MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pierscionek Za(d)reczynowy

« poprzednia strona

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 16 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

dadido

Post #1 Ocena: 0

2010-02-16 21:30:29 (15 lat temu)

dadido

Kobieta

Z nami od: 11-12-2007

A ja juz marcina ozeniłam :-D
nawet dedykację mu wysłałam nie wiem czy widział ale puszcze to jeszcze raz ;-)
W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2010-02-17 02:12:41 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Jeszcze sie nie ozenilem a na pierscinek ciagle zbieram bo zloto to w gore tak poszlo ze taniej mi wyjdzie samochod polakierowac.
:-D:-D:-D
A Ty mnie tutaj nie prowokuj i nie uwodz bo mi Rzona przeczyta i domowke taka zrobi jak przedwczoraj, kiedy o Misterze dowiedziala.
A to ze ja niby ze to zart mowilem a tutaj prosze sprawa anielsko-polska, miedzynarodowa rzec mozna, jakies panie mnie na golasa ogladaja, jakies tajne bractwa, Bronie i spotkania z Broniami jakimis.
Ze ja tu niby groze jakas Bronia o wielkim wrazeniu - tutaj musze wtracic ze pozwolenia nie dostalem a fotka przedstawia .... ( kiedys napisze co :-D ). No, ale generalnie to po awanturze i objechaniu mnie od gory do dolu i z powrotem dostalem Walentynke taka ze normalnie wymiekam - jako ze jednym z moich ulubionych seriali jest Cupid, i oryginal i remake, to dostalem taka sentencje ktora tenze Cupid wyglasza:

Love is passion, love is fire, love is stupid - says so Cupid

No to po takiej Walentynce awanture mojej niedobrej Rzonie wybaczam i na pierscionek dalej zbieram - ale do slubu jeszcze troche :-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2010-02-17 02:13:57 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

I nie jestem rudy, ale rude lubie. I piegowate :-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Milusia

Post #4 Ocena: 0

2010-02-17 08:17:32 (15 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

Cytat:

2010-02-17 02:12:41, marcinb napisał(a):
(...) Bronie i spotkania z Broniami jakimis.
Ze ja tu niby groze jakas Bronia o wielkim wrazeniu

Uwaga jestem z bronia!!! Bronia siadaj :-]
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

dadido

Post #5 Ocena: 0

2010-02-17 08:19:34 (15 lat temu)

dadido

Kobieta

Z nami od: 11-12-2007

Cytat:

2010-02-17 02:12:41, marcinb napisał(a):
Jeszcze sie nie ozenilem a na pierscinek ciagle zbieram bo zloto to w gore tak poszlo ze taniej mi wyjdzie samochod polakierowac.
:-D:-D:-D
A Ty mnie tutaj nie prowokuj i nie uwodz bo mi Rzona przeczyta i domowke taka zrobi jak przedwczoraj, kiedy o Misterze dowiedziala.
A to ze ja niby ze to zart mowilem a tutaj prosze sprawa anielsko-polska, miedzynarodowa rzec mozna, jakies panie mnie na golasa ogladaja, jakies tajne bractwa, Bronie i spotkania z Broniami jakimis.
Ze ja tu niby groze jakas Bronia o wielkim wrazeniu - tutaj musze wtracic ze pozwolenia nie dostalem a fotka przedstawia .... ( kiedys napisze co :-D ). No, ale generalnie to po awanturze i objechaniu mnie od gory do dolu i z powrotem dostalem Walentynke taka ze normalnie wymiekam - jako ze jednym z moich ulubionych seriali jest Cupid, i oryginal i remake, to dostalem taka sentencje ktora tenze Cupid wyglasza:

Love is passion, love is fire, love is stupid - says so Cupid

No to po takiej Walentynce awanture mojej niedobrej Rzonie wybaczam i na pierscionek dalej zbieram - ale do slubu jeszcze troche :-D:-D:-D

:-D
Oj !!.. Marcinie ja tak tylko po koleżeńsku Cie lubię ;-)
Mam nadzieję ,że twoja rzona nie będzie zazdrosna ,kup jej bukiet czerwonych róż i daj buziaka wtedy napewno wszystko ci wybaczy :-]
W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2010-02-17 11:15:58 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Tylko po kolezensku??? Po tych wszystkich sugestiach, dwuznacznosciach i mrugnieciach okiem? No wiesz co? Ach Ty Niedobra Kobieto ty
:-D:-D:-D:-D

Do góry stronyOffline

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,