MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

(18+) - 21.12.2008 - akcja Globalny Orgazm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2008-12-21 17:34:42 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Spokoj mi tu bo psami poszczuje i w dyby zakuc kaze!
:-D:-D:-D

Osoby nie zainteresowane tematem proszone sa o opuszczenie watku i zabieranie glosy na innym, zalozonym przez siebie watku pt:

''Dlaczego tematy damsko-meskie wywoluja taka frustracje''
lub innym podobnym.

Osoby zainteresowane tematem proszone sa o kontynuowanie watku i utrzymywanie wypowiedzi w w dobrym tonie.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

LukasziKasia

Post #2 Ocena: 0

2008-12-21 17:48:45 (16 lat temu)

LukasziKasia

Z nami od: 04-09-2007

Cytat:

2008-12-21 17:34:42, marcinb napisał(a):
Spokoj mi tu bo psami poszczuje i w dyby zakuc kaze!
:-D:-D:-D

Osoby nie zainteresowane tematem proszone sa o opuszczenie watku i zabieranie glosy na innym, zalozonym przez siebie watku pt:

''Dlaczego tematy damsko-meskie wywoluja taka frustracje''
lub innym podobnym.

Osoby zainteresowane tematem proszone sa o kontynuowanie watku i utrzymywanie wypowiedzi w w dobrym tonie.

Postaram sie byc grzecznym chlopczykiem (generalnie jestem bardzo grzeczny). :-] A tak swoja droga ta mysl z tematem ''Dlaczego tematy damsko-meskie wywoluja taka frustracje'' jest dosyc dobra z tego co widze bylby duzy popyt na taka tematyke. Moze tak by zalozyc taki temat?

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2008-12-21 18:19:17 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

LukasziKasia

Post #4 Ocena: 0

2008-12-22 15:53:32 (16 lat temu)

LukasziKasia

Cytat:

2008-12-21 18:19:17, Mdablju napisał(a):
Tak sie akurat sklada ze jestem mezatka od paru juz latek i jestem szczesliwa,tworzymy super partnerski i zdrowy zwiazek i idzie to w obie strony wiec nie porownuj niczego- czy kasia ma lepiej,czy ktos inny...ciekawe ile jeszcze razem bedziecie????Generalnie robisz jakies smieszne wywody to co pisalam wczesniej odnosnie masturbacji po co cale halo?Normalna sprawa i dla facetow i kobiet!Probowalam juz podejsc do tego bardziej jajcarsko ale Ty kazdemu robisz jakies jazdy!Teraz akcja orgazm-skad ty czerpiesz inspiracje nie masz nic ciekawszego do roboty?To milego wieczoru i super uniesien z kasia czy bez.Mam nadzieje ze jej przyjemnosc tez masz na uwadze!!!

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Mdablju</i> 22-12-2008 00:05 ]

Witaj

Robie wywody na temat Masturbacji poniewaz wedlug mnie to interesujacy temat a Ty i inne osoby robicie z tego halo i staracie sie na sile mnie obrazac i ingerowac w moje zycie prywatne. Moglbym zrobic Ci pare ostrych przytykow (naprawde jest do czego) ale to nie jest w moim typie. Powiem tylko, fakt ze jestes 33 letnia rozczarowana kobieta z prawie 8 letnim dzieckiem na karku nie oznacza ze mozesz robic takie uwagi innym osobom. Prosze miej to na uwadze w swoich wypowiedziach. Uwazam takze ze jestes na tyle duza dziewczynka aby zrozumiec co to znaczy pisanie na temat.

Pozdrawiam i jesli piszesz to pisz na temat

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2008-12-22 16:12:37 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

TEMAT ZBACZA (hehehe) Z GLOWNEGO WATKU NA TEMATY PERSONALNE.

ALBO PROSZE SIE DOSTOSOWAC DO TEMATU WATKU ALBO, JESLI KOMUS TENZE NIE ODPOWIADA, PROSZE NIE ZABIERAC GLOSU.

FORUM JEST OTWARTE DLA WSZYSTKICH I DLATEGO PROSZE ZACHOWYWAC W/G ZASAD ZAPISANYCH W REGULAMINIE.

Lukasz i Kasia,
Wybrany temat jest wyjatkowo drazliwy wiec prosze sie wykazac cierpliwoscia i zrozumieniem i powstrzymac od zlosliwych ripost.

Forumowicze wyglaszjacy nieprzychylne komentarze,
Prosze ignorowac powyzszy watek jesli tenze wywoluje mieszane odczucia.

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2008-12-22 19:51:21 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

yanovitz

Post #7 Ocena: 0

2008-12-23 12:30:54 (16 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Zabawne jak banalne stalo sie ostatnio zbawianie swiata i szerzenie pokoju - wystarczy cos tam kupic albo dac dwa funy jakiejs tam fundacji i prosze studnie, farmy i szkoly wyrastaja w Afryce jak grzyby po deszczu.

Wystarczy nie wychodzic z lozka przez jakis czas, isc na koncert albo zwalic gruche ew. isc do lozka z zona badz partnerka/em a caly swiat nagle zapomina o wojnach, glodzie itp...

Wygodna taka charytatywnosc nie mowiac juz ze naiwna. Powiedz Lukasz, jako osoba w temacie, jak wlasciwie przezycie orgazmu moze szerzyc pokoj na swiecie?
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2008-12-23 17:42:32 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-12-23 12:30:54, yanovitz napisał(a):
jak wlasciwie przezycie orgazmu moze szerzyc pokoj na swiecie?

no cóż a komu jak pojedzony i wy spuszczany chce się walczyć?
no cóż, coś w tym jest, stara prawda, którą stosowano od bardzo dawna, by podjudzić naród do walki robi się problemy, głód, stres i WQ...xxx daje o sobie znać, a jak ludzie wyluzowani to się nikomu nie chce :)) bo po co? jak mu dobrze :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

LukasziKasia

Post #9 Ocena: 0

2008-12-27 07:41:38 (16 lat temu)

LukasziKasia

Cytat:

2008-12-23 12:30:54, yanovitz napisał(a):
Zabawne jak banalne stalo sie ostatnio zbawianie swiata i szerzenie pokoju - wystarczy cos tam kupic albo dac dwa funy jakiejs tam fundacji i prosze studnie, farmy i szkoly wyrastaja w Afryce jak grzyby po deszczu.

Wystarczy nie wychodzic z lozka przez jakis czas, isc na koncert albo zwalic gruche ew. isc do lozka z zona badz partnerka/em a caly swiat nagle zapomina o wojnach, glodzie itp...

Wygodna taka charytatywnosc nie mowiac juz ze naiwna. Powiedz Lukasz, jako osoba w temacie, jak wlasciwie przezycie orgazmu moze szerzyc pokoj na swiecie?

Co do pierwszej czesci nic nie powiedzialem o fundacjach. Ja uwazam ze fundacje to ZLODZIEJE I CHAMY wciskajace kit biednym telewidzom. W szczegolnosci do tego typu kategorii zalicza sie FUNDACJA TVN KTORA JEST KUPA DZIADOSTWA jak ktos nie wierzy ze sa to zwylki OSZUSCI I ZLODZIEJE prosze wejsc na strone ministerstwa i przegladnac raporty finansowe w/w fundacji. Fundacja sluzy w polsce do: - prania pieniedzy, - defraudowania pieniedzy, - za....nia funduszow unijnych oraz korupcji. Fundacje to jest najwieksze K....TWO ktore istnieje pod sloncem i wypraszam sobie sugestie ze zachecam do dawania na fundacje jakiekolwiek kasy poniewaz moje zdanie jest takie ze jesli ktos daje kase na fundacje to albo ma w tym interes albo jest skonczonym idiota. Przepraszam za ostry ton wypowiedzie ale chcialem chociaz w 1% pokazac co czuje do wszystkich fundacji.

Co do drugiej czesci moze sie zdziwisz ale tak gdyby ludzie czesciej marszczyli freda albo uprawiali sex byloby mniej problemow na tym swiecie a na 100% nie byloby 2 wojny swiatowej. Myslisz ze gdyby zona - staremu Hitlera dawala codziennie to chcialoby sie mu naparzac malego Adolfa sztacheta? Moze gdyby w tamtej rodzinie bylo wiecej sexu to Adolf bylby wielkim znawca sztuki? No coz tak to wyglada. Mysle ze gdyby bylo wwszedzie seksualnie dobrze to nie byloby zadnej armii bo kto normalny poszedlby na wojne sie strzelac jak jest zadowolony z tego co ma. Na wojne ida frustraci ktorym zona nie daje a ze zony zabicc nie moze to jedzie do Afganistanu wali wszystko co sie rusza i strzela do Talibow wyobrazajac sobie twarz wlasnej zony. Islamisci sa tak poryci bo sobie nie marszcza freda to nastepny dowod jak seks moze pozytywnie wplynac na swiat.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ciesza

Post #10 Ocena: 0

2008-12-27 18:53:55 (16 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Jesli moge to chcialabym wtracic swoje trzy grosze w temacik.
Zadziwia mne niesamowicie podejscie was forumowiczow do niektorych tematow...
Przeciez temat jest dosc jasno sformulowany.
Wszelkie akcje tego typu, min moja ulubiona free hugs, maja pozytywny przekaz.
A wy zaraz rzucacie sie miesem i demonstarcyjnie probujecie udowodnic kto byl krzywdzony w dziecinstwie...
Jest akcja (nawet jesli z przymruzeniem oka), albo sie do niej przylanczam, albo ja ignoruje i tyle.
Stosunkowo udanego wieczoru wszytskim zycze;-)

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,