![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 42 z 43 |
|
---|---|
Kanonier30 | Post #1 Ocena: 0 2020-11-29 18:04:21 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
@Jurek, a tam wybredny. Raczej wredny
![]() |
PannaZMokraGlow | Post #2 Ocena: 0 2020-11-29 18:11:17 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-11-29 17:14:04, galadriel napisał(a): Do mnie dzis kolega z pracy podchodzy robil. Hindus. Najpierw bada teren, czy wciaz sie prowadzam ze swoim osilkiem kick boxerem. No to lakonicznie potwierdzam, ze tak. Przerwa w pisaniu. Mysle sobie, moze nie ma kaprawych zamiarow, imigrant, moze sie nudzi, to zaproponowalam czy chce ze mna pobiegac albo wyjsc na rower. Nie, nie moze bo poracuje (niby). Za jakis czas pyta czy moze spotkamy sie na wino, bo akurat ma Sagrie. Smiac mi sie chcialo (na wybor wina, i na takie odkrecenie kota ogonem) no to mu pisze, ze jestem zajeta teraz a Sagrii nei pijam. Ten mi na to, ze ma cala kaste piwa jakoby co. Jeszcze bardziej mi sie smiac chce, pisze mu ze piwa tym bardziej nie pije. Potem pyta co robie jutro i w tygodniu, odpowiadam ze nie mam czasu. No cyba wyraznie dalam mu do zrozumieni, ze ni nie jestem zainteresowanaspotkaniem na wino, piwo ani nic w te klocki. Oczuywiscie jesli chce pobiegac, to nie ma sprawy. Ciekawe, skad mu ta Sangria sie wziela. Mnie to sie z czasami komuny kojarzy. On sie zadawal z jakimis Rosjankami, czy Litwinkami, moze od nich sie nauczyl. Drugi kolega natomiast Anglik, bardziej ostrozny, grzecznie pisze bardzo neutralnie, nie podskakuje, nie wymysla, czeka. I slusznie. Wlasnie stracil prace, wiec ma teraz czas na zastanowienie sie co dalej. Poki co jest 1:0 dla Anglika. Przy powyzszym opisie trudno sie dziwic ze 1:0 🙂 --- A to jeszcze napisze cos od siebie. Facet z ktorym randkowalam 10 lat temu i ktorego mam w kontaktach na social media napisal mi w internecie "I will never stop wanting you." Napisalam ze z mojej strony jest podobnie (choc ja moze bym to inaczej ujela, zawsze bedzie dla mnie kims szczegolnym) ale dopisalam ze widzialam jego zdjecia z obecna jego laska i ze wyglada na tych zdjeciach tak odprezony i szczesliwy jakiego go sobie z naszych czasow nie przypominam wiec zeby jej sie trzymal. Ale jakby milo mi bylo to niespodziewanie uslyszec, odzywa sie moja glupia proznosc. Natomiast tak sobie teraz mysle ze gdyby cos mi nie wyszlo w moim obecnym zwiazku to moglabym pomyslec o trzech roznych facetach lekko starszych ode mnie, dwoch to rozwodnicy z partnerkami ktorzy dali mi mniej lub bardziej subtelnie znac ze byliby zainteresowani jakby co, czyli pewnie jakby u nich tez nie wyszlo, szczegolnie jeden tak sugerowal, no chyba ze na skok w bok? Czy to znak czasow i czestsze, czy naszego wieku sredniego ze ludzie szukaja otwartych furtek, no bo przeciez nie tylko mnie sie to zdarza chyba? Ja tez rozwodka i panowie wiedza ze mialam niejednego partnera. Moze wiec tylko mnie sie to zdarza, haha. To pewnie niedobrze. Znowu na mnie ktos tu naskoczy zaraz ale mi sie jezyk rozwiazal. [ Ostatnio edytowany przez: PannaZMokraGlowa 29-11-2020 19:00 ] |
PannaZMokraGlow | Post #3 Ocena: 0 2020-11-29 18:13:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-11-29 18:04:21, Kanonier30 napisał(a): @Jurek, a tam wybredny. Raczej wredny ![]() Kanonier, powodzenia. 🙂 Swoja droga ja kiedys gdy randkowalam w internecie to chyba mialam tylko dostep do profili w ramach wybranej orientacji. A gdzie Ty widzisz profile meskie i zenskie? |
dominikana36 | Post #4 Ocena: 0 2020-11-29 18:52:58 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Kanonier, wszystko przed Toba
![]() Ja nigdy nie mialam profilu na zadnej randkowej stronie ale z opowiesci wiem, z stracilam wiele..temat na czasie bo w pt przyjaciolce nowo poznany pan przed samym spotkaniem wyslal zdjecie fiuta..Twierdzil , ze nawet swojego, chociaz watpie szczerze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I my tu mowimy o ludziach po 40. ![]() |
tevez86 | Post #5 Ocena: 0 2020-11-29 18:56:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 03-07-2011 Skąd: Londyn |
Czy stracilas duzo to nie wiem - nie mnie oceniac. Ale na takich portalach ( chyba kazdych) jest masa przypadkow wypaczenia przez nature. Co czlowiek to inne preferencje, zboczenia i fantazje.
|
|
|
tevez86 | Post #6 Ocena: 0 2020-11-29 18:57:26 (4 lata temu) |
Z nami od: 03-07-2011 Skąd: Londyn |
Cytat: 2020-11-28 14:16:07, PannaZMokraGlowa napisał(a): 😁 No to smialo wrzucaj swoje 3 grosze. Kolega sie pozbieral? Tak. Tego kwiatu jak pol swiatu. |
PannaZMokraGlow | Post #7 Ocena: 0 2020-11-29 19:11:16 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-11-29 18:57:26, tevez86 napisał(a): Cytat: 2020-11-28 14:16:07, PannaZMokraGlowa napisał(a): 😁 No to smialo wrzucaj swoje 3 grosze. Kolega sie pozbieral? Tak. Tego kwiatu jak pol swiatu. A to nie problem ![]() |
PannaZMokraGlow | Post #8 Ocena: 0 2020-11-29 19:58:57 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-11-29 18:52:58, dominikana36 napisał(a): Kanonier, wszystko przed Toba ![]() Ja nigdy nie mialam profilu na zadnej randkowej stronie ale z opowiesci wiem, z stracilam wiele..temat na czasie bo w pt przyjaciolce nowo poznany pan przed samym spotkaniem wyslal zdjecie fiuta..Twierdzil , ze nawet swojego, chociaz watpie szczerze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I my tu mowimy o ludziach po 40. ![]() Albo ekshibicjonista albo akurat uprawial seks w internecie i w niewlasciwe okienko wyslal... Dobrze ze szybko sie pozegnali. A dlaczego zawsze bedzie sama? Jeszcze na niejednego takiego moze trafic to prawda, ale po co ma umartwiac sie teraz po tym jak chciala kogos poznac? |
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2020-11-29 20:05:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
@dom, ja trzymam pare takich fotek i clipow. Ale to mojego managera, wiec w razie czego moga sie przydac, zeby go szantazowac: 8
Ja bylam kiedys 3 miesiace na Guardian dating. Nikt tam dick piks nie wyslylal : D i ogolnie paru ludzi na poziomie sie znalazalo, ale i tak to nie ta bajka. Kompletnie nie ta bajka. To sie nie da tak na zawolanie kogos poznac, w kims sie zakochac. Albo moze niektorzy tak potrafia, ale ja jakos nie. To nie to. Swoja droga zawsze sie dziwilam, ze wlasciciele MW jeszcze nie wpadli na pomysl dokoptwania do tej strony jakies platnej strony randkowej. Chyba, ze stwierdzili, ze tu smai starcy, wszyscy dzieciaci, zonaci, mezaci i nudni; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2020-11-29 22:39:06 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Kanonie Co to za portal? Ja kiedyś używałem badoo chyba wszystkie Polki z uk tam były przeogromny wybór naprawdę polecam innych chętnych nacji też nie brakowało
Wtedy wszystko było za free 5lat wstecz nie wiem jak teraz [ Ostatnio edytowany przez: cris82 29-11-2020 22:39 ] |