MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Randkowanie z obcokrajowcami - warto?

« poprzednia strona

Strona 43 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

Str 43 z 43

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Misia13

Post #1 Ocena: 0

2020-11-30 08:03:11 (4 lata temu)

Misia13

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-29 18:52:58, dominikana36 napisał(a):) W takim razie ja sie pytam kto przy zdrowych zmyslach trzyma sobie zdjecia ptaka w telefonie??? to na prawde chlopem trzeba byc bo jak zyje nigdy nie mialam zdjecia jadzi swojej ani niczyjej innej w zadnej z galerii..i zrobilam wywiad wsrod znajomych pan- zadna 6 zapytanych takowych zdjec nie zbiera i nie ma "pod reka":...

OMG ... ja mam takie "dziwne zdjecia" screen shot. STD pictures :-]

A slyszal ktos o "blue waffle disease"? Temat przewinal sie u nas w pracy....

[ Ostatnio edytowany przez: Misia13 30-11-2020 08:26 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

PannaZMokraGlow

Post #2 Ocena: 0

2020-11-30 14:22:33 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-30 08:03:11, Misia13 napisał(a):
Cytat:

2020-11-29 18:52:58, dominikana36 napisał(a):) W takim razie ja sie pytam kto przy zdrowych zmyslach trzyma sobie zdjecia ptaka w telefonie??? to na prawde chlopem trzeba byc bo jak zyje nigdy nie mialam zdjecia jadzi swojej ani niczyjej innej w zadnej z galerii..i zrobilam wywiad wsrod znajomych pan- zadna 6 zapytanych takowych zdjec nie zbiera i nie ma "pod reka":...

OMG ... ja mam takie "dziwne zdjecia" screen shot. STD pictures :-]

A slyszal ktos o "blue waffle disease"? Temat przewinal sie u nas w pracy....

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Misia13</i> 30-11-2020 08:26 ]

Blue balls to pamietam ze mam w slowniku ktory chyba w Polsce zostal, no ale blue waffle to musialam zajrzec do internetu teraz. Fikcyjna choroba kobieca, lub slang dla zaniedbanej przez kobiete choroby wenerycznej. Wymyslono pewnie w zamierzchlych czasach ze to akurat o wagine sie rozchodzi :-8

Do góry stronyOffline

Kanonier30

Post #3 Ocena: 0

2020-11-30 15:17:46 (4 lata temu)

Kanonier30

Konto usunięte

Ja się przyznaję dobrowolnie i bez przymusu, że profil mam w serwisie Match. Nie wiem po co właściwie... . Na profile męskie nie wchodzę - dla wyjaśnienia jednego z wcześniejszych pytań.

Nie mam pragnienia bycia w związku, ale na pewno chęć nawiązania przyjaźni - chociaż to mocno powiedziane. Przyjaźń wykuwa się przez lata w różnych sytuacjach. Może na początek kogoś kto dzieliłby podobne pasje, upodobania. Chęć podróżowania i odwiedzania nowych miejsc...

Zdjęcia dałem bez filtrów i 'ulepszaczy obrazu' - aby w razie spotkania twarzą w twarz nie było zaskoczenia. Natomiast jest naprawdę sporo kont, gdzie Panie używają różnych technik na poprawienie swej buzi i figury. Pytanie po co? Po co marnować swój czas i - potencjalnie - zainteresowanego? Raz umówiłem się na spotkanie z pewną dziewczyną... musiałem skorzystać z bocznego wyjścia w pubie. Niestety, oszukiwanie wychodzi w sieci, w realu - już niekoniecznie.

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #4 Ocena: 0

2020-11-30 15:31:08 (4 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Eee Kanonier a ja myslalam ze te kolczyki na calym ciele i inne profile paszczakow to na wlasne oczy widziales...

😀

Kiedys tez bylam na Match ale wtedy fajnie nawet bylo, moze dlatego ze byli popularni i bylo duzo uzytkownikow. Znalazlam wtedy jednego faceta ktory jest jeszcze przyjacielem choc zwiazek nigdy nie wypalil.

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #5 Ocena: 0

2023-09-27 08:10:36 (rok temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Nie potrafie juz znalezc wpisu twojego Galadriel w ktorym pisalas ze na poczatek twoj facet zapoznal cie z krewnym w wiezieniu. I jak sie to rozwija, masz juz kontakt telefoniczny z kobietami z jego rodziny czy nadal wybiera facetow po przejsciach z dostatecznie mocnymi nerwami zeby Cie poznac? Bo jesli to drugie to nie robila planow na przyszlosc, co innego gosciu do lozka na teraz a co innego ukladanie przyszlosci z kims kto zdaje sie miec inne zamiary.

Wiem co mowie, za mlodu spotykalam sie z facetem z kraju muzulmanskiego ale po przedstawieniu rodzinie nie przeszlam przez selekcje jego siostr do rodzinnej wspolnoty, i zreszta teraz sie ciesze. I nie chodzi mi o to czy sie oswiadczy tylko co zrobi po otrzymaniu paszportu.

"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2023-09-30 21:39:55 (rok temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

To kolejna zaleta uchodzcow. Sa odcieci od swojego srodowiska bez szansy na powrot:8

Ja nie robie planow. Odkad moje plany poszly w sto diablow (jakies 15 lat temu? )

Nie krewny, a kolega i kolegow w kiciu to ja tez mam/ mniewalam. Choc akcja nie dziala sie w kraju opetanego wojna gdzie kazdy ma bron. Aczkolwiek wszystko przed nami. Znajomi w Polsce od lat sie zbroja i na strzelnice (w razie czego) chodza. I to ci prawicowi znajomi.

Ani tez mysle sie bratac z zadna rodzina. I oni pewnie tez nie chca miec ze mna nic wspolnego:) z czego szczegolnie sie nie martwie, a wrecz ciesze.

W jakim srodowisku sie obracasz, na takich ludzi trafiasz. No coz, nie bywam w dyskotekach wiec na chirurga mozgu szans nie mam; ) Moze zreszta i dobrze, to dopiero psychopaci...

Spokojnie jak na wojnie. Wszystko po kolei. Jak sie naucze jezyka wroga, to moze jeszcze z El Ghamari na jakis wyjazdach wyladuje pracujac dla frontexu. Ktoz to wie co wydarzy sie jutro...

Tym oto filozficznym stwierdzeniem podsumowuje co wiedzialam od poczatku: Jesli ten zwiazek sie rozpadnie to przez alco nie przez roznice kultorowe. Ja po prostu jestem na innym etapie (albo innymi slowy- stara) i imprezy to mnie interesowaly jakies 30 lat temu, a teraz to silka jakies super foods itd.

; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #7 Ocena: 0

2023-09-30 22:32:32 (rok temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

2023-09-30 21:39:55, galadriel napisał(a):
To kolejna zaleta uchodzcow. Sa odcieci od swojego srodowiska bez szansy na powrot:8

… a tu sie nie zgodze.

Nie raz juz po gazetach pisalo jak “Brytyjczyk” nie zostal evakuowany, ale dlaczego to juz nie napisali….

Tu na socjalu, miesiacami w swoim kraju….. na lewo chalupe councilowska wynajmuja.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2023-09-30 22:34:01 (rok temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ja nie mowie o tym co w gazetach pisza. Ja sie ostatnio w tym towarzystwie obracam. Tak wiec obserwuje, przygladam sie i wyciagam wlasne wnioski.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #9 Ocena: 0

2023-09-30 22:51:42 (rok temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

2023-09-30 22:34:01, galadriel napisał(a):
Ja nie mowie o tym co w gazetach pisza. Ja sie ostatnio w tym towarzystwie obracam. Tak wiec obserwuje, przygladam sie i wyciagam wlasne wnioski.

… niby tak, ale ogladaj sie caly czas za plecami. Tyle powiem…. I to co Ty widzisz, to tylko to co powinnas widziec.

Nawet nie wiesz jak ludzi mozna wyszkolic.

Do góry stronyOffline

Strona 43 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,