MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Galeria/ fotografia i pedofilia

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-01-29 22:58:13 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2009-01-29 23:24:59 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

"Śmieję się z szarpanej negatywnymi odczuciami twojej wyobraźni, gdy oglądasz zdjęcia dzieci."

Moj argument nie byl poparty wyobraznia (ktorej ty akurat malo wykazujesz), ale doswiadczeniem zawodowym.

"Czy argument,że jakiś zbok powiesi sobie zdjęcie twojego dziecka na ścianie zmieni cokolwiek?"

Mam nadzieje, ze zmieni. Nie sadze, ze jakikolwiek rodzic bylby obojetny na fakt, ze oblicze jego dziecka moze byc wykorzystane przez pedofila.

"Lepiej nie puszczać dziecka na wycieczkę z księdzem, zawód kapłana to doskonała przykrywka. W USA się zboki nie wypłacą..."

Z argumentami rodu z Daily Mail i Sun nie mam zamiaru dyskutowac. Wykaz sie wiedza na temat przestepstw seksualnych i mozemy dyskutowac.
Ada

Do góry stronyOffline

mcdonesco

Post #3 Ocena: 0

2009-01-29 23:32:51 (16 lat temu)

mcdonesco

Konto usunięte

Cytat:

2009-01-29 22:58:13, krissotrent napisał(a):
Cytat:

Wyrazy współczucia... :-D

Nie szukalam wspolczucia (a napewno drwiacy usmiech w tym watku nie jest na miejscu).

Swiadomosc uchronienia kolejnych ofiar jest najlepsza satysfakcja.

Drwiący uśmiech? Założę się, że niewiele osób oglądających zdjęcia dzieci ma podobne przeżycia. Jakie ,,uchronienie ofiar'',co to ma wspólnego z zamieszczaniem zdjęć dzieci w sieci? Nie zamieszczając uchronisz dzieci przed pedofilami? Czy co? I dlaczego sugerujesz, że śmieję się z tematu?Śmieję się z szarpanej negatywnymi odczuciami twojej wyobraźni, gdy oglądasz zdjęcia dzieci. Czy argument,że jakiś zbok powiesi sobie zdjęcie twojego dziecka na ścianie zmieni cokolwiek? Lepiej nie puszczać dziecka na wycieczkę z księdzem, zawód kapłana to doskonała przykrywka. W USA się zboki nie wypłacą...

Ja tej i uprzednich wypowiedzi tak do końca nie rozumiem:-o
W sumie to pod innym kontekstem patrze na to wszystko.
Dlaczego rodzicom, dziadkom, znajomym, koleżankom/kolegom,przyjaciółkom itd. itp jest tak łatwo zrobić takie zdjęcie i bez zastanowienia puścić je w świat.
Niech se same one lub oni, albo jeszcze lepiej będzie jak ktoś IM
właśnie zrobi zdjęcia gdy są goli i wtedy właśnie puści tak bezmyślnie w świat, w internet.
Dlaczego tak chętnie nie chwalą sie swoja golizna!

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-01-30 00:41:02 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2009-01-30 01:04:55 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Przykladow z pracy niestety nie moge podac, a w google nie musz wyszukiwac twoich podpowiedzi, sadze, ze moje studia i praca bardziej kwalifikuja moja wypowiedz niz wycinek z Google.

Jak masz ochote to wysylaj nawet na fora pedofilskie zdjecia swoich dzieci, moich nigdy nie beda ogladali, bo nidgy ich nie umieszczalam na publicznych galeriach.

Nie rozumiem twojego ataku na moje wypowiedzi, mozesz wyjasnic o co tak naprawde chodzi, bo moja wypowiedz zaczela sie od ostrzezenia popartego na doswiadczeniu, czy ktos chce skorzystac czy nie, to inna sprawa.

Ada

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-01-30 03:35:07 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2009-01-30 07:07:06 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2009-01-30 00:41:02, krissotrent napisał(a):
Czy nastolatek masturbujący się przed plakatem Britney Spears wykorzystuje ją seksualnie?

hm kilka lat temu pewnie tak, a teraz to dla niego geriofilia ;) :-P:-]:-]:-]:-]:-]

hm dziwne, jak te watki wędrują, i to nieraz w jednej odpowiedzi, ale najważniejsze ze daje do myślenia :-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

marcheweczka

Post #8 Ocena: 0

2009-01-30 07:48:03 (16 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Rodzice w pewnym sensie sami są sobie winni. Dumni rodzice zamieszczają zdjęcia i nie myślą, że mogą one wpaść w niepowołane ręce. A wystarczy tylko przebrać zdjęcia zanim je się wrzuci do internetu.Fotografia z pierwszej kąpieli mojej córki jest wspaniałą pamiątką, ale ktoś inny może patrzeć na nią inaczej. Czasem przeraża mnie bezmyślność rodziców, którzy wrzucają zdjęcia dzieci rozebranych, biegających bez majtek a gdzie prywatnosc tego malenstwa?...ja nie mam nagich fotek,wiec nie wyobrazam sobie bym takie fotki zrobila swoim dzieciom a tym bardziej je opublikowala...Dajmy naszym maluchom dziecinstwo wolne od trosk i przykrosci....powiedzmy im za pare lat- ze nigdy nie naruszylismy ich intymnej prywatnosci....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2009-01-30 08:42:08 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-01-30 16:51:13 (16 lat temu)