The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

On i Ona » Londyn niszczy zwiazki?

Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "On i Ona" opiekuj± siê: frelcia, marcheweczka

Strona g³ówna » On i Ona » Londyn niszczy zwiazki?

Nowy tematNowy post

Strona 4 z 4 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 4 z 4
justin1976

Post #1

2007-06-19 15:23 (rok temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Sk±d: Croydon

A ja przyjecha³am tutaj do mê¿a ju¿ ponad rok temu. Wczesniej on by³ tu zaledwie kilka tygodni. Na pocz±tku by³o ciêzko, ale u nas zawsze jakos tak dziwnie siê sk³ada³o, ¿e im ciê¿ej nam by³o tym my bylismy bli¿ej siebie. ¯adne z nas nie goni za pieni±dzem. chcemy tutaj porostu spokojnie ¿yæ. Teraz na dniach ma urodziæ siê nasze drugie dziecko. Mamy czas i na pracê i dla rodziny. Wszystko moi drodzi zale¿y od priorytetów i od wiêzi jaka jest miêdzy dwojgiem ludzi.
A pokusa jest wszêdzie, i tutaj, i w kraju. Powodzenia wszystkim, któym siê udaje...
Gdyby kropla powiedzia³a, ¿e nie jest potrzebna... nie by³oby oceanu...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

andrzej25

Post #2

2007-06-28 17:12 (rok temu)

andrzej25

Z nami od: 03-06-2007

Mnie laska zostawila po 2 miesiacach pobytu w londynie. Ciezko nam bylo na poczatku, problemy z kasa... No i wyszlo szydlo z worka - powiedziala mi raz po % ze nie mam kasy i w zwiazku z tym nie widzi ze mna dalszego zycia. Bylismy razem ponad 3 lata. Szybko sobie kogos znalazla. A mi nagle zaczelo sie powodzic. Szkoda jednak ze jakos stracilem zaufanie do dziewczyn i jakos nie moge nikogo nowego poznac.

Do góry stronyOffline

gagi

Post #3

2007-08-08 18:07 (rok temu)

gagi

Z nami od: 17-03-2006

Samo zycie, a propos- czy ktos z was wie jak przeprowadzic rozwod w Anglii?Czy musze jechac do Polski zeby to zrobic?pozdrawiam

Do góry stronyOffline

AGALON

Post #4

2007-08-08 19:42 (rok temu)

AGALON

Kobieta

Moderator

Z nami od: 25-10-2005

Sk±d: London

Zalezy gdzie bylo zawarte malzenstwo, domniewam ze w Polsce wiec wtedy trzeba to zalatwic w PL.
W Anglii bardzo ciezko jest dostac rozwod, bynajmniej kilka lat temu tak bylo... nawet jesli oboje sie zgadzaja na rozwod i nie maja nowych zwiazkow...a tym bardziej dzieci, to i tak nie jest latwo..
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Pluszowa

Post #5

2007-08-08 20:17 (rok temu)

Pluszowa

Kobieta

Moderator

Z nami od: 13-02-2007

Wydaje mi siê, ¿e to nie samo Miasto niszczy zwi±zki tylko ludzie, którym nagle poprzestawia³y siê priorytety.

[ Ostatnio edytowany przez: Pluszowa 28-01-2008 23:38 ]

No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

kasiamartins

Post #6

2007-08-08 22:07 (rok temu)

kasiamartins

Kobieta

Z nami od: 21-07-2007

Sk±d: Newbury

Ja tez po 4 latach bycia z chlopakiem wzielismy slub w Polsce. 3 miesiace pozniej przyjechalismy tutaj i wlasnie miesiac temu dostalam rozwod. Ludzie sie zmieniaja i mysle ze to obie strony. Od naszego rozstania minely 3 lata. Znalazlam tu swoja druga polowe i mysle ze on tez.
P.S. Mozesz rozwiesc sie w Anglii nawet jezeli slub byl w Polsce. Mozna to zrobic na podstawie 2 letniej separacji lub na podstawie zdrady. I jezeli druga strona nie robi problemow trwa to ok pol roku.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Piotrek1978

Post #7

2007-08-08 23:07 (rok temu)

Piotrek1978

Konto zablokowane

Z nami od: 08-08-2007

To nie miasto zmienia ludzi ale kasa w Polsce zeby do czegos dojsc trzeba duzo robic razem . Tu jest troszeczke inaczej kazdy jak chce moze sobie radzic sam lepiej lub gorzej dochodza jeszcze stres przemeczenie problemy w pracy i wiele innych spraw i to wszystko sprawia ze wiezi slabna i pozniej zwiazki sie sypia(ale najwiekszy udzial maja oczywiscie pieniadze)

Inna sprawa ze to przewaznie polskie kobiety zostawiaja partnerow i to w przytlaczajacej wiekszosci dla obcokrajowcow tu czolowe miejsca zajmuja narodowosci pakistanska afrykanska i arabska

Do góry stronyOffline

gagi

Post #8

2007-08-09 16:58 (rok temu)

gagi

Z nami od: 17-03-2006

Kazdy ma swoj punkt widzenia.Piotr widzi, ze kobiety porzucaja mezczyzn a pewnie kobiety sadza ,ze to one sa porzucane.To przykre doswiadczenie. Wiadomo, ze jest super gdy jest sie razem ale czasami to przestaje byc mozliwe. I nie chodzi tu o zdrade, porzucenie, cos po prostu peka....

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony