MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pierscionek Za(d)reczynowy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2010-01-12 12:49:39 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Zastanawiam sie jaki kupic. Ze jedyne zony jakie do tej pory mialem to byly cudze, a zatem brak mi doswiadczenia w tej kwestii - przeto prosze o prade czy sa jakies obowiazujace, tradycyjne zasady kupowania Pierscionka Zad(d)reczynowego?

Sam myslalem o bialym zlocie, jako ze nie stac mnie na platyne, o palladzie juz nawet nie wspomne, z nie tyle kamieniem, co bursztynem w kolorze wisni/ciemnej czerwieni.
Cena pierscienia powinna zrekompensowac niska cene bursztynu, ale, byc moze, sa jakies ogolne zasady rzadzace doborem PZ.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

anna69

Post #2 Ocena: 0

2010-01-12 12:52:54 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

a wiec stanadrd to diament w zlocie -

ale zalezy od upodoban partenrki - ja mam bale zloto z malenik diamecikem - ale sama sobie go wybralam...

nie wiem moze malo romatyczna jestam, ale to to mam nosic cale zycie wiec wole decydowac jak to ma wygladac....

jesli wybranka lubi bursztym to jak najbardziej, lecz ja bym obstwla przy standardach - a biale zloto z bursztynem np na pierwsza rocznice slubu....

Do góry stronyOffline

daggerss

Post #3 Ocena: 0

2010-01-12 12:54:50 (15 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

Zastanow sie czy ona lubi biale zloto! A moze lubi normalne zloto, albo mieszanka nawet zolte i biale w jednym pierscionku :-]
Doradz sie jakiejs bliskiej kolezanki Twojej partnerki ale takiej ktora bedzie cicho siedziala :-]
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-01-12 13:06:13 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

cytryna4

Post #5 Ocena: 0

2010-01-12 13:11:53 (15 lat temu)

cytryna4

Kobieta

Z nami od: 31-07-2009

dokladnie mysle ze to dobry pomysl pojsc z kolezanka na takie zakupy z tym ze musi ona miec podobny gys,widzisz ja np nie specjalnie lubie bursztyny ,ale zalezy rowniez od wygladu pierscionka i mysle ze jezeli przy takiej okazji bedziesz dawal jej pierscionek bedzie inna reakcja niz normalnie
gdyby babcia miala wasy to byla by dziadkiem

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

anna69

Post #6 Ocena: 0

2010-01-12 13:12:35 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

u mnie tak bylo - sam sie oswiadczyl....(praiwe sam wszytko wymyslil, tak tylko kiedys gadajac jak sobie to wymazy,lam podalm kilka opcji, a on jedna z nich po dluuuuuggggiiiimmmm czasie wykozystal)...ale kiedys ot tak na zakupach weszlismy do jubiera, mi sie spodobal, przymierzylam, kupil....ale dostaalm duuuuzzzoooo pozniej...niespodziewanie:-]

tyle ze nie mialby zbyt trunego wyboru moj misko - ja nosze tylko srebro i biale zloto - na zolte jestem uczulona, a styl...taki w miare kasyczny:-)inna bizuteria sam wybiera i bardzo trafnie:-] wystarczy znac gust partnerki.....ale my juz tyle lat razem ze iecy co i jak:-)

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-01-12 13:15:12 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

cytryna4

Post #8 Ocena: 0

2010-01-12 13:20:29 (15 lat temu)

cytryna4

Kobieta

Z nami od: 31-07-2009

albo zeby kolezanke poprosic zeby zaczela gatke jak by chciala zeby to wygladalo i zeby mniej wiecej opisala pierscionek jaki by chciala dostac lub mogla by wybrac sie z twoja partnerka na zakupy i tak przypadkiem wpasc do jubilera;] a tak nawiasem mowiac czy ona przypadkiem nie ma konta na MW i niemoze zobaczyc tego postu?

[ Ostatnio edytowany przez: cytryna4 12-01-2010 13:23 ]

gdyby babcia miala wasy to byla by dziadkiem

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

marcinb

Post #9 Ocena: 0

2010-01-12 13:27:06 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Burszty przypominalby nam o naszych wakacjach nad polskim morzem gdzie ja sobie zdalem sprawe ze minely ponad dwa lata od naszego pierwszego romansu a Ona jest caly czas obok mnie. Mimo dystansu jaki nas dzieli i okresu burzy i naporu w moim zyciu.
Z bizuteria, Kobieta Za(d)reczana nosi srebro glownie, o ile jakakolwiek bizuterie w ogole - stad tez biale zloto.
Ale podoba mi sie chytry plan Andzi - ze niby kolega...

Daggers - kobieta, ktora bedzie cicho siedziala jesli chodzi o zareczyny? No powaznie...
;-) ;-) ;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2010-01-12 13:32:32 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,