Forum dyskusyjne

On i Ona » Londyn niszczy zwiazki?

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "On i Ona" opiekują się: marcinb, marcheweczka

Strona główna » On i Ona » Londyn niszczy zwiazki?

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 4
tryglavson

Post #1

2007-05-28 00:00 (2 lata temu)

tryglavson

Z nami od: 27-05-2007

Czyli radzicie rozstac sie z dziewczyna zanm ktorekolwiek sie do Londynu uda? 8-)
Malice Hidden In Surrealism

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

_Steve_

Post #2

2007-05-28 14:15 (2 lata temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Hehe - ale pytanie :-]:-]:-]:-]

Ja tam się nie rozstaje - dwa lata (póki skończy studia) będzie próbą. Uda się, albo nie - nigdy nie wiadomo co przyniesie los, ale nie planuje się na dzień dzisiejszy rozstawać

Pozdr.
1. nie próbuj zrozumieć decyzji moderatora 2. najpierw przeczytaj kontrakt/umowe którą podpisałeś/aś a dopiero później zadawaj pytania na forum o których inni nie mają pojęcia!

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

tryglavson

Post #3

2007-05-28 17:03 (2 lata temu)

tryglavson

Z nami od: 27-05-2007

No wiesz, ja tez mam tutaj 3 letni zwiazek i tak sie zastanawiam xD
No bo jak to ma wszystka runac z bolem na lep to moze lepiej sie dzien wczesniej rozstac: "ej sluchaj wiem ze mnie kochasz i ja kocham ciebie no i 3 lata ze soba rozumiesz, jak cos pojdzie nie tak w tym Londynie to bedzie porazka, wole sie rozstac teraz po przyjacielsku niz potem cierpiec katusze" xDDD
...i po sprawie! hehehe
Z tego co z Hiszpanami rozmawialem to u nich funkcjonuje statystyka ze 80% malzenstw sie rozpada, prawie wszystko to podwojne skleiki jakies a reszta to rozwodnicy wolni strzelcy/cki (xD) takze w cale mnie to nie dziwi ze nagle ziiiuuut i koniec, szczegolnie ze u nas w Polszy jest 60% malzenstw rozpadlych a jakos nie mamy tam Londynu no chyba ze Warszawa stanowi dla Pozostalych jako substytut tego europejskiego molocha xD
Malice Hidden In Surrealism

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Agunia_UK

Post #4

2007-05-29 10:30 (2 lata temu)

Agunia_UK

Z nami od: 02-05-2007

To nie kwestia miejsca,tak sie dzieje wszedzie.Przyjechałam tu z przyszłym mezem,spedzilismi z soba 2lata.Odszedł...:-Z

Do góry stronyOffline

zagubion

Post #5

2007-06-01 13:15 (2 lata temu)

zagubion

Z nami od: 01-06-2007

Witam. Mysle ze wiekszosc z was ma calkowita racje!! Jestem ze swoim partnerem na wyspach 2 m-ce. W Polsce bylismy razem ok 3 lat. Jestesm razem, ale widze teraz co sie dzieje. To pogon za kasa wszystko niszczy!!!! Rzadza pieniadza!!!!!!!!!!! On pracuje calymi dniami przez caly tydzien, i nie ma czasu na nic. Nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam taka sytuacje-ale wiem jedno-Kocham go!!! Tu jest inna rzeczywistosc!!! To przykre!! Trzymam kciuki za szczesliwe pary>

Do góry stronyOffline

nuska

Post #6

2007-06-01 14:58 (2 lata temu)

nuska

Z nami od: 09-01-2007

Hmm,współczuje wszystkim którym sie nie powiodło.Nasze 15 letnie małżenstwo scaliło sie tutaj jeszcze bardziej.Teraz jest jeszcze lepiej bo stac nas na nasze wspólne hobby.Pewie o to chodzi,jak sie patrzy wspólnie w jednym kierunku to wszystko idzie dobrze.Kasa to tylko kasa,sex to tylko sex--liczy sie miłośc i odpowiedzialnosc za życie dzieci które sie sciągnęło na ten świat.Życze wszystkim powodzenia

Do góry stronyOffline

_Steve_

Post #7

2007-06-01 17:20 (2 lata temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Dobrze że nie jadę "za kasą" ;-)
1. nie próbuj zrozumieć decyzji moderatora 2. najpierw przeczytaj kontrakt/umowe którą podpisałeś/aś a dopiero później zadawaj pytania na forum o których inni nie mają pojęcia!

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

samotny_scorpion

Post #8

2007-06-06 19:32 (2 lata temu)

samotny_scorpion

Z nami od: 06-06-2007

eh.. ludziska.. pisze tutaj pierwszy raz... u mnie bylo podobnie.. tyle ze ona odeszla od emnie jeszcze w Polsce i wyjechala do Londynu.. chcuala cos zarobic .. bylem u niej 2 razy, staralem sie .. caly rok sie staralem... na rachuki telefoniczne wydalem ostatnio asttronomiczne sumy .. i co ... dzis dowiedzialem sie ze od 2 tygodni ma kogos innego , ze jest z nim szczesliwa i zyczy mi tego samego... spoko.. teraz upija, sie w samotnosci.. ( na codzien nie pije prawie wcale) .. i tak dziele sie swoimi smytnymi doswiadczeniami... zycie stracilo dla mnei sens.. co z tego ze czlowiek zarabia, zyje nawet nawet, jak nie ma z kim tego dzielic, nie ma ... 3 lata ponad mieszkalismy razem.. a teraz.. pusty pokoj.. i laptop.. zal za wszystko...
Eh.. dobrze sie zastanowicie jesli ktorekolwiek pusci druga osobe za granice.. fakt ze co jest to bedzie.. ale jednak wyjazdy zmieniaja ludzie i to bardzo...

sam teraz zastanawiam sie czy nie wyjade stad.. zmienic swoje zycie.. choc tu mam swoja firme.. mam co robic i nie martwie sie o jutro... ale to samotne jutro .. jutro takie jak dzis..

za jakis czas zwine chyba interesy w polsce i wyjade, moze tez do londynu.. chociaz ona tam jest... ale moze i ja znajde tam swoje szczescie... moze Londyn i dl amnei okaze sie tym miastem w ktorym sie odnajde.. nie wiem.. jednak teraz wiem jedno, nie rozstawac siie na dluzej .. bo to niszczy zwiazek, niszczy nieodwracalnie..

pozdrawiam was ludziska..

Arek

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

swiezamamuska

Post #9

2007-06-15 21:52 (2 lata temu)

swiezamamuska

Z nami od: 22-03-2007

3 maj sie chlopie...;-)
cz-s

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

londynania

Post #10

2007-06-16 20:25 (2 lata temu)

londynania

Kobieta

Z nami od: 29-05-2007

Popieram sasji!Moj partner (mamy razem corke) byl pol roku beze mnie w Londynie a ja w Polsce!Bylo nam obojgu strasznie ciezko!Teraz od roku mieszkamy razem w Londynie na poczatku bylo ciezko zwlaszcza dla mnie wiele razy mialam mysli zeby wracac k;ocimy sie czesto ale nikt nie wroci nam tych straconych szesciu miesiecy bez siebie i kazda wolna chwile chcemy spedzac razem!Prawdziwa milosc przetrwa wszystko!

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony