Na przyklad wsrod pan angielskich dosc popularne ostatnio staly sie zwiazki z mlodszymi obcokrajowcami, "toyboy" -( angielski program:"Mens hunters"

A moze jest tu jakis polski gigolo?
Str 7 z 43 |
|
---|---|
Rosecrown | Post #1 Ocena: 0 2009-07-17 13:43:42 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-04-2009 Skąd: Beverley |
Dzis swiat jest tak zroznicowany, ze jak szukasz seksu tylko to go mozesz znalezc; szukasz milosci to idziesz gdzie indziej, np. do biblioteki
![]() Na przyklad wsrod pan angielskich dosc popularne ostatnio staly sie zwiazki z mlodszymi obcokrajowcami, "toyboy" -( angielski program:"Mens hunters" ![]() A moze jest tu jakis polski gigolo? |
Post #2 Ocena: 0 2009-07-17 14:06:14 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
robqer | Post #3 Ocena: 0 2009-07-17 14:28:37 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: Nottingham |
Cytat: 2009-07-17 14:06:14, x_fish napisał(a): ... Nie wiem skad sie to bierze, to pytanie do socjologow, na pewno nie stad ze Polki sa latwiejsze jak sugeruje cytowany "qlturalny" Pawel. ... a ja mysle ze odp jest prostsza niz sie zdaje i lezy w naturze damsko-meskich relacji.. zauroczenie obca kultura i zwyczajami dziala w obie strony, wielu polakow chcialoby 'wyrwac' jakos angieleczke (szczegolnie czekoladowa) problem w tym, ze trzeba miec jezyk na poziome duzo wyzszym niz sredni.. natomiast facetowi nie przeszkadza ze dziewczyna zna kilka slow tak to juz jest - facet musi sie starac natomiast dziewczyna wystarczy ze sie nie opiera i tyle... |
Post #4 Ocena: 0 2009-07-17 14:41:46 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2009-07-17 16:34:26 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2009-07-17 14:41:46, x_fish napisał(a): Cytat: 2009-07-17 14:28:37, robqer napisał(a): wielu polakow chcialoby 'wyrwac' jakos angieleczke (szczegolnie czekoladowa) problem w tym, ze trzeba miec jezyk na poziome duzo wyzszym niz sredni.. natomiast facetowi nie przeszkadza ze dziewczyna zna kilka slow wielu Polakow to by chcialo wyrwac cokolwiek ![]() Zalezy czy mowimy o "wyrwaniu" jako seksie czy mowimy o dlugotrwalym zwiazku. Bo jezeli zgodzilbym sie ze wielu marzy o seksie z murzynka czy indyjka to jezeli chodzi o zwiazek z taka kobieta - chetnych byloby mniej (wtedy juz np. zdolnosci kulinarne Polki maja znaczenie). U kobiet takiego rozgraniczenia nie trzeba wprowadzac bo jak wiadomo dla nich seks=zwiazek (przewaznie) Nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie do dziewczyny, ktora pisala o zwiazku z anglikiem nie znajac angielskiego. Na czym polega taki zwiazek? Rozumiem seks, rozumiem duuzo seksu ale cholera nawet najbardziej jurny musi troche odpoczac. Co wtedy robiliscie? nie znalam jezyka na takim poziomie zeby czuc sie swobodnie probujac rozmawiac dlatego uzylam wyrazenia prawie nie mowilam.nie mozna tego bylo nazwac konwersacja jaka prowadze w polskim.duzo on do mnie mowil,ja duzo nie rozumialam,jemu bylo latwiej wytlumaczyc slowa ,ktorych ja nie rozumialam ,bo duza czyta.wiec wbrew opiniii ,ze zajmowalismy sie tylko i wylacznie seksem duzo sie uczylam i probowalam sluchac i sie pytac zeby ta bariera jezykowa zostala przelamana jak najszybciej.ufam ,ze rozwialam juz wszystkie watpliwosci co do moich mozliwosci seksualnych ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Rosecrown | Post #6 Ocena: 0 2009-07-17 17:14:47 (16 lat temu) |
Cytat: Cytat: 2009-07-17 14:06:14, x_fish napisał(a): Fajny temat. Mysle, ze w pokretny sposob racje ma Pawel_leicester piszac, ze: Zauwaz ze to przewaznie kobiety puszczaj sie z obcokrajowcami a nie faceci. Oczywiscie nie chodzi mi o sposob wypowiedzi a o fakt,ze wiecej jest zwiazkow Polek z obcokrajowcami niz Polakow z kobietami innych nacji. Nie wiem skad sie to bierze, to pytanie do socjologow, na pewno nie stad ze Polki sa latwiejsze jak sugeruje cytowany "qlturalny" Pawel. Porownujac przecietna Polke do przecietnej Angielki, nasza rodaczka bedzie miala dosyc znaczna przewage. Nawet roznice kulturowe czy jezykowe nie sa w stanie powstrzymac niektorych Anglikow przed takim zwiazkiem. Natomiast Polak chcac sie zwiazac np z Angielka, dostaje roznice kulturowe i jezykowe o ktorych pisalem wyzej, dodatkowo Angielka mu bigosu ani golabkow nie ugotuje, sprzata tez jakby rzadziej, no i uroda... Reasumujac same minusy dlatego wola Polki (Oczywiscie uogolniam i posilkuje sie stereotypami ale mysle, ze tak wlasnie jest) Ot i cala tajemnica dlaczego mniej widujemy Polakow z nie-Polkami niz Polek z obcokrajowcami (co dla wiekszosci nas jest sola w oku i zdrada narodowa ![]() Ciekawe stwierdzenie |
Rosecrown | Post #7 Ocena: 0 2009-07-17 17:36:58 (16 lat temu) |
To mi sie bardzo podoba;
"wielu by chcialo wyrwac cokolwiek" ![]() ![]() ![]() Gratuluje poczucia humoru |
Pawel_leicester | Post #8 Ocena: 0 2009-07-18 10:41:28 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-07-2009 Skąd: Leicester |
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2009-07-18 10:59:48 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2009-07-18 10:41:28, Pawel_leicester napisał(a): Kobiety: Czytalyscie Najmniej-romantyczni-mezczyzni-swiata ? I tacy wspaniali co obcokrajowcy? ![]() To nie jest kwestia tego skad delikwent pochodzi,tylko czasow w ktorych zyjemy. Taki na przyklad Szekspir niezaprzeczalnie byl Anglikiem. Jakby na to nie spojrzec byl rowniez prekursorem romantyzmu. O ,wybacz-tematy mi sie pomylily... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Pawel_leicester | Post #10 Ocena: 0 2009-07-18 11:05:52 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-07-2009 Skąd: Leicester |
galadriel
Juz nie zwalaj winy na czasy w jakich przyszlo nam zyc. |