MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szczesliwy zwiazek z muzulmaninem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 13 z 37 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ... 35 | 36 | 37 ] - Skocz do strony

Str 13 z 37

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Korba102

Post #1 Ocena: 0

2009-06-14 10:50:53 (16 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Już rozumiem, w czym jest problem, dochodzę do wniosku skoro partner nie potrafi za akceptować oraz docenić swojej ukochanej partnerki to ów partnerka szuka wsparcia na forum no cóż jak by ktoś do mnie mówił kocham w języku Urdu czy Arabskim a jednocześnie od czasu do czasu gardził to tez uciekałbym myślami do grona krajanów.
W końcu tu większość posługuje się j. polskim zrozumiałym dla większości, być może?
Pozwolę sobie na małą uwagę, a mianowicie że są w sieci strony, które stworzono dla par o zróżnicowanych poglądach kulturowych, a „Moja Wyspa” ma w sobie znamionko „moja”, lecz to nie jest równoznaczne z tym że kogoś trzeba spychać z jej krawędzi.
To opinia a nie chłosta.
AMEN!
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Superlover

Post #2 Ocena: 0

2009-06-14 10:54:10 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Trochę chyba znadinterpretowałaś moje intencje róża :-)

Niezaleznie od tego jak bezsensowny i prowokacyjny jest ten wątek

to czytając wypowiedzi takich ludzi jak catch, complex, no i oczywiście korba
człowiek ma ochotę się na nich zrzygać

powiedzieć że wy macie obsesję na punkcie muzułmanów czy w ogóle ludzi innych ras i religii to mało
wy macie na tym punkcie pierdolca

Jakżeż wy się musicie męczyć w tym multikulturowym kraju...
naprawdę mi was żal
ale czego się nie robi dla pieniędzy, co?
dla funcików można znieść nawet ciapaków
a tak siedziałoby się na swojej wiosze pod Białymstokiem
i tam sami swoi, swojsko i przyjemnie
a nie męczyć się strasznie z powodu tego że "sinole" wcale nie siedzą w chlewach
ani nie czyszczą wam butów
bo tak wam się zdawało jak siedzieliście na swojej wiosze...
a jeszcze podbierają wam panny
to już przegięcie ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Superlover 14-06-2009 11:04 ]

Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Post #3 Ocena: 0

2009-06-14 11:10:53 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

szatynka

Post #4 Ocena: 0

2009-06-14 11:25:20 (16 lat temu)

szatynka

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 16-09-2008

Witam..a ja powiem tak cudze chwalicie a swego nie znacie...ja w zyciu nie wyszlabym za maz za ciapaka..oni jak widza biala kobiete w koszulce na ramiączkach to sie slinia jak niemowlaki...i ciagle zaczepiaja a jak powiesz ze masz meza to on na to ze nic nieszkodzi ze on bedzie twoim przyjacielem-debile..jak wyjedziesz do jego krakju to juz mozesz nie wrocic...dziewczyny czy wy nieczytacie ksiazek,nie ogladacie tv jak polki sie wypowiadaja zle na ich temat..rzadko slysze ze jest ok..ale widac kazda z was musi przezyc to na wlasnej skorze a potem to robicie z siebie ofiary..ja mam meza polaka i jestem bardzo szczesliwa...pozdrawiam:-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

rave76

Post #5 Ocena: 0

2009-06-14 14:22:36 (16 lat temu)

rave76

Kobieta

Z nami od: 12-05-2009

Wyjątek potwierdza regułe ....... ale dla Polek z muzułmaninem polecam do przeczytania książkę..."Tylko razem z córką" Betty Mahmoody

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2009-06-14 15:44:04 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

mitcham_pub

Post #7 Ocena: 0

2009-06-14 17:02:20 (16 lat temu)

mitcham_pub

Kobieta

Z nami od: 27-05-2009

3 tyg temu bylam w maroko poznac strony rodzinne mojego meza i powiem ze bylam zaskoczona tym jak mnie przywitali normalni ludzie usmiechnieci skakali nademna jak nad ksiezniczka co chwile pytali czy cos potrzebuje czy jestem glodna czy moze cos do picia jego rodzice byli zachwyceni nasza coreczka do tego maroko jest przepiekne ale jak dla mnie za gorace ;) i tez jestem bardzo szczeliwa w swoim zwiazku :D a nawet czasami sie mu dziwie czemu jest z taka leniwa krzykliwa i wredna baba jak ja :D:D pozdrwaiam was i zamiast sie klucic kto jest lepszy cieszcie sie zyciem puki czas ;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Magdalena77

Post #8 Ocena: 0

2009-06-14 17:55:27 (16 lat temu)

Magdalena77

Kobieta

Z nami od: 03-09-2008

A ja mam pytanie do dziewczyn, które są w związku z muzumaninem. Jak wygląda sprawa Waszej wiary??? Możecie iść do kościoła katolickiego? A co z dziećmi, czy mogą przystąpić do sakramentu chrztu?
Sądzę po wypowiedziach, że panowie przebywając w UK od pewnego czasu, mają już inne podejście do życia, więc sądzę ze z takimi rzeczami nie ma problemu.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Awa

Post #9 Ocena: 0

2009-06-14 18:40:19 (16 lat temu)

Awa

Z nami od: 02-08-2006

Cytat:

2009-06-14 17:55:27, Magdalena77 napisał(a):
A ja mam pytanie do dziewczyn, które są w związku z muzumaninem. Jak wygląda sprawa Waszej wiary??? Możecie iść do kościoła katolickiego? A co z dziećmi, czy mogą przystąpić do sakramentu chrztu?
Sądzę po wypowiedziach, że panowie przebywając w UK od pewnego czasu, mają już inne podejście do życia, więc sądzę ze z takimi rzeczami nie ma problemu.

Prawo koscielne jest jednoznaczne wobec wszystkich wiar, a wiec od COE po muzulmanska - warunkiem zgody na slub z katolikiem jest podpisanie przez malzonka-innowiercy owiadczenia, ze ewentualne dzieci beda wychowywane w wierze katolickiej, czyli, ze nie tylka moga, are wrecz musza byc ochrzczone. Bylam na slubie wloskiej katoliczki z algierskim muzulmaninem, w kosciele wiejskim w ultrakonserwatywnej czesci Wloch i ksiadz bardzo zadbal o to, aby pan mlody i jego rodzina nie czuli sie wyobcowani, ciagle podkreslal podobienstwa w wiarach itp. Tak samo byloby, gdyby jeden malzonek zadeklarowal, ze jest na przyklad ateista.
Awa

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Awa

Post #10 Ocena: 0

2009-06-14 18:56:36 (16 lat temu)

Awa

Z nami od: 02-08-2006

Cytat:

2009-06-14 10:54:10, Superlover napisał(a):
Jakżeż wy się musicie męczyć w tym multikulturowym kraju...
naprawdę mi was żal
ale czego się nie robi dla pieniędzy, co?
dla funcików można znieść nawet ciapaków
a tak siedziałoby się na swojej wiosze pod Białymstokiem
i tam sami swoi, swojsko i przyjemnie
a nie męczyć się strasznie z powodu tego że "sinole" wcale nie siedzą w chlewach
ani nie czyszczą wam butów
bo tak wam się zdawało jak siedzieliście na swojej wiosze...
a jeszcze podbierają wam panny
to już przegięcie ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Superlover</i> 14-06-2009 11:04 ]

Cofam wszystko, co powiedzialam na Twoj temat w tym i poprzednich wcieleniach. Jestes osoba, ktora potrafi genialnie zastosowac przerzutnie. Padam na kolana z wrazenia i ze smiechu. To jest szczery komplement, czyta sie jak Redlinskiego w wersji poetyckiej.
Awa

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 13 z 37 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ... 35 | 36 | 37 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,