Jak często się onanizujesz?
Która reką?-to ważne.Mój były chłopak na moje pytanie-jak sie onanizuje powiedział,że odwróconą lewą ręką.Wtedy nie czuje,że to jego ręka,tylko...czyjas tam
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Pierdoły...
Str 5 z 7 |
|
---|---|
ewamik | Post #1 Ocena: 0 2008-12-21 02:52:48 (16 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
My tu gadu,gadu ale załozyciel tego tematu nie wypowiedział się jeszcze w tej kwestii.Daj przykład i powiedz:
Jak często się onanizujesz? Która reką?-to ważne.Mój były chłopak na moje pytanie-jak sie onanizuje powiedział,że odwróconą lewą ręką.Wtedy nie czuje,że to jego ręka,tylko...czyjas tam ![]() Pierdoły... |
LukasziKasia | Post #2 Ocena: 0 2008-12-21 06:34:32 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-09-2007 Skąd: Heywood |
Cytat: 2008-12-20 18:31:36, vicealigator napisał(a): W temacie o homoseksualistach pisalem, ze jak sie za normalnych uzna jednych wariatow, to pojawia sie nastepni z jeszcze wiekszymi bredniami i tez sie beda domagac uznania. Jak widac, mialem racje ![]() Czesc Fakt cos w tym jest ale jest to konsekwencja swiatowego systemu politycznego ktory jest skrajnie liberalny. Jesli sie powiedzialo A to powinno sie tez powiedziec B. Nie uwazam ze liberalizm w tym wydaniu jest super rozwiazaniem, ogolnie jestem przeciwnikiem liberalnej polityki szczegolnie w tych czasach jakie mamy. Ale skoro tak juz jest to trudno trzeba funkcjonowac w ramach zasad i wartosci ustalonych badz promowanych przez ten system. Cytujac Twoje slowa skoro sie uznalo argumenty homoseksualistow czemu nie uznac argumentow onanistow? Tym bardziej ze argumenty onanistow sa o wiele bardziej sensowane i racjonalne i jest ich min 6 razy wiecej na calym swiecie niz homoseksualistow. Na podstawie badan wynika ze onanistow jest nawet wiecej niz heteroseksualistow. Wiec skoro jest to taka olbrzymia grupa spoleczna czemu nie mialaby walczyc o swoje. Uwazam ze nie istnieje cos takiego w dzisiejszym swiecie jak prawo do swobodnej masturbacji (nie mowie tu o publicznym obnazaniu sie itp.). Wszedzie trabia jakie to jest zle i niedobre a to sa wlasnie jakies brednie lepiej zeby ktos sam zaspokajal swoje potrzeby niz latal po miescie z fujara na weekendzie i rozsiewal jakas tam zaraze. Ponadto masturbacja ma zbawienny wplyw u kobiet ktore dopiero "ucza sie" orgazmu i jak go przezywac, lepiej w ten sposob niz mialyby sie stresowac obecnoscia partnera i popasc w kompleksy. Ponadto masturbacja podnosi wiare w siebie i pomaga zaakceptowac siebie w znacznym stopniu pod kazdym wzgledem psychicznym i seksualnym. Ponadto masturbacja jako taka nie ma skutkow ubocznych takich jakie ma sex z inna osoba moze dziecka w ten sposob sie nie zrobi ale jest w 100% bezpieczna nie mozna sie zarazic zadnym chorobskiem, nie ma problemu niechcianej ciazy. Jednym slowem dobra polityka masturbacyjna mogla by uczynic swiat lepszym i to o wiele. Sa to dosyc wymowne argumenty i na pewno nie sa bez sensu Pozdrawiam |
LukasziKasia | Post #3 Ocena: 0 2008-12-21 06:39:48 (16 lat temu) |
Cytat: 2008-12-20 18:10:33, krissotrent napisał(a): Malo tego mysle ze zjawisko masturbacji na skale swiatowa mogloby obalic caly system kapitalistyczny ale to wywod na dluzszy post. Pozdrawiam ![]() Hehehe, prócz oblatanych wywodów o Żydach, masonach, skautach-cyklistach mamy kolejne globalne zagrożenie - MIĘDZYNARODÓWKA ONANISTÓW!!! A może to o ten ,,Układ''chodziło Kaczyńskim? ![]() Witam Wbrew pozorom nie jest to zagrozenie ale jeden z mozliwych sposobow obalenia oligarchicznego systemu kapitalistycznego ktory nie ma nic wspolnego z demokracja spoleczna. Jesli Cie to interesuje wyjasnie Ci w jaki sposob globalny onanizm moglby doprowadzic do ruiny caly system gospodarczy panstw tzw. rozwinietych w niecale 20 lat. Jednakze jak wspomnialem jest to temat na bardzo dluuuugi post wiec jesli naprawde chcesz poznac moj punkt widzenia to napisz a na 100% jak znajde z 2 godzinki czasu to taki post wysmaze. Pozdrawiam i dzieki za posta |
LukasziKasia | Post #4 Ocena: 0 2008-12-21 06:58:39 (16 lat temu) |
Cytat: 2008-12-20 18:20:17, seth1977 napisał(a): Mysle,ze jestes w bledzie.nikt nie przesladuje onanistow,poniewaz kazdy to robi lub robil. Przyznanie sie do tego,ze wale sobie konia nie ma moim zdaniem nic wspolnego z odwaga cywilna ,bardziej z kultura osobista.Tak samo jak nie opowiadasz publicznie jak bzykasz swoja kobiete,nie opowiadasz jak walisz konia.To jest temat na dyskusje w swoim towazystwie a nie na zasadzie walenia postow.Mnie osobiscie ani to grzeje ani ziebi,ale sa ludzie ,ktorzy nie lubia na ten temat rozmawiac. Tako rzecze zaraturstra ![]() Witam Niestety nie moge sie z Toba w zaden sposob zgodzic. Nie mozna stwierdzic ze nie ma dyskryminacji, jedynie na podstawie ze duzo osob to robilo. W swoim czasie w 19 wieku zamykano homoseksualistow w wiezieniach za przestepstwo sodomii (nie jestem pewien czy nie bylo to dobre rozwiazanie - taki niesmaczny zart ![]() Pozdrawiam |
LukasziKasia | Post #5 Ocena: 0 2008-12-21 07:05:14 (16 lat temu) |
Cytat: 2008-12-20 18:35:51, Adacymru napisał(a): Cytat: 2008-12-19 13:50:12, LukasziKasia napisał(a): Witam wszystkich czy robiliscie to kiedys publicznie, przy udziale osob trzecich badz w publicznym miejscu (mozna tez wyrazic swoje zdanie na ten temat) To sie nazywa w kodeksie prawnym "indecent exposure" This is a specified offence for the purposes of section 227 of the Criminal Justice Act 2003. Triable either way. Maximum penalty: 2 years Zrodlo: Tutaj Witam Dzieki za posty. Wbrew pozorom temat jest dosyc powazny i racjonalny trzeba tylko na niego spojrzec swiezym okiem i nie sugerowac sie zadnymi stereotypami ktore byly nam wpajane przez tyle lat. Potem mozna sobie probowac odpowiedziec czy faktycznie nie ma problemu tego typu. jesli chodzi o publiczne zachowania seksualne to tak jest to przestepstwo co do tego nie ma watpliwosci. Jednakze gdy porownacie kodeks karny czy nie wydaje wam sie ze prawo w tej materii jest zbyt ostre dla onanistow albo jest zbyt lagodne dla innych przestepstw? Pozdrawiam |
|
|
LukasziKasia | Post #6 Ocena: 0 2008-12-21 07:22:07 (16 lat temu) |
Cytat: 2008-12-21 02:52:48, ewamik napisał(a): My tu gadu,gadu ale załozyciel tego tematu nie wypowiedział się jeszcze w tej kwestii.Daj przykład i powiedz: Jak często się onanizujesz? Która reką?-to ważne.Mój były chłopak na moje pytanie-jak sie onanizuje powiedział,że odwróconą lewą ręką.Wtedy nie czuje,że to jego ręka,tylko...czyjas tam ![]() Pierdoły... Witam Wedlug mnie rozsadna czestotliwosc to okolo 3-4 razy dziennie w zaleznosci od dostepnego czasu ![]() ![]() Pozdrawiam |
vitek | Post #7 Ocena: 0 2008-12-21 11:34:08 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Cytat: 2008-12-21 02:52:48, ewamik napisał(a): Która reką?-to ważne.Mój były chłopak na moje pytanie-jak sie onanizuje powiedział,że odwróconą lewą ręką. Nie rozpieszczałaś go, co? Nic dziwnego że odszedł ![]() The Mythbuster
|
moniczka1000000 | Post #8 Ocena: 0 2008-12-21 11:46:50 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-11-2008 |
Rozsadna liczba to 3,4 razy dziennie?
Dochodziles do 10, 11??? ![]() ![]() ![]() Ty chyba nie wychodzisz z domu w ogole i nie masz czasu na nic innego, jesli tak intensywnie zajmujesz sie soba:-W |
moniczka1000000 | Post #9 Ocena: 0 2008-12-21 11:48:08 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-11-2008 |
Ale Kasia ma spokoj przynajmniej
![]() |
LukasziKasia | Post #10 Ocena: 0 2008-12-21 11:51:40 (16 lat temu) |
Cytat: 2008-12-21 11:46:50, moniczka1000000 napisał(a): Rozsadna liczba to 3,4 razy dziennie? Dochodziles do 10, 11??? ![]() ![]() ![]() Ty chyba nie wychodzisz z domu w ogole i nie masz czasu na nic innego, jesli tak intensywnie zajmujesz sie soba:-W Nie mowilem przeciez ze bylo tak caly czas wszystko zalezy od roznych czynnikow. Choc nie ukrywam ze moj poped seksualny jest dosyc duzy i staram sie go zaspokajac w wolnych chwilach, czasami z kims a jesli nie ma takiej mozliwosci to stosuje praktyki ktore opisywalem powyzej. A tak na marginesie Ty sie nie masturbujesz bo tego dotyczy temat? Pozdrawiam |