MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Randkowanie z obcokrajowcami - warto?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 30 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 29 | 30 | 31 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

Str 30 z 43

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

niebieskieucho

Post #1 Ocena: 0

2020-10-04 22:08:33 (5 lat temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

Cytat:

2020-10-03 17:55:21, dominikana36 napisał(a):

Po pierwsze moja odpowiedz dotyczyla calego Twojego postu. Zacytowalem tylko poczatek.
Cytat:

A czy ja gdzies napisalam, ze nie? tylko tak samo mozna wybrac i to samo osiagnac w klubie nocnym a przez internet to juz na pewno...

Przerobione. Wiem o tym, ale uwazam, ze to nie to samo. Panie LO, nie oczekuja dalszego ciagu. Zaprzeczysz?
Cytat:

tylko tam trzeba sie troszke postarac i liczyc z mozliwoscia odmowy i brakiem pelnej kontroli:) a to niektorych przerasta- tylko to napisalam

Moze niektórych. Ja sie takimi sprawami nie przejmuje. Robie to, co mi pasuje.
Cytat:

Te uslugi sluza pdniesieniu wlasnej wartosci klienta ( niezaleznie od plci),oczywiscie jesli czlowiek ma poczucie wlasnej wartosci w danej chwili to jego doznania sa nieziemskie... przykro tylko, ze tak wiele osob musi sie dowartosciowywac...

Jakiej wartosci ((?)) Jak kupujesz kiecke to podnosisz wlasna wartosc? Moze w tym sensie, ze dodajesz te pare(nascie/dziesci) funtów do wlasnej wartosci :)
Cytat:

A co do szacunku- nalezy sie taki sam kazdemu czlowiekowi...nigdy nie pezyszlobymi do glowy odmowic szacunku prostytutce tylko z racji zawodu..szkoda, ze tobie to przyszlo do glowy, jako "znawcy tematu".
Cytat:

Nie uwazam sie za znawce tematu. Pisze o sobie - jak ja to widze. To dobrze, ze by Ci nie przyszlo. Ja to podkreslilem dlatego, ze w jednym z postów byla sugestia dominacji klienta nad uslugodawczynia, jako pana i wladcy.
Cytat:

I dlaczego utozsamaiasz prostytuke z kobieta? strasznie stereoypowe myslenie, meskich prostytutek jest dokladnie tyle ile zenskich i nie maja mniej amatorow uslug. Bardzo ograniczony sposob myslenia...

Po pierwsze "prostytutka" jest slowem rodzaju zenskiego. Po drugie, nie wiem jak sie okresla jej meski odpowiednik. Po trzecie ja nie pisze o meskich, bo nie sa w sferze moich zainteresowan.

--
Język wspaniałym łącznikiem ludzi jest pod warunkiem, że nie odcięty
Tongue is a wonderful link between people, provided it is not cut off

[ Ostatnio edytowany przez: niebieskieucho 04-10-2020 22:13 ]

Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer Skype

SweetLiar

Post #2 Ocena: 0

2020-10-04 22:15:51 (5 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2020-10-04 13:21:20, galadriel napisał(a):
Jakas sprzataczka z Niemiec opisala nawyki Klientow hoteli z perspektywy sprzataczki i zrobila ma tym kase. To ka moge obsmarowac Angoli. I Brytow. Jesli bedzie z tego kasa. Panna cos wspominala, ze na Amazonie/ Kindle mozna publikowac.

Pytanie tylko ile z tego co napisała jest prawdą? A ile obsmarowaniem dla kasy?

@Jurny_Jurek dobry patent z tym alkoholem tyle tylko, że jak facetowi zależy na zrobieniu dobrego wrażenia to nie pozwoli sobie wypić aż tyle, żeby mu puściły hamulce.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2020-10-04 23:49:53 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

No to jedno z założeń testu i wyklucza szybko ochlapusa. Bo cgcac zrobić wrażenie wypije 2-3 drinki i bedzie sie dobrze bawił, ochlapus jak poczuje grzanie po pierwszym strzale to jedzie po bandzie - bo jest weselszy, dowcipniejszy, potem głośny, wulgarny aż finalnie tylko bełkocze.

Choc to bywa mylne - moja ciocia pracowala w PRL jako kelnerka, dancingi, orkiestra, popijawy. No a że była atrakcyjna to różni kawalerowie stawali w zaloty. Ale ona nie lubiła pijacych wiec zakochala sie w uprzejmym i cichym kawalerze z miejscowej firmy transportowej. Niemal nie pił, tańczył świetnie. Oczywiście była to albo zmyłka albo coś w chłopu pękło bo pół dorosłego życia do rozwodu przepił.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #4 Ocena: 0

2020-10-05 00:25:54 (5 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Stawiam, że coś chłopu pękło. Moim zdaniem jak ktoś jest ochlapusem to raz, że ma podobne towarzystwo, a dwa długo nie pościemnia. W końcu prawda wyjdzie na jaw. Niestety życie jest brutalne i ludzie zakochani mają te słynne różowe okulary przez które nie wszystko widać. A im mniej doświadczeni życiowo tym widać mniej.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2020-10-05 01:46:57 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Mi się wydaje, że niektóre kobiety lubią pijaków czy też narkomanów. Czasami słyszę, że jakaś kobieta rzuciła w końcu jakiegoś degenerata. Patrzę na nową zdobycz a ona niczym się nie różni od starej miłości. No może tylko tym, że póki co nie ma jadu między nimi.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2020-10-05 16:13:51 (5 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Może mają taki wzorzec mężczyzny zakodowany z domu rodzinnego, nigdy tego z nikim nie przepracowały i podświadomie z tłumu innych wybierają właśnie takich.

Podobnie jak niektórzy faceci wybierają sobie za partnerki kobiety zaborcze i nadopiekuńcze. Z ”lubieniem” to raczej nie ma nic wspólnego.

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #7 Ocena: 0

2020-10-05 16:30:09 (5 lat temu)

Wembley27

Konto usunięte

Ja od najmłodszych lat wiedziałam jakiego partnera szukam
Choc trwało to 30 lat
Znalazlam

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2020-10-05 16:31:45 (5 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Ja wiedziałam jakiego nie szukam, a to już też coś. I też znalazłam.

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #9 Ocena: 0

2020-10-05 17:10:59 (5 lat temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2020-10-05 16:30:09, Wembley27 napisał(a):
Ja od najmłodszych lat wiedziałam jakiego partnera szukam
Choc trwało to 30 lat
Znalazlam

Cytat:

2020-10-05 16:31:45, SweetLiar napisał(a):
Ja wiedziałam jakiego nie szukam, a to już też coś. I też znalazłam.

Fajnie, dziewczyny. :)

Ja nie wierze w druga polowke pomaranczy, sadze ze dobry zwiazek to wzajemna cierpliwosc i szacunek z jak najwieksza domieszka dobrej zabawy. 🙂

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #10 Ocena: 0

2020-10-05 20:24:24 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Gratulacje SweetLiar i Wembley27 :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 30 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 29 | 30 | 31 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,