2020-10-03 17:55:21, dominikana36 napisał(a):
Po pierwsze moja odpowiedz dotyczyla calego Twojego postu. Zacytowalem tylko poczatek.
A czy ja gdzies napisalam, ze nie? tylko tak samo mozna wybrac i to samo osiagnac w klubie nocnym a przez internet to juz na pewno...
Przerobione. Wiem o tym, ale uwazam, ze to nie to samo. Panie LO, nie oczekuja dalszego ciagu. Zaprzeczysz?
tylko tam trzeba sie troszke postarac i liczyc z mozliwoscia odmowy i brakiem pelnej kontroli

Moze niektórych. Ja sie takimi sprawami nie przejmuje. Robie to, co mi pasuje.
Te uslugi sluza pdniesieniu wlasnej wartosci klienta ( niezaleznie od plci),oczywiscie jesli czlowiek ma poczucie wlasnej wartosci w danej chwili to jego doznania sa nieziemskie... przykro tylko, ze tak wiele osob musi sie dowartosciowywac...
Jakiej wartosci ((?)) Jak kupujesz kiecke to podnosisz wlasna wartosc? Moze w tym sensie, ze dodajesz te pare(nascie/dziesci) funtów do wlasnej wartosci

A co do szacunku- nalezy sie taki sam kazdemu czlowiekowi...nigdy nie pezyszlobymi do glowy odmowic szacunku prostytutce tylko z racji zawodu..szkoda, ze tobie to przyszlo do glowy, jako "znawcy tematu".
Nie uwazam sie za znawce tematu. Pisze o sobie - jak ja to widze. To dobrze, ze by Ci nie przyszlo. Ja to podkreslilem dlatego, ze w jednym z postów byla sugestia dominacji klienta nad uslugodawczynia, jako pana i wladcy.
I dlaczego utozsamaiasz prostytuke z kobieta? strasznie stereoypowe myslenie, meskich prostytutek jest dokladnie tyle ile zenskich i nie maja mniej amatorow uslug. Bardzo ograniczony sposob myslenia...
Po pierwsze "prostytutka" jest slowem rodzaju zenskiego. Po drugie, nie wiem jak sie okresla jej meski odpowiednik. Po trzecie ja nie pisze o meskich, bo nie sa w sferze moich zainteresowan.
--
Język wspaniałym łącznikiem ludzi jest pod warunkiem, że nie odcięty
Tongue is a wonderful link between people, provided it is not cut off
[ Ostatnio edytowany przez: niebieskieucho 04-10-2020 22:13 ]