MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

(18+) - Masturbacja - instynkt czy ewolucja?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

LukasziKasia

Post #1 Ocena: 0

2008-12-20 13:42:29 (16 lat temu)

LukasziKasia

Z nami od: 04-09-2007

Cytat:

2008-12-20 13:31:02, krakn napisał(a):
zamiast tracic czas i gadac to po prostu do roboty!

Dzieki za post

Oczywiscie ze dzialanie jest tu niezbedne aczkolwiek. Warto by bylo podejsc w sposob bardziej makroekonomiczny do problemu poniewaz watpie aby ktokolwiek znalazl jakakolwiek publikacje na ten temat mysle ze ten watek moze po jakims czasie okazac sie punktem przelomowym w dziedzinie globalnego onanizmu. A my tu zgromadzeni mozemy byc prekursorami nowej polityki seksualnej swiata ktora moze nakierowac dzieje ludzkosci na nowe byc moze lepsze tory.

Pozdrawiam i zachecam do glebszej analizy problemu

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

LukasziKasia

Post #2 Ocena: 0

2008-12-20 13:55:52 (16 lat temu)

LukasziKasia

Z nami od: 04-09-2007

Cytat:

2008-12-20 13:24:42, gajdem napisał(a):
A ja tam sie onanizuje i nie widze w tym nic niezdrowego... czasem po prostu trzeba spuscic z krzyza... oprocz tego wzajemna masturbacja z partnerka, to calkiem niezla gra wstepna... kazdy robi to, co lubi... ja jestem za...
a co do tego, zeby czasem, dziewcze pobawilo sie moim sprzetem, to jest calkiem fajne uczucie... po prostu nie masz kontroli nad swoim orgazmem, tylko owe dziewcze ja posiada w swoich raczkach i to rowniez w pewnym sensie jest przyjemne (moze nie dla wszystkich)...:-]

Brawo

Jak do tej pory jestes pierwsza osoba, ktora nie bala sie tego powiedziec glosno jak zauwazyles wszystkie wczesniejsze posty nie zawieraly konkretnej deklaracji dotyczacej tematyki problemu. Oczywiscie ze nie mam nic przeciwko wspolnej masturbacji to jest nawet bardzo dobre rozwiazanie. Mam nadzieje ze reszta forumowiczow wezmie Twoj post za przyklad cywilnej odwagi i przedstawi jasno swoje deklaracje tak jak Ty to zrobiles.

Pozdrawiam i dzieki za posta :-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2008-12-20 18:10:33 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2008-12-20 18:14:25 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Brzmi podobnie jak rozprawka "Wplyw zorzy polarnej na rozwoj kolarstwa w Chinach" :-]
Ada

Do góry stronyOffline

seth1977

Post #5 Ocena: 0

2008-12-20 18:20:17 (16 lat temu)

seth1977

Mężczyzna

Z nami od: 13-02-2008

Mysle,ze jestes w bledzie.nikt nie przesladuje onanistow,poniewaz kazdy to robi lub robil.
Przyznanie sie do tego,ze wale sobie konia nie ma moim zdaniem nic wspolnego z odwaga cywilna ,bardziej z kultura osobista.Tak samo jak nie opowiadasz publicznie jak bzykasz swoja kobiete,nie opowiadasz jak walisz konia.To jest temat na dyskusje w swoim towazystwie a nie na zasadzie walenia postow.Mnie osobiscie ani to grzeje ani ziebi,ale sa ludzie ,ktorzy nie lubia na ten temat rozmawiac.
Tako rzecze zaraturstra:)pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2008-12-20 18:31:36 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2008-12-20 18:35:51 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2008-12-19 13:50:12, LukasziKasia napisał(a):
Witam wszystkich

czy robiliscie to kiedys publicznie, przy udziale osob trzecich badz w publicznym miejscu (mozna tez wyrazic swoje zdanie na ten temat)

To sie nazywa w kodeksie prawnym "indecent exposure"
This is a specified offence for the purposes of section 227 of the Criminal Justice Act
2003. Triable either way. Maximum penalty: 2 years

Zrodlo:
Tutaj
Ada

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2008-12-20 21:57:18 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-12-20 18:20:17, seth1977 napisał(a):
Tak samo jak nie opowiadasz publicznie jak bzykasz swoja kobiete,nie opowiadasz jak walisz konia.To jest temat na dyskusje w swoim towazystwie a nie na zasadzie walenia postow.Mnie osobiscie ani to grzeje ani ziebi,ale sa ludzie ,ktorzy nie lubia na ten temat rozmawiac.

na pewno nie jest to nic złego, czsami lepiej tak rozładować emocje niż inaczej, z wielu przyczytn i nie ma tu nic do rzeczy czy to facet czy kobieta, nie czarujmy się wszyscy normalni potrzebują sexu, jedni więcej, nawet kilka razy dziennie, inni mniej kilka razy w tygodniu, ale każdy. wiec nie ma o czym dyskutować.
Nic dodać nic ując no chyba że dla kogoś te gatki są fetyszem lub substytutem, chcesz się bzykać na ławce w parku, czy w lesie, razem z innymi, czy przy innych, czy w autobusie czy tez po ciemku pod kołderką, czy też pieszcząc się na wzajem lub każdy z osobna twoja sprawa...
ważne byście byli razem szczęśliwi i ! nie krzywdzili nikogo, czyli aby waszych/ twoich poczynań nie widziały osoby które nie biorą udziału w zabawie, wtedy jest ok ;)
tak jak już napisałem, nie gadać tylko brać się do roboty i się bzykać, jak ktoś ma czas to nawet 3 razy dziennie, a nie jest to temat do gadania na forum, no chyba że jest to forum tematyczne ... erotyczne
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #9 Ocena: 0

2008-12-21 00:20:05 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2008-12-21 00:40:07 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,