Str 5 z 6 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2008-12-23 20:09:25 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
stanislawski | Post #2 Ocena: 0 2008-12-23 20:31:03 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Zastanawiam sie troche - moze sie myle - czy Igor, to nie ktos, kto robi sobie jaja. Jest to niby jakis prosty chlopak, ale pisze calkiem zgrabnie, nie robi bledow, pilnuje nawet interpunkcji... Trudno mi uwierzyc, ze to jednoczesnie osoba, ktora boi sie komunikacji miejskiej w Londynie i ani me ani be w lokalnym jezyku...
Moze to tylko wrazenie... |
vitek | Post #3 Ocena: 0 2008-12-23 20:46:18 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Nie mylisz się, przecież jasne jak słońce że to prowokacja, a im bardziej durna prowokacja tym więcej ludzi daje się wciągnąć
FAcet musi nieźle zlewać ze śmiechu czytając te wszystkie porady ze szczerego serca ![]() The Mythbuster
|
moniczka1000000 | Post #4 Ocena: 0 2008-12-23 20:55:47 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-11-2008 |
Jasne, ze robi sobie jaja!!! Przeciez nie zakladalby nowego konta dla tego tematu. Zapewne przesiaduje na tym forum od jakiegos czasu i wypowiada sie na ogol pod calkiem innym nickiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IgorVolski | Post #5 Ocena: 0 2008-12-23 21:12:54 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-12-2008 |
Czesc Mdablju
Dzieki za slowa otouchy. Na kase to one poleca. Tylko zanim ja ja bede mial, moze jesczcze chwila minac. Na dzien dzisiejszy mam oszczedzone 830 funtow. Co do wnetrza, to wszystkie przestaja byc zainteresowane po zobaczeniu twarzy. Taki los… Czesc ironiqus Masz racje jest duzo ogloszen. Tylko , wszystkie z Londynu. Ja nie za bardzo potrafie wypowiedziec nazwe ulicy na ktorej mieszkam. Dlatego nie oddalam sie sam za daleko. Jak sie potem zapytam o droge? Interpunkcja i pisanie, to dla tego ze mam surowych rodzicow. Moze byc, ze jest to po czesci powod moich obecnych klopotow. Zara tam jakas prowokacja… |
|
|
evasta4 | Post #6 Ocena: 0 2008-12-23 21:18:30 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 Skąd: Hampshire |
Hehe,Igor,w Anglii jestesmy wiec mowilam o codziennej prasie,ale rzecz jasna angielskiej!!!Chyba nie trzeba znac specjalnie jezyka,zeby sie polapalc co i jak
![]() Fajny chlop z ciebie,tez powoli zaczynam myslec,ze robisz sobie jaja ![]() "(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".
|
SiwyZmc | Post #7 Ocena: 0 2008-12-24 09:20:58 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: Polska |
a ja nie mysle ze robi sobie jaja i jesli idzie o smianie sie to ja wlansie sie usmialem czytajac wypowiedz Igora na temat samego siebie. Jest tak mocno zakompleksiony i nie wierzacy w siebie ze takiej osoby jeszcze nie spotkalem i tym bardziej chcialbym jemu pomoc. To jest wlasnie prosty czlowiek ktory potrafi napisac czego chce i nie kreci w temacie. Chlopak zalozyl konto bo jak sam napisal jest tutaj od kilku tygodni (chyba nie bedzie mial konta przez lata skoro tutaj jest 3 czy 4tygodnie!?) Wg mnie wlasnie tym ze jest prawdziwy zaczyna zaskrabiac sobie sympatie innych.
Jeszcze raz powodzenia Igor ![]() ![]() aahaaa....apropo beemki .....ja nie wiem czy to bedzie najlepsze rozwiazanie....mam takie uczucie ze mozesz sobie z tym nie poradzic i polecam cos z napedem na przod co rowniez zrobi wrazenie na lokalnych dziewczynach w Polsce. Tak poza tym to kazdy nowszy samochod z naklejka GB na tyle samochodu bedzie robila takie wrazenie i krolowa na banknotach rowniez ![]() |
IgorVolski | Post #8 Ocena: 0 2008-12-24 17:38:19 (16 lat temu) |
Cytat: 2008-12-24 09:20:58, SiwyZmc napisał(a): a ja nie mysle ze robi sobie jaja i jesli idzie o smianie sie to ja wlansie sie usmialem czytajac wypowiedz Igora na temat samego siebie. Jest tak mocno zakompleksiony i nie wierzacy w siebie ze takiej osoby jeszcze nie spotkalem i tym bardziej chcialbym jemu pomoc. To jest wlasnie prosty czlowiek ktory potrafi napisac czego chce i nie kreci w temacie. Chlopak zalozyl konto bo jak sam napisal jest tutaj od kilku tygodni (chyba nie bedzie mial konta przez lata skoro tutaj jest 3 czy 4tygodnie!?) Wg mnie wlasnie tym ze jest prawdziwy zaczyna zaskrabiac sobie sympatie innych. ...wlasnie! Swieta prawda. To samo mialem napisac. Czemu mialbym se jaja robic? Moj tata jest nauczycielem w podstawowce. Pilnowal mnie z gramatyka. Beemke ma jeden moj kumpel Polski. Laski na niego bija strasznie. Jak nieraz z nim jade na dyskoteke to potem zawsze musze do domu na nogach wracac... Aha...Wesolych Swiat, wszystkim ,i spokojnej wigilii Jeszcze raz powodzenia Igor ![]() ![]() aahaaa....apropo beemki .....ja nie wiem czy to bedzie najlepsze rozwiazanie....mam takie uczucie ze mozesz sobie z tym nie poradzic i polecam cos z napedem na przod co rowniez zrobi wrazenie na lokalnych dziewczynach w Polsce. Tak poza tym to kazdy nowszy samochod z naklejka GB na tyle samochodu bedzie robila takie wrazenie i krolowa na banknotach rowniez ![]() |
IgorVolski | Post #9 Ocena: 0 2008-12-24 17:49:31 (16 lat temu) |
...wlasnie. Swieta prawda. To samo mialem napisac. Czemu mialbym se jaja robic? Moj tata jest nauczycielem w podstawowce, to mnie z gramatyka pilnowal.
Beemke ma jeden kumpel z Polski. Laski na niego bija strasznie. Jak z nim nieraz jade na dyskoteke, to sie potem zawsze do domu, na nogach musze wracac... ...aha...Wesolych Swiat, wszystkim, i spokojnej wigilii |
IgorVolski | Post #10 Ocena: 0 2008-12-24 17:51:13 (16 lat temu) |
...cos pomieszalem z tym postem...
|