MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szczesliwy zwiazek z muzulmaninem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 37 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 35 | 36 | 37 ] - Skocz do strony

Str 29 z 37

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-02-22 08:38:07 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

zaczarowany_pan

Post #2 Ocena: 0

2012-02-22 08:58:20 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

Cytat:

2012-02-22 08:03:25, sniper00 napisał(a):
ie2ox4 człowiek jak i inne zwierzęta szuka najlepszego materiału genetycznego dla swojego potomstwa, ale oprócz tego, ludzie wykształcili coś więcej niż tylko poleganie na instynktach, wg mnie, ktoś kto pcha się w kłopoty z powodów "łóżkowych", nie zwracając uwagi na to, że niesie to ze sobą dodatkowe konsekwencje, w rzeczywistości stracił instynkt lub jest osobnikiem z kiepskim ilorazem inteligencji. Związek z osobnikiem dla którego kobieta jest częścią inwentarza, nie ma prawa decydowania o niczym, musi słuchać poleceń niczym sługa i w rzeczywistości za sługę robić w domu (robot kuchenny z funkcją robienia loda i rodzenia dzieci), porównał bym do pójścia do łóżka z kimś kto ma HIV, ale bardzo nam się podoba, ryzyko zmarnowanego życia na podobnym poziomie.

Miec kompleksy to nie wstyd, kiedy cisnienie leku lub wstydu przeszkadza mozna napic sie soku z marchewki, oddychac gleboko i miec w......e na wszystko.

Ja rozumiem, ze kazdy facet marzy, aby byc tym najprzystojniejszym i seksownym ciachem, ale na szczescie nie ma na to reguly i zadnego schematu. Kobiety, na szczescie, oceniaja atrakcyjnosc plci przeciwnej wedlug wlasnych kryteriow.
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2012-02-22 09:04:37 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

zaczarowany_pan

Post #4 Ocena: 0

2012-02-22 09:21:10 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Wiesz, daleko mi by Cie oceniac, nie znajac. Pewnie masz bogata osobowosc i duza inteligencje, ale czasami wydaje mi sie, ze nie mowisz ludzkim jezykiem. Gardzisz naszym gatunkiem, ktory daleko od drzezwa nie odszedl? Ciezko odejsc od drzewa obszczekujac wszystko czego nie znamy i co jest inne niz my sami.

Ja osobiscie gardze przemoca, agresja, ktora odbiera czlowieczenstwo, ale mam szacunek do innosci, staram sie nie krytykowac i nie oceniac ksiazki po okladce, a czlowieka po kolorze skory.
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2012-02-22 09:30:28 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

zaczarowany_pan

Post #6 Ocena: 0

2012-02-22 10:19:31 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

W Koranie jest wiele sprzeczności, które każdy muzułmanin może inaczej interpretować. Wynika z tego, że jeśli ktoś jest muzułmaninem, nie znaczy to, że jest gorszym człowiekiem i że jego religia jest zła - wszystko zależy od indywidualizmu człowieka. Dlaczego wszystkich wyznawców islamu często wrzucamy do jednego worka?

Osobiscie uwazam i na tym zakoncze, ze zwiazek z jakimkolwiek mezczyzna dla kobiety jest obarczony wielkim ryzykiem i powinna liczyc sie z jego konsekwencjami.
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2012-02-22 10:22:15 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dangerous__girl

Post #8 Ocena: 0

2012-02-22 10:48:26 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Ja jak widze tych muzłumańskich nagabywaczy to az mnie mdli, wszysycy na samym poczatku mowia, ale ty masz piekne oczy i robi maslana gębę. az mnie krew zalewa.albo pyta o numer telefonu. zazwyczaj traktuje to ironicznym usmieszkiem i odwracam sie bez slowa. oni wszyscy tylko na paszport licza i tyle, dlatego szukaja bylejakiej polki, bo jak wezmie juz slub, to po ptakach. dla mnie te wszystkie roznice kulturowe, religijne i cholera wie jeszcze jakie by byly zbyt duzym ryzykiem,zeby zakladac z kims takim rodzine. napewno sa porzadni wsrod tej chordy napalencow, ale nigdy bym nie zaryzykowała.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

clockwork_orang

Post #9 Ocena: 0

2012-02-22 12:24:43 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2012-02-22 09:04:37, sniper00 napisał(a):
Nie, nie na tym... znalazło by się wiele innych, ale rozumiejąc biologię naszego ciała i zachowań, czuję jedynie pogardę do naszego gatunku, że wcale tak dalego od tego "drzewa" rześmy nie zeszli...

coz, jak mawial dr.Pasikonik: gdyby nie dupy, to z drzewa bysmy nie zeszli...

i jakby nie patrzec, kiedys mowilismy jednym jezykiem (Babel ;-) ), a teraz wieloma, czemu?
bo, kazdy jest inny i to co Tobie sie nie podoba, dla innego bedzie fascynacja 8-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2012-02-22 14:54:23 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 29 z 37 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 35 | 36 | 37 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,