MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomocy!!!! Polsko-Angielskie wesele

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daffodil

Post #1 Ocena: 0

2009-12-13 11:19:44 (15 lat temu)

daffodil

Kobieta

Z nami od: 13-12-2009

Witam wszystkich!

Pobieramy sie w maju w Polsce. Jesli chodzi o wesele, chcielibysmy polaczyc tradycje polskie z angielskimi i z jakotakimi tradycjami nie ma problemu. Utknelismy troche z przygotowaniami jesli chodzi o muzyke... Mamy juz zamowiony zespol (wyprobowany przez rodzine)z mozliwoscia muzyki puszczanej z plyty w przerwach lub kiedy chcemy, ale nie mamy pojecia jakie kawalki wybrac, zeby zadowolic obie strony rodziny i zeby wszyscy sie dobrze bawili.:-? Czy ktos byl w podobnej sytuacji? Co byscie sugerowali? Dziekuje z gory za pomoc!:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-12-13 11:25:21 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-12-13 11:26:33 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-12-13 11:33:30 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-12-13 12:04:26 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2009-12-13 12:10:07 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wybor angielskich utworow to juz sprawa specyficzna, jedni beda sie dobrze bawili przy country music (zona mnie opuscila, pies mi zdechl i dom sie spalil...) a inni bardziej mlodziezowych. Na jednym weselu byla ulozona cala lista utworow, ( nawet z dokladna kolejnoscia etc etc), postaraj sie wybadac jakie rytmy sa popularne wsrod rodziny. A zespol powinien tez sie znac na tym jak zapewnic gosciom dobra zabawe, bo oni nie graja dla siebie, i nie jest to pokaz ich muzycznych zdolnosci, ale wlasnie zdolnosci zabawienia gosci.
Ada

Do góry stronyOffline

rafald

Post #7 Ocena: 0

2009-12-13 12:12:34 (15 lat temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

daffodil - czy nie prościej zapytać rodzinę i znajomych przyszłego pana młodego, a przede wszystkim jego samego?
Z tego co się orientuję to wesela z tańcami i zespołem to raczej rzadkość - byłem na jednym gdzie grała kapela ale to tylko dlatego, że młoda była Irlandką i inaczej sobie tego nie wyobrażała.
A tak zazwyczaj - kolacja, przemówienia, parę drinów i do domu...

Do góry stronyOffline

witek28w

Post #8 Ocena: 0

2009-12-13 12:54:17 (15 lat temu)

witek28w

Mężczyzna

Z nami od: 09-12-2006

Cytat:

2009-12-13 12:12:34, rafald napisał(a):
daffodil - czy nie prościej zapytać rodzinę i znajomych przyszłego pana młodego, a przede wszystkim jego samego?
Z tego co się orientuję to wesela z tańcami i zespołem to raczej rzadkość - byłem na jednym gdzie grała kapela ale to tylko dlatego, że młoda była Irlandką i inaczej sobie tego nie wyobrażała.
A tak zazwyczaj - kolacja, przemówienia, parę drinów i do domu...

Nieważne co zagrają,jak robisz "polskie" wesele będą zachwyceni gościnnością i zabawą do białego rana przez dwa dni.:-D
I zszedł Bóg na ziemię i zobaczył pracę moją i był zadowolony , a usłyszawszy ile zarabiam usiadł i się rozpłakał.....Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.

Do góry stronyOffline

joannamargaret

Post #9 Ocena: 0

2009-12-13 13:08:22 (15 lat temu)

joannamargaret

Kobieta

Z nami od: 28-11-2009

Hallo,

nie wyszlam wprawdzie za maz za anglika tylko za niemca, ale slu koscielny i wesele takze bylo w polsce. Disco-Polo bardzo sie podobalo niemieckej rodzince i tanczyli do tych rytmow cala noc! Do dzisiaj wspominamy wesele w polsce!
Wszystko co zrobisz, bedzie dobre!
Na przyklad w tamtym roku bylismy na Sylwestra w dobrym hotelu w Karpaczu. Przez cala noc grala kapela, byl tez wodzirej, moj maz nic nie zrozumial-musialam tlumaczyc... Pomimo to, bardzo mu sie podobalo. Powiedzal ze polacy uma sie bawic! Zycze Ci wszystkiego najlepszego. Napewno bedzie to "niezapomniany" dzien!!! Wszystko jedno czy muzyka bedzie polska czy angielska... Pozdrowienia, Joanna

Do góry stronyOffline

goskauk

Post #10 Ocena: 0

2009-12-13 14:09:39 (15 lat temu)

goskauk

Kobieta

Z nami od: 05-02-2008

Angielskie wesela to nie tylko kolacja i do domu,niektorzy maja grupe co gra,czasami ktos spiewa albo tylko jakas muzyczka klasyczna.Wszystko zalezy na co kogo stac,ale wiem ze zawsze jakas dyskoteka jest bo Angole lubia tanczyc a szczegolnie jak sie opija:-]:-]:-]Dancing Queen (ABBA) np.jest bardzo popularne!!Albo I will survive,raining men itd .:-P:-P
pit-y,benefity itp.

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,