MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

(18+) Dylematy z miekkiej maty

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2009-12-16 12:53:31 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Chcilabym tutaj poruszyc temat intrygujacy a jednoczesnie dla niektorych zwyczajnie dekadencki, niemniej jednak:

- Jak to powszechnie wiadomo marzeniami czesci, jesli nie wiekszosci mezczyzn, jest seks z 2 (lub wiecej) kobietami naraz. Pomijajac aspekty techniczno-kondycyjne i trudnosci z gatunku fizyczno-akrobatycznych pojawia sie pytanie:

- W sytuacji gdzie oboje partnerow, ktorzy znaja sie juz jakis czas, maja pojedyncze doswiadczenie w tej kwestii, dziewczyna wyraza chec i zgode na trojkat - kupic takiej pierscionek zareczynowy i zenic sie czy uciekac jak najdalej?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

zezosc

Post #2 Ocena: 0

2009-12-16 12:56:54 (15 lat temu)

zezosc

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 23-12-2008

ja mysle ze psa jej kupic trza i sobie,bo jak sie trojkaty znudza to na zwierza przyjdzie pora:))))
taniec z rydzykami wygrala loda

Do góry stronyOffline

zezosc

Post #3 Ocena: 0

2009-12-16 13:01:54 (15 lat temu)

zezosc

Kobieta

Konto zablokowane

przy okazji mi sie kawal przypomnial jak Jasiu chomika obklejal tasma klejaca-a na pytanie czemu tak robi odpowiedzial"zeby mi sie nie rozdupcyl jak go bede ruchal"

Do góry stronyOffline

anna69

Post #4 Ocena: 0

2009-12-16 13:06:11 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Ja uwazam ze trzeba sie przyjzec tej ochocie :

1. czy to ty gadales o tym tak dlugo i tyle o tym fanatazjowales ze w koncu ja namowiles - a raczej wmowiles ze teza tego chce - jak tak to ok - znaczy ze jest zdolna do eksperymetow dla ciebie i otwarta na rozne propozycje(byelby to byla jej decyzja a nie zmuszanie) i zeby znow nie byla zbyt ulegla. Ale i pojawia sie 2 strona- jak ona sie zgodzi na druga babke - to ty jesli ona tego pragnie na 2 faceta.......

2. czy moze dlatego ze juz to keidys robila i jej sie spodobalo - tu pojawia sie biseksualna natura i nie wiem czy z taka sie uda byc na dlusza mete - tzn czy zawsze nie bedzie potrzebowlala innych bodzcow sexualnych niz tylko ciebie....

3. czy to jej osobiste fanazje - uuuu....to moze znaczyc ze jej czegos brakuje.....badz nie czuje sie zaspokojona w sensie doznan emocjonalnych.....

Jak dla mnie do tanga trzeba 2 - 3osoby to juz tlum - jest tyle fajnych gazetow, dodatkow, zabaw, gier, przyzadow itp ze nie wyobrazam sie dzielic swoja najabardziej intymna sfera z kims innym 3 - wystarczy mi ze skupiam sie na swojej i mojego miska przyjemnosci, po co jeszcze na kims - a poza tym bylabym cholernie zazdrosna........

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #5 Ocena: 0

2009-12-16 13:08:19 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2009-12-16 12:53:31, marcinb napisał(a):
Cchcilabym tutaj poruszyc temat intrygujacy a jednoczesnie dla niektorych zwyczajnie dekadencki, niemniej jednak:

- Jak to powszechnie wiadomow marzeniami czesci, jesli nie wiekszosci, mezczyzn jest seks z 2 (lub wiecej) kobietami naraz. Pomijajac aspekty techniczn-kondycyjne i trudnosci z gatunku fizyczno-akrobatycznych pojawia sie pytanie:

- W sytuacji gdzie oboje partnerow, ktorzy znaja sie juz jakis czas, maja pojedyncze doswiadczenie w tej kwestii, dziewczyna wyraza chec i zgode na trojkat - kupic takiej peirscionek zareczynowy i zenic sie czy uciekac jak najdalej?

Jeżeli facet w tym związku ma trzydzieści kilka lub czterdzieści kilka lat to zdecydowanie się żenić.Jeżeli ma naście lub dwadzieścia parę lat to czekać dalej.
O wiek kobiet w tym układzie nie pytam ,bo to dla mnie oczywiste,że jest młodsza.8-)
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #6 Ocena: 0

2009-12-16 13:15:59 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zezosc

Post #7 Ocena: 0

2009-12-16 13:16:42 (15 lat temu)

zezosc

Kobieta

Konto zablokowane

a co zrobisz jak tobie ta kobieta zaproponuje trojkat tyle ze 2 facetow i ona?

Do góry stronyOffline

B0nkers

Post #8 Ocena: 0

2009-12-16 13:20:11 (15 lat temu)

B0nkers

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 06-12-2009

Cytat:

2009-12-16 12:53:31, marcinb napisał(a):

- W sytuacji gdzie oboje partnerow, ktorzy znaja sie juz jakis czas, maja pojedyncze doswiadczenie w tej kwestii, dziewczyna wyraza chec i zgode na trojkat - kupic takiej pierscionek zareczynowy i zenic sie czy uciekac jak najdalej?

Naprawdę masz taki dylemat czy tylko ot tak sobie piszesz?
Mięso z psa przemielone razem z budą

Do góry stronyOffline

anna69

Post #9 Ocena: 0

2009-12-16 13:20:13 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2009-12-16 13:08:19, krunschwitz napisał(a):
.
O wiek kobiety w tym układzie nie pytam ,bo to dla mnie oczywiste,że jest młodsza.8-)

Dyskryminacja wiekowa!!

Ja jestem rok starsza od mojego a temerametem czesto go przewyszam.......:-]:-]:-]

do tego kazdej babcie zycze Mlodszego kochanka:-]

Do góry stronyOffline

zezosc

Post #10 Ocena: 0

2009-12-16 13:26:14 (15 lat temu)

zezosc

Kobieta

Konto zablokowane

Cytat:

2009-12-16 13:20:13, anna69 napisał(a):
Cytat:

2009-12-16 13:08:19, krunschwitz napisał(a):
.
O wiek kobiety w tym układzie nie pytam ,bo to dla mnie oczywiste,że jest młodsza.8-)

Dyskryminacja wiekowa!!

Ja jestem rok starsza od mojego a temerametem czesto go przewyszam.......:-]:-]:-]

do tego kazdej babcie zycze Mlodszego kochanka:-]
nie denerwuj sie-tam gadanie napalonych samcow ze niby kobieta z zalozenia powinna byc mlodsza-hehe a ciekawe ktory z nich ma na to kase:))bo o ile mi wiadomo te mlode siksy golodupcow nie chca:))))

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,