MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galeria/ fotografia i pedofilia

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-01-30 16:55:19 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2009-01-30 20:15:52 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jak widac, ktos inny bez podpowiedzi zrozumial dokladnie sens mojej wypowiedzi.
Czasem warto zwolnic, i przeczytac/zobaczyc/wysluchac dokladnie, a nie na lapu-capu, co drugie slowo.

Ada

Do góry stronyOffline

Korba102

Post #3 Ocena: 0

2009-01-31 10:25:11 (16 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Zdjęcia z albumu rodzinnego i tym podobne powinny pozostać w tym że albumie. A zwłaszcza zawierające zdjęcia dzieci, może ktoś lubi chwalić się rodzina lecz to pozostawię samo ocenie tym co umieszczają swoje zdjęcia w tego typu galeriach. Większa część materiału w takiej galerii nie zasługuje na miano nawet do poziomu w ocenie miernej fotografii. Fotografia to pojęcie o szerokim spektrum i nie powinno się zdjęć o złej jakości eksponować a osoby które oceniają wysoko takowe są osobami o takiej samej aparycji osobistej. A poza tym ja nie potrzebuje windować oceny dlatego że ktoś mnie oceni wysoko, liczy się fakt by wyeksponować dobrą fotografię i dobrej fotografii się nie ocenia ją się kolekcjonuje. A jeżeli ją już oceniasz to postępując w ten sposób zaznaczasz że ona właśnie naprawdę zasługuje na uwagę.
Ja jak zdążyliście zauważyć nie umieszczam fotek z sobą i moich bliskich, gdyż nie życzę sobie by ktokolwiek je oglądał. Życie prywatne nie zasługuje na miano papieru toaletowego w miejskiej toalecie.
Życzę miłego Weekend'u
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2009-01-31 16:01:47 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona