Str 2 z 13 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-01-28 12:57:39 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karola646 | Post #2 Ocena: 0 2009-01-28 13:00:06 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-01-2009 |
chinczyk nie wiem co jest w tym żałosnego. Akurat w moim przypadku zajście w ciąze to był istny pech. Poza zabezpieczeniem (gumka) biorę hormony, które powodują mniejsze prawdopodobieństwo zajścia w ciąze, jednak na mnie tak trafiło.
|
karola646 | Post #3 Ocena: 0 2009-01-28 13:02:49 (16 lat temu) |
I napewno nie rozbie żadnej prowokacji bo po co miałabym marnować swój czas. Poprostu chcem znać opinię ludzi na ten temat. Chcem się też przygotować może psychicznie do tego co mnie czeka po urodzeniu tego dziecvka w Polsce.
|
chinczyk | Post #4 Ocena: 0 2009-01-28 13:04:18 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
Cytat: 2009-01-28 13:00:06, karola646 napisał(a): chinczyk nie wiem co jest w tym żałosnego. Akurat w moim przypadku zajście w ciąze to był istny pech. Poza zabezpieczeniem (gumka) biorę hormony, które powodują mniejsze prawdopodobieństwo zajścia w ciąze, jednak na mnie tak trafiło. czyli jestes w tym 0,1% ludzi ktorzy mimo zazywania srodkow hormonalnych zachodza no pech.. yyy
|
KINGMASTERKA | Post #5 Ocena: 0 2009-01-28 13:05:39 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
Nie przejmuj sie kolorem skóry..takie dzieci są naprawdę urocze i nie ma czego sie wstydzić..i powinnaś mieć tego świadomość..
..jesli chodzi o reakcje kolegów ..sa bardzo stereotypowe..zawsze jak kobieta wiąże sie z jakims mężczyzną innej nacji mają jakieś ale..ale uwazam ,ze tak samo wśród czarnych czy zóltych ,czy jeszcz Bóg wie jakich sa ludzie wartosciowi i tacy ,ktorych źle odbieramy.. ..czesto nie rozumieją mojego podejscia moje przyjaciólki ,bo jak na pytanie -czy zgodzilabym się aby moja córka w przyszlości miała mieć na przykład czarnego meża,mówię ,ze jesli bedzie dla niej dobry to mi to nie przeszkadza..są oburzone..ale jak powiedzialam lepiej mieć fantastycznego faceta bez wzgledu na kolor skóry ,niż Polaka ktory miałby ją lać czy traktować jak smiecia.. ..dlatego spróbuj z nim porozmawiac ,może coś się jeszcze ułoży..jesli nie ,pamietaj ,że to Twoje dziecko i zobaczysz ,że jeszcze będziesz dumna z niego a najbliźsi nawet jesli sceptycznie na początku na to spojrzą ,zobaczysz ,ze jak się urodzi będą je ubustwiać.. ..kiedys podobne rozterki miala jedna znajoma,pochodziła z malej wioski ale przyjezdzała ze swoja sliczna coreczka,każdy poprostu chcial ja potrzymac na rączkach i zrobic sobie z nią zdjęcie..bo byla urocza.. dlatego głowa do góry.. ..fakt ,ze tutaj w Anglii mialabys lepiej ,,ale to Twoja decyzja jesli chodzi o wybor kraju gdzie byś chciała zostac..pozdrawiam |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-01-28 13:07:10 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
evasta4 | Post #7 Ocena: 0 2009-01-28 13:07:16 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 Skąd: Hampshire |
Teraz najwazniejsze to mu o tym powiedziec,to nie tylko Twoje dzieciatko,ale rowniez i jego,dlatego oboje,solidarnie powinniscie byz za nie odpowiedzialni.Kochasz tego faceta?
Acha i nie martw sie reakcja ludzi w Polsce,to bedzie Twoje,najkochansze dziecko i reszta jest niewazna.Mysle tez,ze chyba nie jest juz w Polsce z tym tak zle ![]() Ja bym do niego zadzwonila tak czy siak,a osobista rozmowa bedzie za tydzien-moze zdazy ochlonac i przyniesie to pozniej lepsze efekty? "(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".
|
karola646 | Post #8 Ocena: 0 2009-01-28 13:15:53 (16 lat temu) |
Dziekuje za miłe słowa jest mi o wiele lepiej. Jeżeli chodzi o reakcje mojej rodziny to narazie o tym wie mama i babcia. Mama mnie wspiera, widze to ale ona tez jest troche zalamana z tego powodu. Babcia nic mi nie mówi ale wiem że myśłi pewnie teraz o mnie żle. Nie wiem jak powiem o tym ojcu, który siedzi w więzieniu.
A czy go kocham??? Sama już nie wiem ale myśle że tak. Pewnie jak przyjade to od razu mu wybacze że się nie odzywał ale spróbuje z nim poważnie porozmawiać i spytać dlaczego sie nie odzywał. |
KINGMASTERKA | Post #9 Ocena: 0 2009-01-28 13:21:56 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
Cytat: 2009-01-28 13:15:53, karola646 napisał(a): Dziekuje za miłe słowa jest mi o wiele lepiej. Jeżeli chodzi o reakcje mojej rodziny to narazie o tym wie mama i babcia. Mama mnie wspiera, widze to ale ona tez jest troche zalamana z tego powodu. Babcia nic mi nie mówi ale wiem że myśłi pewnie teraz o mnie żle. Nie wiem jak powiem o tym ojcu, który siedzi w więzieniu. A czy go kocham??? Sama już nie wiem ale myśle że tak. Pewnie jak przyjade to od razu mu wybacze że się nie odzywał ale spróbuje z nim poważnie porozmawiać i spytać dlaczego sie nie odzywał. ..jedyne co mogę Ci doradzić ,to masz prawo się gniewać ,jesli masz ku temu powody i nie ma co od razu wszystko wybaczać ,ze wzgledu na sytuacje..tak samo jesli chodzi o rozmowe..pamietaj ,nic na siłe..miej swój honor ,czasem takie podejscie do mezczyzny moze spowodowac ,że zastanowi się i jego reakcja bedzie pozytywna,niż byś miała płakać czy się mu narzucać..dlatego zastanów się i podejdz do tego bardzo powaznie ,domyślam się ,ze jesteś mlodziutka..ale sam fakt ,ze masz po swojej strone mamę i babcie jest duzym wsparciem..moze to dla nich tez nowa sytuacja ale wszystko minie jak urodzi sie Twoje dziecko ..wszyscy sie przyzwyczaja i beda jeszcze z niego dumni.. |
karola646 | Post #10 Ocena: 0 2009-01-28 13:31:05 (16 lat temu) |
KINGMASTERKA dziekuje za twoje rady. Sa dla mnie bardzo wazne i widze ze potrafisz zrozumiec mnie. Tak mam dopiero 19 lat i nie wiem jak ułoży się moje dalsze życie ale mam nadzieje, że wszystko będzie po mojej myśli. Zastanawiam się tylko skąd znajde sobie tyle siły i czy podołam wszystkiemu. Mam jeszcze tydzień wiec mogę jeszcze o tym wszystkim pomyśleć. Ale zobaczymy już za tydzień. NApisze jeszcze tu na forum jak mi poszło.
|