MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

(18+) Panowie prosba o wasza pomoc

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2008-12-22 22:43:43 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

IgorVolski

Post #2 Ocena: 0

2008-12-22 22:49:40 (16 lat temu)

IgorVolski

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 22-12-2008

Cytat:

2008-12-22 22:43:43, BarbieGirl napisał(a):

...trzy tygodnie to tylko w angli.Przed anglia musialem oszczedzac.Na bilet!Tak ze ostatni raz to dawno juz bylo. Nie wiem czy to takie smieszne,bo jak tu obserwuje tych co z nimi mieszkam, to tez nie widze zeby oni dupy malym palcem od nogi z lozka codziennie wyrzucali...
... a gdzie ja napisalam, ze to jest smieszne???

...fakt, nie napisalas. Z tego wszystkiego juz zaczynam miec klopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Sorry...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

dave__

Post #3 Ocena: 0

2008-12-22 22:53:57 (16 lat temu)

dave__

Mężczyzna

Z nami od: 24-05-2008

Żegnam się z tym forum - autoryzowanie niemoderowanego 'polskiego' forum moją dalszą na nim obecnością byłoby niestosownym popieraniem tego wszystkiego, za co tak wielu przypina różne łatki Polsce.

To co tu wypisują polskojęzyczni imigranci nijak mi się ma do hasła 'moja wyspa'. Bliżej mi do angielskich kolegów z mojej warstwy społecznej niż do chełpiących się swoim prostactwem niewyżytych 'rodaków'.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2008-12-22 23:12:16 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

IgorVolski

Post #5 Ocena: 0

2008-12-22 23:12:58 (16 lat temu)

IgorVolski

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-12-22 22:53:57, dave__ napisał(a):
Żegnam się z tym forum - autoryzowanie niemoderowanego 'polskiego' forum moją dalszą na nim obecnością byłoby niestosownym popieraniem tego wszystkiego, za co tak wielu przypina różne łatki Polsce.

To co tu wypisują polskojęzyczni imigranci nijak mi się ma do hasła 'moja wyspa'. Bliżej mi do angielskich kolegów z mojej warstwy społecznej niż do chełpiących się swoim prostactwem niewyżytych 'rodaków'.

...w tym watku nie chodzi nie chodzi o Polske,Polakow,patriotyzm. Chodzi o pomocna dlon w zdobyciu namiarow na panie swiadczace okreslony rodzaj uslug. Tylko tyle...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

LukasziKasia

Post #6 Ocena: 0

2008-12-23 08:26:30 (16 lat temu)

LukasziKasia

Z nami od: 04-09-2007

Czesc

Rozumiem Twoj problem ale najpierw sie zastanow zanim skorzystasz. Moze postaraj sie odwiedzic jakies portale randkowe czy cos polish-dating.co.uk . Zwykle angielki maja niezliczona ilosc chorob wenerycznych o HIV nie wspomne. Nie jestem pewien czy gra jest warta swieczki. Moze najpier poszukac jakiejs dziewczyny na randkowych i postarac sie zwrzec blizsza znajomosc. Mysle ze nie byloby to takie trudne. Tylko nie dawaj ogloszenia typu spuchly mi jaja pomocy bo w taki sposob zadna sie do Ciebie nie i odedzwie. Zobacz tez na naszej klasie tam tam jest tez duzo "ofert" tego typu.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

SiwyZmc

Post #7 Ocena: 0

2008-12-23 09:31:12 (16 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Igor a ja wbrew tym wszystkim smiejacym sie i szydzacym z Ciebie postaciom swiata MW podpowiem Ci cos troche co wiem. W Ipswich wiem ze istnieje ulica czerwonych swiatel i powiem Ci ze jesli wiesz jak zapytac ile chce prostytutka za sex to sie z nia dogadasz bo jesli tylko pokazesz jej gotowke (kart nie przyjmuja ani czekow) to pojdzie z Toba mimo ze nie znasz angielskiego. Postaram sie dowiedziec dokladniejszy adres dla Ciebie to moze uda Ci sie go przedstawic taksowkarzowi i zawiezie Cie na miejsce. Sprawa dojazdu do Londynu to nie problem rowniez tylko wieksze koszta. Jesli namyslisz sie jechac i glupi nie jestes to dasz sobie rade. Ja przyjechalem z Zamoscia ktory nie jest wielkim miastem i odnalazlem sie w Londynie bez niczyjej pomocy bez problemow. Kwestia determinacji i osiagniesz co chcesz. W Londynie interesuje Cie Soho a tam znajdziesz co chcesz...kazdy kolor i religia a pociag masz prosto z Ipswich do Londyn Liverpool Street nastepnie (na tej samej stacji masz metro) lecisz na Soho i gdzie nie pojdziesz tam znajdziesz ziemie obiecana;-):-]:-] jak masz jakies pytania dawaj znac.
Od momentu kiedy to napisalem znalazlem wlasnie adres miejsca o ktorym wspominalem: Portman Road tam musisz sie wybrac do ziemi obiecanej. Jedynym minusem jest to ze dzwoniac po taxi musisz im podac adres skad maja Cie zabrac i adres dokad chcesz jechac. Jesli sam nie gadasz na tyle dobrze to moze jeden z fanow cidera Ci zadzwoni?! A jak nie to jest jeszcze alternatywa. W Ipswich jest dosc duza liczba Polakow i znalezienie nie tylko tematu to spuszczenia z krzyza ale kogos do bycia razem jest latwe. Powodzenia

[ Ostatnio edytowany przez: SiwyZmc 23-12-2008 09:50 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

SiwyZmc

Post #8 Ocena: 0

2008-12-23 09:59:18 (16 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Igor jeszcze jedna sprawa o ktorej przez chwile zapomnialem. Jesli nie wiesz jak temat ugrysc to wybierz sie na pasterke. Mozesz spotkac kilka samotnych dziewczyn z ktorymi moze Ci cos wyjdzie tylko jest jeden minus...musisz sie przelamac i zaczac byc odwazny bo do odwaznych swiat nalezy! Bedac cichy i rumieniacy sie na spojzenie jakiejs dziewczyny nie zdobedziesz nic bo przeciez nie przyjdzie to samo do Ciebie i nie zapuka w Twoje drzwi. Ipswich to znow miejsce gdzie masz polski kosciol i dosc sporo ludzi chodzacych do niego. Probuj wszystkiego co moze Ci pomoc w zaspokojeniu potrzeby!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

anmi

Post #9 Ocena: 0

2008-12-23 10:00:29 (16 lat temu)

anmi

Mężczyzna

Z nami od: 26-03-2007

Cytat:

2008-12-22 22:53:57, dave__ napisał(a):

Żegnamy ozięble z domieszką ironii :-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

IgorVolski

Post #10 Ocena: 0

2008-12-23 12:22:02 (16 lat temu)

IgorVolski

Mężczyzna

Konto zablokowane

Witaj Siwy
Dzieki za rady. Sprobuje z ta Portman Road, chociaz nie wiem czy uda mi sie z ta taksowka. Ci moi wspollokatorzy, to chyba tez w angielskim orlami nie sa. Zobaczymy. Tera bedzie pare dni wolnego. Cos pomysle. Do Londynu to sie raczej nie wybiore. W publicznych srodkach transportu, raczej nie oddzielam sie od grupy. Pewnie jak bym sie oddzielil, to tera szukalby mnie Czerwony Krzyz. Z kosciolem to tez nie wiem. Tam chyba spiewac trzeba, co nie? Nie wiem, bo nie chodze, ale cos mi sie nie zdaje ze kosciol to dobre miejsce do szukania panienek na sex. Tez wczesniej wspominalem, ze w bajerowaniu lasek to wielu sukcesow nie mialem. Zeby powiedziec cala prawde to nie mialem zadnych. Gdyby nie agencje pewnie bylbym skazany na celibat, do konca moich dni. Dla mnie platny sex to byc albo nie byc, jak mawiaja starzy gorale. Angielscy. Duze mialem nadzieje na te cichodajki, o ktorych wszedzie na polonijnych forach, i w polonijnej prasie. Chyba musza bardzo cicho dawac, ze nikt o zadnej nie slyszal. Wielkie dzieki Siwy. Dzieki Lukasz, rowniez. Randki on-line probowalem. Nie polecam. Wlasciwie zaden z zamieszczanych tam profili nie przewiduje opcji “real”. Dla mnie to i tak bez znaczenia, bo jak mowie, moje szanse zeby na lasce zrobic wrazenie w realu, sa male. Tak czy inaczej wdzieczny jestem, i bede wdzieczny za kazda pomoc w temacie.

Pozdrawiam wszystkich

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,