chodzi o tutejsze standardy ale osobisty gust juz swoja droga, ja np tez mam swoj pierscionek z rubinem bo taki mi sie podobal. Wybieralam sama, bo tak jak ktos juz napisal nosze go ja ;-). Wiem, ze gdyby moj maz mial sam wybierac, poszedl by w kierunku pojedynczego diamentu. Ot roznica w gustach.
Co do twojego pomyslu z bursztynem, dosc nietuzinkowy i pewnie niektorym sie nie spodoba. Ale najwazniejsze co pomysli Twoja pani. Czy jest dusza niepospolita, lubi byc inna niz wszystkie, czy ucieszy ja sympolika tego pierscionka czy raczej marzy o tym jedynym, wysnionym diamencie wielkosci przynajmniej jednego karata. Ale to juz pewnie wiesz tylko Ty, no a jesli nie wiesz, to... bada Ci, biada... 8-)

Ps. Marcinie, czyli padlo rowniez na Ciebie... ;-)

jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

anuna

Post #6 Ocena: 0

2010-01-13 11:00:04 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Marcinie tez pierszy jest przesliczny!
Ja osobiscie bardzo lubie takie pierscionki, co ze tak nazwe "nie wystaja". Chodzi mi o to, ze niektore maja wystajace kamienie i to bardzo przeszkadza w zyciu codzinnym, jesli pierscionek jest plaski o wiele latwiej sie go nosi. Wystajacym kamieniem ciagle sie gdzies zahacza a tym samym mozna go szybciej zniszczyc. Ja tez prosilam o plaski i taki tez dostalam:-D
Zycze powodzenia!
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

anuna

Post #7 Ocena: 0

2010-01-13 11:07:08 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Ja mam taki, tylko z bialego zlota:-D
Pierscionek
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-01-13 11:20:04 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

dominika-essex

Post #9 Ocena: 0

2010-01-13 11:21:57 (15 lat temu)

dominika-essex

Kobieta

Z nami od: 19-10-2007

Ten pierwszy to bardziej mi pod obraczke podchodzi a nie zareczynowy.

Moze taki:

18ct white gold quarter carat diamond ring 499£

18ct white gold third carat diamond three stone ring 650£

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anuna

Post #10 Ocena: 0

2010-01-13 11:29:18 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Dominiko, ale Marcin stwierdzil, ze on wolalby jednak cos prostego i nieskomplikowanego, a te co wkleilas sa dosc bogate. Jak dla mnie za duzo tam kamieni. Piercionek powinnien byc prosty, ale elegancki zarazem. Ale to oczywiscie indywidualalna sprawa.
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,