![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
p.s apropo tych cichodajek to tylko mit...sa ale wola czarne mieso a nie biale....tak wiec albo musisz sie przepastowac i sprobowac jeszcze raz albo bedzie lipa

Str 4 z 6 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
SiwyZmc | Post #1 Ocena: 0 2008-12-23 12:34:52 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: Polska |
nie ogladales filmu "wedding crashers"?! tam nawet na pogrzebach szlo cos wyrwac
![]() ![]() p.s apropo tych cichodajek to tylko mit...sa ale wola czarne mieso a nie biale....tak wiec albo musisz sie przepastowac i sprobowac jeszcze raz albo bedzie lipa ![]() |
stanislawski | Post #2 Ocena: 0 2008-12-23 12:57:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
"Wedding Crashers" - swietny film...
|
yanovitz | Post #3 Ocena: 0 2008-12-23 13:50:09 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2007 |
Cytat: 2008-12-23 12:22:02, IgorVolski napisał(a): Dla mnie to i tak bez znaczenia, bo jak mowie, moje szanse zeby na lasce zrobic wrazenie w realu, sa male. Tak czy inaczej wdzieczny jestem, i bede wdzieczny za kazda pomoc w temacie. Male szanse, kazdy ma jakies szanse, kurna nawet Quasimodo i Krzysztof Cugowski maja. Wystarczy sie troche postarac a Polek pelno dookola. Tfartkim trza byc, nie mientkim! Napisz moze w czym polega Twoj problem - niesmialy jestes, malo twarzowy czy jedno i drugie? Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost
|
moniczka1000000 | Post #4 Ocena: 0 2008-12-23 15:21:12 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-11-2008 |
Z tego co nam kolega Igor wczesniej napisal, jego problemy z kobietami to glebszy temat. Nie jest winna tu emigracja, skoro nawet w Polsce musial placic za przyjemnosci. Tutaj raczej potrzeba psychologa, albo seksuologa. Prostytutka w tym wypadku jest ostatnia osoba, ktora moze pomoc
![]() ![]() |
SiwyZmc | Post #5 Ocena: 0 2008-12-23 15:30:27 (16 lat temu) |
a moze po prostu niesmialosc? nigdy nie wiadomo co mu dolega a jesli prosi o pomoc w ladnym stylu to dlaczego zostal skrytykowany i pomocy od dluzej przebywajacych tutaj rodakow nie otrzymal?
[ Ostatnio edytowany przez: SiwyZmc 23-12-2008 15:31 ] |
|
|
yanovitz | Post #6 Ocena: 0 2008-12-23 15:50:28 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2007 |
Cytat: 2008-12-23 15:30:27, SiwyZmc napisał(a): a moze po prostu niesmialosc? nigdy nie wiadomo co mu dolega a jesli prosi o pomoc w ladnym stylu to dlaczego zostal skrytykowany i pomocy od dluzej przebywajacych tutaj rodakow nie otrzymal? [ Ostatnio edytowany przez: <i>SiwyZmc</i> 23-12-2008 15:31 ] Nie krytykuje, a na dziwki nie chodze wiec w tej materii raczej nie doradze ![]() Moze jakby wyjawil przyczyne niemoznosci nawiazania kontaktow to znalazly by sie bardziej konkretne rady. Musisz przyznac ze korzystanie z uslug profesjonalistek to raczej malo idealne i krotkowzroczne rozwiazanie. Rada z Kosciolem niezla, tylko mala wada - gorzej mu bedzie zagadac do kobialki, nie lepiej wyczaic jakis bar/disco gdzie chodza Polacy. Przynajmniej atmosfera mniej formalna. Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost
|
SiwyZmc | Post #7 Ocena: 0 2008-12-23 17:12:52 (16 lat temu) |
niby tak...pub czy bar to dobre miejsce ale i w kosciele niezle ziolka mozna spotkac. Z prostytutek i ja nie korzystam ale rade dac moge a ze mieszkam niedaleko to i wiem co gdzie i jak.
|
evasta4 | Post #8 Ocena: 0 2008-12-23 17:22:22 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 Skąd: Hampshire |
Igorze drogi!
![]() Tak sobie mysle i...moze kupilbys jakas gazetke codzienna np?-mysle,ze znajdziesz tam jakies namiary pan,ktorych poszukujesz?Probowales? "(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".
|
IgorVolski | Post #9 Ocena: 0 2008-12-23 19:19:06 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-12-2008 |
Witam ponownie
Nie ogladalem niestety “wedding crashes”.Co do moich problemow, to mysle , ze w moim przypadku, wystepuja wszystkie ktore wymieniliscie. Jestem chorobliwie niesmialy, calkowicie pozbawiny pewnosci siebie, no I zbyt twarzowy tez chyba nie jestem. W tym to nie moge byc obiektywny, i pocieszam sie ze sa brzydsi. Czasami jednak sam w to watpie. Do psychologa chodzilem. Tak moniczka. Pare lat temu. Rodzice mnie wyslali. Do dzis nie za bardzo wiem o co gosciowi chodzilo. Cokolwiek to bylo chyba nie bardzo mi pomoglo.W ogole to przyjechalem do angli, bo mysle sobie tak; zarobie troche kasy, kupie se beemke, i jak pojde na dyskoteke w mojej miescinie, i jak przy barze bede placil za drinka, i wyjme z kieszeni bule stowek, to sie miejscowym gwiazdkom oczy zrobia okragle jak pieciozlotowki. Moze ktora da sie podwiezc potem do domu.moja beemmka (juz mam upatrzona) , i tak powoli, moze cos… w koncu… Tera to co? Na rowerze gorskim pojade? Po za tym jak dotad, z wypraw na dyskoteki to mialem tylko tyle, ze wydalem wiecej kasy niz bym wydal w agencji, a potem bol jader. Tak ze sie na podrywy za bardzo nie napalam. Cos czuje ze bedzie mi tu ciezko. Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja. Z Renata tez mi sie nie uklada. Mieszkajac z tymi glabami, zadnych qrwa szans na prywatnosc. Oj, czuje ze bedzie ciezko. Bardzo ciezko… Aha…..gazet probowalem. Polskich sie rozumie. Nic tam nie ma. |
Post #10 Ocena: 0 2008-12-23 20:07:37 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|