Str 11 z 37 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-06-13 22:29:43 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Korba102 | Post #2 Ocena: 0 2009-06-13 22:57:12 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Cytat: 2009-06-13 21:33:57, Adacymru napisał(a): Cytat: A pro po obiekcji do takich jak ja i pozostałych homofonów czy któraś z Pań będąca w związku z MUZUŁMANINEM udała się do kraju oblubieńca by poznać bliżej tzw. Teściów oraz liczna rodzinę??? Jeżeli tak to proszę się podzielić swoimi spostrzeżeniami?...
Jakbys zszedl ze swojego wysokiego pulpitu i od czasu do czasu posluchal, a szczegolnie w tym przypadku poczytal wypowiedzi innych, to odpowiedz na to pytanie jest wiele postow wczesniej, ale ty jak zobaczysz zdanie, w ktorym jest slowo "muzulmanin", "homoseks...", "kobieta", to jakby mgla zaszla na twoje szare komorki. Nie wiem jakie sa twoje doswiadczenia zyciowe, dla mnie to nie wazne, nie oczekuje szczegolow, ale od ciebie bije taka nienawisc i pogarda dla plci zenskiej, ze podobne glebokie obsesje, to spotkalam tylko w paru przypadkach w swojej pracy. Ty jestes jak bomba zegarowa, i mowie to bardzo powaznie, i jesli nie zrobisz cos z tym, to w przyszlosci poczytamy o tobie, ale obawiam sie ze beda to niestety bardzo tragiczne okolicznosci, i dla ciebie i dla drugiej osoby. Porazka nie jest przyznanie sie do przezywania kryzysu, porazka jest ucieczka przed dzialaniem, zeby nad takim kryzysem pracowac. I jesli chodzi o kwestie tego watka, to zachowania o jakie oskarzasz muzulmanow wcale nie odbiegaja od tego jak ty sie odnosisz do kobiet. To juz jest za duzo powazne zachowanie, zeby podciagnac to pod ignorancje, to jest stan ciezkiej paranoi. Ja zdążyłem się im przyjrzeć, ponieważ żyłem bardzo blisko muzułmanów przez około 3 lata oni w kunszcie kłamstwa powinni zdobywać największe trofea tego świata. Koran zabrania kraść, lecz nie zabrania kłamać i zabijać. Odcina się im prawa rękę za kradzież by był skazany na hańbę posługiwania się ta samą ręką, którą się podmywa. Polecam film „Osama” oraz książki. Ja nie nienawidzę ja po prostu znam tych ludzi i ich mentalność, może jest mały ułamek normalnych ludzi w tym środowisku, lecz większa część jest przesiąknięta niechęcią do nas do ludzi o odmiennych poglądach a najbardziej nie lubią nas Ateistów, ponieważ człowieka zależnego od wiary można przeciągnąć na swoją stronę a ateistę niestety nie. Wolności nie można zniewolić a niewolnik zawsze będzie niewolnikiem. A odnośnie kobiet no niestety jestem Hetero, więc tematy monogamii są mi bliższe. Wolę być HOMOFOBEM jak udawać, że smród to wanilia. Wyrażanie opinii to nie jest rasizm ani homofonią to po prostu odmienne zdanie, które powinno zostać potraktowane na równi z innymi odmiennymi opiniami. To jak odpowiedz Twoja Cytat: 2009-06-10 00:21:21, Adacymru napisał(a): Nazwisko mozesz dziecku dac jakie ci sie podoba, niekoniecznie twoje ani twojego meza, ani obecnego partnera. Jesli chodzi o wpisanie ojca w metryce, to jesli jestes przed rozwodem, to moga automatycznie wpisac nazwisko twojego dotychczasowego (chociaz z nim nie mieszkasz) meza, lub bez zadnego nazwiska ojca (jesli tak sobie zyczysz), albo nazwisko partnera (jesli on jest ojcem i on to potwierdzi w urzedzie, ze sie zgadza na wpisanie jego w rubryce ojca). PATEL też może być a Kowalski również?! BULLSHIT [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 13-06-2009 23:00 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Webmaster | Post #3 Ocena: 0 2009-06-13 23:18:21 (16 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Dyskusja pozostanie otwarta tylko i wyłącznie pod warunkiem, że w wypowiedziach będziecie odnosić się do tematu, a nie do inteligencji czy innych przymiotów ducha i ciała innych użytkowników - odsyłam do regulaminu portalu i forum. Jeśli na tym forum mają się pojawiać tematy, które budzą silne kontrowersje, nauczcie się proszę akceptować fakt, że ktoś może mieć poglądy odmienne od Waszych i nadal być przy zdrowych zmysłach...
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie
![]() |
Post #4 Ocena: 0 2009-06-14 00:41:21 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2009-06-14 00:47:00 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-06-14 00:48:02 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2009-06-14 00:53:56 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Webmaster | Post #8 Ocena: 0 2009-06-14 01:07:40 (16 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Post został usunięty. Proszę o zgłoszenia takich postów na PW albo webmaster@mojawyspa.co.uk - uzasadnione zgłoszenie naruszenia zasad jest szybko załatwiane. Temat przejrzałem dość pobieżnie, zatem to moja wina że post pozostał.
Naprawdę mi przykro, ale czasem chciałbym mieć wolny weekend... Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie
![]() |
zocha2002 | Post #9 Ocena: 0 2009-06-14 01:15:07 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-06-2009 Skąd: uk |
moj maz jest muzulmaninem pochodzi z bangladeszu ale wiekszosc swojego zycia spedzilw angli(32 lat w angli)miedzy nami jest duza roznic wieku jest ronica wyznania ale nam to nieprzeszkadza jak sam mowi niejest 100% muzulmaninem(jest tylko wtedy jak jest w bangladeszu-dla rodziny)mam dwojke dzieci z pierwszego zwiazku i jjemu to nieprzeszkadza a wrecz przeciwnie kocha moje dzieci i to bardzo.Jestesmy bardzo szczesliwi i to bardzo i wieze ze tak zstanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krystian79 | Post #10 Ocena: 0 2009-06-14 03:08:13 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 28-04-2009 Skąd: Londyn |
Chyba czas zalozyc strone, gdzie bedzie wolnosc wypowiedzi.
Mam dosc tej zaklamanej 'poprawnosci politycznej' |