MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ciezka decyzja

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2009-09-03 17:02:40 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
niby tak tylko dlaczego tyle samotnych matek szuka partnerow a po tym jak juz znajdzie po srednio 4 m-cach zaczyna sie oddalanie i ignorowanie "tego jedynego"

Nie znam aktualnie zadnej samotnej matki,nie wiem czy szukaja wsparcia,uniesien,milosci czy czego tam jeszcze.Ale jesli Cie to pocieszy okres "zakochania" trwa zwykle od 3-6 miesiecy-i jest to ,ze sie tak wyraze uwarunkowane biologicznie.Potem zwiazek przechodzi do nastepnego etapu,albo umiera smiercia naturalna.Moze to po prostu nie byla ta dziewczyna/kobieta i czas rozejrzec sie za nowa?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

samotnik22

Post #2 Ocena: 0

2009-09-03 17:05:23 (16 lat temu)

samotnik22

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2009

a co jesli pokochalem i doszlo do tego ze zaczely zwracac sie do mnie tato a krutko po tym pojawila sie zazdrosc o ich uczucia jak zadowolic kobiete szukajaca ojca dla swoich dzieci a gdy on sie sprawdza nagle zaczyna byc wrogiem

pisze na podstawie wlasnych doswiadczen

Do góry stronyOffline

evasta4

Post #3 Ocena: 0

2009-09-03 17:09:35 (16 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Cytat:

2009-09-03 17:05:23, samotnik22 napisał(a):
a co jesli pokochalem i doszlo do tego ze zaczely zwracac sie do mnie tato a krutko po tym pojawila sie zazdrosc o ich uczucia jak zadowolic kobiete szukajaca ojca dla swoich dzieci a gdy on sie sprawdza nagle zaczyna byc wrogiem

jakos wierzyc mi sie nie chce;-) Kobieta w takiej sytuacji (matka dzieci) bylaby szczesliwa,ze dzieci polubily jej partnera a nie zazdrosna:-o
Moze to Ty cos zle odebrales?
PS i nie dziw sie chlopie,ze dla kobiety najwazniejsze sa dzieci,bo to chyba nie jest zadna nowosc:-?
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

4ary

Post #4 Ocena: 0

2009-09-03 17:10:34 (16 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Najlepszym rozwiazaniem jest rozmowa z zainteresowana a nie z przypadkowymi osobami na forum. Bez urazy dla wszystkich przypadkowych oczywiscie.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-09-03 17:12:54 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2009-09-03 17:13:06 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

zaczely Ci mowic tato , to chyba Cie zaakceptowaly
no i kto o kogo jest zazdrosny?
a po zatym to normalne ze kobieta z dziecmi szuka kolejnego partnera ktory bedzie takze dobrym ojcem dla dzieci, to akurat bardzo dobrze o niej swiadczy,
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

cytryna4

Post #7 Ocena: 0

2009-09-03 17:13:17 (16 lat temu)

cytryna4

Kobieta

Z nami od: 31-07-2009

A jak sobie to wyobrazasz, ze dziecko ma byc na 2 miejscu bo zazdrosny tatus bedzie zly, nawet jezeli to beda Twoje dzieci, to podejzewam ze zawsze bedziesz na 2 miejscu, chyba ze matka bedzie 'zwyrolem'
gdyby babcia miala wasy to byla by dziadkiem

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

evasta4

Post #8 Ocena: 0

2009-09-03 17:14:05 (16 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Cytat:

2009-09-03 17:13:17, cytryna4 napisał(a):
A jak sobie to wyobrazasz, ze dziecko ma byc na 2 miejscu bo zazdrosny tatus bedzie zly, nawet jezeli to beda Twoje dzieci, to podejzewam ze zawsze bedziesz na 2 miejscu, chyba ze matka bedzie 'zwyrolem'

Dokladnie.
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

samotnik22

Post #9 Ocena: 0

2009-09-03 17:16:06 (16 lat temu)

samotnik22

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2009

nie nie dziwie sie temu ze one sa najwazniejsze to naturalne i calkowicie normalne tyle ze doswiadczylem tego na wlasnej skorze i ciezko mi to zrozumiec . A co do zlej oceny to nie sadze przez 7 lat samotnie wychowywala corki i byla ich calym swiatem gdy pokazaly ze ktos inny moze tez byc wazny nagle sie poczula zagrozona

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2009-09-03 17:20:23 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2009-09-03 17:05:23, samotnik22 napisał(a):

Tylko do takiej roli sie sprowadzasz?Ojciec dla dzieci?A gdzie rola kochanka,najlepszego kumpla,przyjaciela,wiernego kompana na dobre i na zle?Ona byla zazdrosna o uczucia swoich dzieci wobec Ciebie-czy Ty o jej dla swoich dzieci,bo nie kapuje.
Kogo pokochales,ja czy jej dzieci?
Trudno mi w to uwierzyc-dziecko partnera mozna zaakceptowac,nawet lubic,ale pokochac jak swoje-nie wierze.

Aha,teraz doczytalam-ze Ciebie akceptuja jest zazdrosna...
Moze sie boi ze kiedys odejdziesz?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,