MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Randkowanie z obcokrajowcami - warto?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 15 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

Str 15 z 43

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PannaZMokraGlow

Post #1 Ocena: 0

2019-12-22 23:19:13 (5 lat temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2019-12-22 23:00:33, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2018-09-30 17:58:30, Wielim napisał(a):
Galadriel aż dwie moje byłe mają teraz czarnych partnerów i dzieci z nimi . Czyżby po spotkaniach ze mną żaden biały nie mógł je już zadowolić czy to ja po prostu byłem tak słaby ze zraziły się do białych ? :-O

Czarni nie są lepsi w łóźku. Są bardziej dominujący, a kobiety takich wolą.
Ewolucja. Dominujący więcej upoluje i dla pomstwa do jaskini więcej mięsa przyniesie.
A jak samica ma do czynienia z bardziej lub mniej dominującym samcem to zawsze wybierze tego bardziej dominującego.
Jesteśmy zwierzętami na wyższym stopniu ewolucji

No nie wierze... Moj czarny byly wcale nie byl taki znow dobry w lozku. Obecny jest bialy. A Twoje stwierdzenie skad pochodzi, z osobistego doswiadczenia?

...przepraszam zle przeczytalam. Czarni nie sa bardziej dominujacy.

[ Ostatnio edytowany przez: PannaZMokraGlowa 22-12-2019 23:20 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2019-12-23 00:10:56 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2019-12-22 23:17:36, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2019-12-22 23:08:00, Wilki2 napisał(a):
Cytat:

Cytat:

Galadriel aż dwie moje byłe mają teraz czarnych partnerów i dzieci z nimi . Czyżby po spotkaniach ze mną żaden biały nie mógł je już zadowolić czy to ja po prostu byłem tak słaby ze zraziły się do białych ? :-O

Ewolucja. Dominujący więcej upoluje i dla pomstwa do jaskini więcej mięsa przyniesie.
A jak samica ma do czynienia z bardziej lub mniej dominującym samcem to zawsze wybierze tego bardziej dominującego.

No jak się ktoś zatrzymał w ewolucji na poziomie kamienia łupanego to może i takie preferencje są standardem. :) W XXI wieku to raczej kobiety zaczynają dominować i samce z kobiecymi cechami :) Ale to chyba odbiegać zaczyna od tematu.

Kamienia łupanego czy nie łupanego kobiety nie dominują we wnoszeniu szafy/komody czegokolwiek na trzecie piętro bez windy.

Tu się kończy feminizm dla najgorętszych feministek *THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: <i>SweetLiar</i> 22-12-2019 23:18 ]

W XXI wieku kobieta może zamówić sobie kogoś co wniesie i trzy szafy, nie potrzebuje partnera do tego. Nawet więcej, są kobiety które potrafią więcej udźwignąć niż niejeden mężczyzna, i to bez większego wysiłku, i dalej być kobieca. Feministki wywalczyły dla Ciebie prawo do swojego zdania, więc nie wyśmiewaj.
Ada

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #3 Ocena: 0

2019-12-23 07:57:50 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

żeby kobieta chciała wnosić jakieś szafy na 3 piętro to nie jest żadna feministka, a idiotka 😎

Nigdy nie miałam kolorowego partnera, moja wolność wyborów była w Polsce, a tam nie spotkałam żadnego 😂
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #4 Ocena: 0

2019-12-23 08:42:28 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Cytat:

Cytat:

Więcej upoluje ? Chyba benefitow :-]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #5 Ocena: 0

2019-12-23 09:13:46 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja bym tam nie chciała, żeby facet mnie szarpał za włosy, klepał, czy używał jakiejkolwiek formy dominacji w łóżku - ooooooo nie! Biały czy czarny, jeden karabin ;-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #6 Ocena: 0

2019-12-23 13:14:19 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Hmmm już chyba zrozumiałem o co chodzi z tym polowaniem , w Londynie polują na siebie nawzajem z nożami , często z maczetami ... ale ciał pomordowanych nie przynoszą do swoich "jaskin" teraz chyba nazywają się nie jaskinie a council flaty , chyba że zyski z wpływów handlu narkotykami albo napadów

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 23-12-2019 13:15 ]

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #7 Ocena: 0

2019-12-23 15:43:12 (5 lat temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2019-12-23 13:14:19, Wielim napisał(a):
Hmmm już chyba zrozumiałem o co chodzi z tym polowaniem , w Londynie polują na siebie nawzajem z nożami , często z maczetami ... ale ciał pomordowanych nie przynoszą do swoich "jaskin" teraz chyba nazywają się nie jaskinie a council flaty , chyba że zyski z wpływów handlu narkotykami albo napadów

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Wielim</i> 23-12-2019 13:15 ]

Zignoruj Wielim, ludzie legendy tworza. Nie ma reguly. A odnosnie przemocy wsrod czarnej mlodziezy to ja obwiniam tych co bronia ich odmiennosci. Widzialam taki wywiad w TV, spikerka pyta czy surowy model szkocki ktory obnizyl przestepczosc w Glasgow zastosowac by w Londynie. A specjalistka od mniejszosci etnicznych odpowiada ze nie musi ten model byc tu przydatny bo mlodziez w Glasgow jest biala a mlodziez w Londynie jest czarna. Potrzebne sa inne rozwiazania wiec. Myslalam ze zwymiotuje na ten komentarz, denerwuja mnie specjalisci tego typu i uwazam ze tacy stwarzaja wlasnie problemy nierownosci i patologii.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #8 Ocena: 0

2019-12-23 15:57:44 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Wiesz ,że zrezygnowano w Londynie z przeszukiwania osób przez policję w celu sprawdzenia czy mają przy sobie niebezpieczne i zabronione przedmioty jak noże czy maczety bo ludzie zaczęli się oburzać że większość przeszukiwanych była czarna więc jak to tak można , przecież to rasizm 🤮😂
Pamiętam też jak burmistrz Londynu Khan powiedział że za dużo jest białych kierowców autobusów miejskich w Londynie i trzeba ich zastąpić nie białymi , to oczywiście nie był rasizm , a wyobraź sobie co by było jakby biały burmistrz powiedział coś takiego tylko w odwrotna stronę ?

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 23-12-2019 16:00 ]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2019-12-23 18:03:10 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Myslalam ze zwymiotuje na ten komentarz, denerwuja mnie specjalisci tego typu i uwazam ze tacy stwarzaja wlasnie problemy nierownosci i patologii.

A możesz potwierdzić to jakimiś renomowanymi źródłami, albo swoimi profesjonalnymi kwalifokacjami czy doswiadczeniem?
Specjaliści twórcami patologii... To jakaś nowa teoria?
Ada

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2019-12-23 18:09:05 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Nie oglądając programu rozumiem co miała na myśli panna z mokra glowa
Ty Ada chyba nie jesteś wstanie spojrzeć krytycznie nawet a najglupsze lewicowe tezy wypowiadane przez wykwalifikowanych specjalistów

Coś co działa wjednym miejscu nie zadziała w innym bo według super hiper mega specjalistki z tv młodzież innego koloru skóry niż biały nie podda się temu programowi z tego właśnie powodu naprawdę takie idiotyczne stwierdzenia nie wywołują u ciebie irytacji?

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 23-12-2019 18:12 ]

Do góry stronyOffline

Strona 15 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,