2020-10-01 14:30:46, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Cytat:
2020-10-01 08:47:03, niebieskieucho napisał(a):
Cytat:
2020-01-19 19:46:22, Adacymru napisał(a):
PzMG pisała że to ktoś z poprzedniej pracy korespondowal z nią, czyli nie są współpracownikami, teraz są znajomymi.
U nas związek trzeba przełożonym zgłosić, ale zakazu zakochania się we współpracownicy nie ma.
Najważniejsza jest dyskrecja - obopólna, rzecz jasna.
--
Nie da ci żona ani rozwódka
tego co może dać prostytutka
Cytat:
Niebieskieucho a skad we wpisie nawiazujacym do "PzMG" wzielo sie Twoje nawiazanie do prostytucji??
Tak sobie pisze czasami swoje sentencje w stopkach. I taka mi akurat w tym temacie wypadla. Az sie dziwie, ze stala sie tematem dyskusji, bo informacje/sentencje w nich zamieszczane nie naleza do przedmiotu dyskusji/polemiki/komentarzy. Wiele osób tu piszacych je ma, ale nie przyszloby mi do glowy pytac "dlaczego", albo, ze "nie zgadzam sie" itp.
Cytat:
- Odebralam to personalnie.
Dlaczego? Jestem zdumiony. Zupelnie nie interesuje mnie zycie prywatne uczestników forum. Ja zas pisze o swoim tylko wtedy, gdy mi sie zadaje pytania, a nie z jakichs innych pobudek. Mysle, ze sprawe jasno wylozylem. Do reszty postów wróce (jezeli jakies beda) pewnie jutro, bo jestem zajety i temat zaczal sie robic dokuczliwy.
--
Śniło mi się, że się odwiedziła mnie Doda, ale jak się obudziłem, to już jej nie było
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi