Str 29 z 43 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2020-10-04 11:04:19 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
a dlaczego nie na pierwszej jurny? : P
zawsze mnie bawila ta zasada 3pierwszych randek u kobiet : ) ale w praktyce tak to wlasnie wyglada trzy randki jak w zegarku i nagroda hehe pisze oczywiscie o Polkach |
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2020-10-04 11:32:58 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ja tez tego nie rozumiem. Podobno niektorzy faceci lubia „ zdobywac” kobietę, wiec ona ma udawac ze Jest trudna do zdobycia czy cos. Wtedy wydaje im sie, ze zdobyli takie trudne do zdobycia trofeum, wiec tak latwo go nie pozbeda sie. Jak dla mnie bzdety. Albo to nie moj typ-„ zdobywca”
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2020-10-04 11:51:49 (5 lat temu) |
moze tak mysla kobiet jak piszesz : P ale mam wrazenie ze to bardziej dziala na zasadzie -zeby nie pomyslal o mnie ze jestem latwa
1randka=latwa 3randka=nie latwa ??? ![]() zdobywac = uwiesc w jak nakrotszym czasie w sumie do tych 3 pierwszych randek to wilk syty i owca cala jeszcze jak mozna ganiac za dziewczyna bedac malolatem to zrozumiale ale 2 dorosle swiadome osoby czekajace z tym dluzej to troche komiczna sytuacja gdyby mi sie cos takiego przytrafilo to pomyslalbym ze z dziewczyna jest cos nie tak [ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-10-2020 11:53 ] |
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2020-10-04 12:12:18 (5 lat temu) |
Tak to moze tez od wieku zalezec, inaczej sie mysli majac lat Nascie inaczej- dziesci. Moze tez dziewczyna nie byc pewna czy akurat z rym facetem chce cos wiecej niz gadac robic. I moze o to chodzi, zeby sprawdzic czy fajny, czy idiota, i po tych paru rozmowach mozna podjac decyzje. Np po Swoich wynurzeniach, @ niebieskieucho u wiekszoscI kobiet Szans nie bedzie mial; ) Kolejna sprawa, spotkanie pare razy Tzw randki czy tam pogawedki moga rowniez dzialac jako sprawdzenie czy sie Kobiecie wogole oplaca z tym osobnikiem cokolowek wiecej niz rozmowa. Bo jak sie okaze, ze to typ One night stand to lepiej faktycznie ksiazke lub netfliksa. No, a po paru spotkaniach juz da sie wyczuc czy bedzie z tego romans czy nici. P. S Cris, u nas sie mawialo: ja jestem latwa, tylko ty jestes p&@£a ; )
[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 04-10-2020 12:16 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2020-10-04 12:24:25 (5 lat temu) |
piszesz tak jakby znalezienie faceta na stale bylo jedynym celem randki hehe ile ty masz lat galadier : )
dzisiaj kazda dziewczyna przerabia przerabiala lub bedzie przerabiac uklad typu friends with benefits jesli ciezko jest znalezc faceta idealnego do zwiazku to po co zamulac w pojedynke szukajac idealu jesli mozna szukac dalej ale tez korzystac z zycia z facetem fajnym ale nie nadajacym sie do zwiazku : P " u nas sie mawialo: ja jestem latwa, tylko ty jestes p&@£a " hehe dobre pierwsze slysze ale jakie prawdziwe : ) o to wlasnie chodzi te cale "zdobywanie" to nie podchody rozlozone w czasie tylko to na ile jestes wyjatkowy zeby skrocic ten czas do minimum z pozytywnym skutkiem [ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-10-2020 12:29 ] |
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2020-10-04 12:38:03 (5 lat temu) |
Chlopacy natomiast mawiali: my nie tacy latwi, z nami trzeba pochodzic. Alez @cris, oczywiscie , powiedz mi wiecej jakie sa kobiety, czego chca kobiety, co rp oa kobiety, itd bo przeciez ty wiesz lepiej ode mnie; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2020-10-04 12:53:05 (5 lat temu) |
nie wiem jakie sa i czego chca kobiety to nigdy nie bylo priorytetem : P
pewnie wiekszosc szuka idealow ktore nie istnieja zreszta sama moglabys napisac o tym ksiazke co : ) p.s dominikana tak z czystej ciekawosci to dlaczego sie rozwiodlas z tym afrykaninem? : P |
Wembley27 | Post #8 Ocena: 0 2020-10-04 13:02:42 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Kiedys bylo lepiej
Mężczyźni musieli się starać Moja znajoma przed ślubem znala się tylko 3 miesiace a po ślubie sa juz 35 lat |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2020-10-04 13:14:44 (5 lat temu) |
po co sie meczyc skoro dziewczyny sa na pstrykniecie palcami w serwisach randkowych
odpada mozliwosc odrzucenia nie trzeba sie starac prawie wcale nawiazywanie nowych kontaktow stalo sie banalnie proste |
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2020-10-04 13:21:20 (5 lat temu) |
W sumie myslalam zeby napisac ksiazke o branzach health and social care, hospitality i security, ale w sumie o facetach tez noezly pomysl. Jakas sprzataczka z Niemiec opisala nawyki Klientow hoteli z perspektywy sprzataczki i zrobila ma tym kase. To ka moge obsmarowac Angoli. I Brytow. Jesli bedzie z tego kasa. Panna cos wspominala, ze na Amazonie/ Kindle mozna publikowac.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|