Str 12 z 13 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
KINGMASTERKA | Post #1 Ocena: 0 2009-01-29 13:31:53 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
bedziemy czekać..miejmy nadzieje ,ze i wam sie ulozy..
..tak poza tym ..powinnaś pomyslec ,ze tutaj wiosna mozesz na carbootsie zrobic cala wyprawke dla malenstwa..za groszowe pieniazki..gdzie wPolsce to wszystko jest strasznie drogie..to taka mala podpowiedz.. |
Post #2 Ocena: 0 2009-01-29 13:40:05 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karola646 | Post #3 Ocena: 0 2009-01-29 13:40:54 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-01-2009 |
Dziekuje KINGMASTERKA za pomoc.
xFISH ale ja nie wiem jak mam postępować teraz jak pojade do niego. Bo mniej więcej planu przyszłościowe już mam obmyślane. A zastanawiam się np. jeszcze nad tym gdzie właśnie mam je urodzić. Nie powiem o tym koleżanką jak narazie. Najpierw chcem poukładac swoje wszystkie sprawy. A no i z koleżankami tez nie zawsze można rozmawiać na wszystkie tematy bo nie wiadomo jak zareagują czy może obgadająmnie gdzies za plecami. A tutaj jestem anonimowa i nikt mnie nie zna. Jestem jedynie myśli że wszystko sie dobrze ułoży. |
KINGMASTERKA | Post #4 Ocena: 0 2009-01-29 14:28:48 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
masz racje Karola..jesteś naprawdę dzielna...co do koleżanek ..wiadomo ,róznie to bywa..najwazniejsze jest abys poukladała swoje zycie po swojemu ..a maleństwo czy urodzone tutaj czy w Polsce ,wydaje mi sie ,ze nie ma róznicy ..moja siostra kilka miesięcy temu nawet ginokologa w szpitalu spotkała hindusa..wiec w Polsce tez już ludzie zaczynaja się przyzwyczajać do innych nacji..może to w końcu zmieni ich pogląd i przestaną byc rasistami..
..czasami jak czytam te bzdury ,ktore piszą faceci przypomina mi się nasza historia..kiedy to gnebiono naszych pradziadkow w obozach koncentracyjnych ze wzgledu na to ,ze jestesmy Polakami ,czyli gorsza nacja od Niemcow..po tylu latach jak widać sami chcemy byc sznaowani ale nie potrafimy uszanować innych ..choć wiemy jak taki poglad może przysporzyć wiele bólu i smutku.. ..może kiedys niektorzy z nas zrozumieją,ze kazdy człowiek jest wartosciowy bez wzgledu na nację ,kolor skóry itd..i zarówno w każdej są Ci dobrzy ludzie ,jak i Ci źli.. |
Post #5 Ocena: 0 2009-01-29 14:59:47 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-01-29 15:02:25 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcheweczka | Post #7 Ocena: 0 2009-01-29 15:08:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
a ja napisze tak calkiem prywatnie ....życze tej dziewczynie by jej sie wszystko ułożyło...by malenstwo bylo zdrowe,bo to jest najwazniejsze...ma mame,babcie ,wiec ma kogos kto ja kocha i da rade....po tych postach widac jedynie( nie po wszystkich oczywiscie) jak my Polacy jesteśmy jeszcze mało tolerancyjni....dla nas kolor skóry ma wielkie znaczenie a kiedy zapyta sie taka osobe patrzac jej w oczy,to nigdy nie powie- TAK JESTEM RASISTA.....no prosze...napiszcie od razu,ze tak jest a nie komentarze dosc ostre....wazne jest chyba co czlowiek potrafi dac ze swojego istnienia a nei jak wyglada....karola...ulozy Ci sie a Twoj mezczyzna moze poprostu musi wszystko przemyslec i zastanowic sie,co z tym uczuciem zrobic...nie napietnuj go i nie zwlekaj z powiedzeniem mu,ze zostanie tata....tylko wtedy przekonasz sie co dalej....nie zamartwiaj sie na zapas ....głowa do góry ....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
kumpel1908 | Post #8 Ocena: 0 2009-01-29 15:24:37 (16 lat temu) |
poza moją zdolnością pojmowania również ale juz gdzies na tym forum czytalem jak jedna laska innej tak proponowała
![]() |
marcheweczka | Post #9 Ocena: 0 2009-01-29 15:26:53 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
hahaah,ale mozna uzywac ladniejszy słow...nie daje a idzie do lozka to tak dla przykladu...poza tym nie dala,ale zrobila to z milosci.....to ja swojemu mezowi tez daje?....daje mu obiad i milosc a nie du.....ja tylko prosze o uzywanie łagodniejszych okreslen.....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
kumpel1908 | Post #10 Ocena: 0 2009-01-29 15:32:39 (16 lat temu) |
tak z miłości a w temacie pisze o nim murzyn .... ; )
|