MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dziewczyna - nie Polka.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 3 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2008-11-12 19:23:04 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

w sumie to przez chwile spotykalem sie z kolezanka z pracy jakies 3 lata temu. dziewcze sliczne, z korei pld, i kuchnia pyszna, i sylwetka wysportowana. nic z tego nie wyszlo bo wrocila na uniwerek w coventry ale mysle ze wtedy obudzily sie moje zamilowania do Orientu.
jest jednak cos co mnie troche powstrzymuje od pelnego zaangazowania z dziewczetami z Dalekiego Wschodu - jakos im troche krzywo z oczu patrzy.

teraz jakos mnie kobiety z pakistanu/indii mocna intryguja - duze oczy i duze nosy... wrrrrr... grrrraaaooohhh...

:-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

vitek

Post #2 Ocena: 0

2008-11-12 19:24:05 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-11-12 19:12:51, asia12112 napisał(a):
zaden nie mial doswiadczenia z jakas Pakistanka, Marokanka itp.

Doświadczenia to można mieć takie że jak się do takiej dobierzesz to musisz się żenić i przejść na islam, a jak nie to maczeta w plecach od tatusia albo braciszków
A, żeby się ożenić trzeba tatusiowi zapłacić spory okup
No, thanks :-D
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krakn

Post #3 Ocena: 0

2008-11-12 19:36:32 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-11-12 17:26:15, gutekfiutek napisał(a):
No dobrze: ilu znasz panow ktorzy zwiazali sie z kobietami z UK (nie mam na mysli emigrantek, tylko Angielki, Irlandki itp.) - a ile znasz dziewczyn ktore zwiazaly sie z Anglikami czy Irlandczykami?

Jestem (prawie) pewien ze liczba kobiet jest wieksza.
Przynajmniej ja znam mnostwo takich dziewczyn, a nie slyszalem jeszcze o zwiazku Polaka z kobieta z UK w moim otoczeniu.
(Ale z kolei to moze byc wina niezbyt obszernego grona znajomych:)

Nie sadze ze to kwestia niesmialych charakterow panow czy slabej znajomosci jezyka.

Akurat ja mam za sobą Francuzko egipska mieszankę kilka lat :))))
nie chodzi o język, jak by mi dawali angielkę z workiem złota to bym się nie połasił, daj spokój masakra
No cóż kobiety bardziej sa zdolne do poświeceń i martylologii hahaha :-]:-]:-]:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

marcinb

Post #4 Ocena: 0

2008-11-12 22:03:23 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2008-11-12 19:24:05, vitek napisał(a):
Cytat:

2008-11-12 19:12:51, asia12112 napisał(a):
zaden nie mial doswiadczenia z jakas Pakistanka, Marokanka itp.

Doświadczenia to można mieć takie że jak się do takiej dobierzesz to musisz się żenić i przejść na islam, a jak nie to maczeta w plecach od tatusia albo braciszków
A, żeby się ożenić trzeba tatusiowi zapłacić spory okup
No, thanks :-D

brzmi to jakbys mial jakies doswiadczenie w tej dziedzinie :-D:-D:-D

sa przeciez w pelni zasymilowane brytyjki pochodzenia indyjskiego czy pakistanskiego i nie watpie zeby mialy inne podejscie do facetow niz rodzime anglosaskie dziewczeta. tak samo ciemnoskore mieszkanki Albionu. sek w tym zeby sprobowac a potem krytykowac.
a argumenty typu ''dziekuje nie, bo trzeba 100 wielbladow dostarczyc ojcu, przejsc na islam i wysadzic w powietrze 3.5 autobusu z niewiernymi'' brzmia wyjatkowo malo wiarygodnie i daje sie w nich uslyszec uprzedzenia.

no chyba, ze to byl zart :-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2008-11-12 22:06:05 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

vitek

Post #6 Ocena: 0

2008-11-12 22:11:12 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-11-12 22:03:23, marcinb napisał(a):
sa przeciez w pelni zasymilowane brytyjki pochodzenia indyjskiego czy pakistanskiego

taa, ci co wysadzili się w metrze też byli w pełni zasymilowanymi obywatelami brytyjskimi :-)

Uwaga moderatora: usunalem twoj powyzszy post bo byl zdublowany.

The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2008-11-12 22:30:23 (17 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Zlosliwosc rzeczy martwych...juz trzeci raz pisze ta wiadomosc...W wypoeidziach niektorych na tym forum jest tyle ninawisci, ze niejedna grupa eksremalna by nimi nie pogardzila...A tak na temat, to znam Polakow w zwiazkach z Brytyjkami (nie wspominam specjalnie o jakich korzeniach). Szanuja odmiennosci i podobienstwa, bo szacunek jest najwzniejszy, oprocz uczuc
Ada

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2008-11-12 22:41:09 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

PCcomplex, Vitek

Nie wiem ktorego fragmentu mojego tekstu nie rozumiecie ale nie zdziwilbym bym sie za bardzo jesli sie okaze ze zadnego.

Jak wol stoi, ze watek jest o zwiazkach Polakow z dziewczynami z innych krajow. Rozumiem, ze w tej kwestii przemawia przez was brak doswiadczenia, ale maskowanie tego poprzez pisanie postow jak powyzsze jest co najmniej nietrafione.
jesli twoim argumentem jest tylko ''bo jej ojciec razem z jej bracmi bedzie ganial mnie z maczeta czy tez nozem czy siekiera'' swiadczy tylko o tym, ze powinienes zabrac glos na jakims innym forum bo tutaj wyraznie nie pasujesz intelektualnie.

mialem przyjemnosc radnkowac z kobieta z Dalekiego Wschodu i nie ukrywam, ze rowniez pozadam ciemnoskorej pani jak i takiej o typie urody z subkontynentu indyjskiego. w taki sam sposob w jaki ty chcialbys spotykac sie z innymi kobietami, ktore budza twoje zadze.

jezeli nie podobaja ci sie panie o innej urodzie niz typowo slowianska, to po prostu napisz to, a jeli chcialbys ale nie mozesz poderwac zadnej innej ze wzgledu na bariere jezykowa to sie do tego po mesku przyznaj.

:-D:-D:-D

Do góry stronyOffline

vitek

Post #9 Ocena: 0

2008-11-12 22:47:20 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Sory, ja jak zwykle trochę sobie żartuję. Tak na 50%. Ale NIGDY bym się związał ani nawet nie przespał z hinduską albo muzułmanką. Po prostu absolutnie na mnie te panie nie działają i już. Są brzydkie, a na dodatek zwłaszcza hinduski są złośliwe i nie cierpię ich beznadziejnego akcentu (wina infolinii? :-) )
Co innego Chineczki, te apetyczne są :-D
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2008-11-12 22:49:28 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,