Odrobina poczucia humoru, i już będzie lepiej!
Ja na przykład za taki tekst się nie obrażam, bo i nie traktuję go całkiem serio

A zaznaczam przy tym, że ani poczucia kobiecości mi nie brakuje ani szacunku do samej siebie

Str 2 z 2 |
|
---|---|
BENVENUTI | Post #1 Ocena: 0 2008-11-09 21:10:54 (16 lat temu) |
Z nami od: 17-09-2008 Skąd: __XYZ__ |
Fajny dialog, chłopaki!
![]() Odrobina poczucia humoru, i już będzie lepiej! Ja na przykład za taki tekst się nie obrażam, bo i nie traktuję go całkiem serio ![]() A zaznaczam przy tym, że ani poczucia kobiecości mi nie brakuje ani szacunku do samej siebie ![]() |
Argentus | Post #2 Ocena: 0 2008-11-09 21:17:19 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2008 Skąd: Londyn |
Strasznie skomplikowane.
A ja zacytuje Fredre(Sztuka Oblapiania): "Gdy zlapie dziewcze, ktorej cycka i dupa odrasta Klade na siano, oblapiam i basta". [ Ostatnio edytowany przez: Argentus 09-11-2008 21:20 ] Navigare nescese est, vivere non est nescese.
|
marcheweczka | Post #3 Ocena: 0 2008-11-09 23:18:49 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
1. Pilot do telewizora
Cel: Ma być w twoich rękach. Metoda: Ostrożne negocjacje prowadzące do kompromisu. Nagłe ruchy mogą wszystko zniszczyć. hmm...mozna zawsze dokupic drugi telewizor lub ogladac w necie 2. Ochoczy seks Cel: Powinna częściej mieć ochotę na miłość. Oczywiście z tobą. Metoda: Łóżko powinno kojarzyć się jej wyłącznie z przyjemnymi doznaniami. zawsze i wszedzie byle nie nachalnie 3. Cisza i spokój Cel: Ma nie gadać, kiedy ty chcesz, aby było cicho. Metoda: Wyłączaj słuchanie. macie do tego prawo,ale robcie tak bysmy nei widzialy,ze nas nie sluchacie 4. Przyszłość Cel: Ma o niej nie myśleć. Metoda: Zrób tak, aby czuła się dobrze w czasie teraźniejszym. robcie wszystko by kazda chwila byla wspaniala i szalona z dala od problemow 5. Gotowanie Cel: Ma gotować chętnie i dobrze. Metoda: Udawaj, że jej pomagasz. wystarczy,ze nie bedziecie platac sie miedzy naszymi nogami 6. Rzeczy niemożliwe Cel: Ma nie wymagać od ciebie rzeczy niemożliwych. Metoda: Spełniaj te jej zachcianki, które są możliwe do zrealizowania. wybierajcie szybkie realizacje i dzialajcie spontanem-uda sie zawsze,wysilcie czasami wyobraznie 7. Erotyczna bielizna Cel: Powinna nosić podniecające, najlepiej koronkowe koszulki, staniki, majteczki. Metoda: Poproś ją o to, ale rycersko zaznacz, że decyzja należy do niej. kupujcie nam ja bez okazji nie pytajcac wczesniej o nasz rozmiar 8. Męskie zakupy Cel: Ma rozumieć potrzebę kupowania narzędzi, elektroniki i gadżetów. Metoda: Jasny podział domowego budżetu. spróbujcie pojkazac nam,ze takie przedmioty tez maja kobiece funkcje,np. wkretarka mozna ubic bialka 9. Zazdrość Cel: Ma nie robić scen. Metoda: Złośliwie komentujesz braki urody u innych dziewczyn. hmm...i tu mam problem,bo ja uwielbiam patrzec na piekne kobiety...poprostu nie gapcie sie na laske dluzej niz 30 sekund 10. Seks bez zahamowań Cel: Ma być bezwstydna w łóżku. Metoda: Eliminujesz wszystko, co sprawia, że czuje się niepewnie. malymi kroczkami przejmujcie na poczatku role nauczyciela a potem dyskretnie i niezauwazenie zostancie naszymi uczniami [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
vitek | Post #4 Ocena: 0 2008-11-09 23:31:11 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Cytat: 2008-11-09 23:18:49, marcheweczka napisał(a): 7. Erotyczna bielizna kupujcie nam ja bez okazji nie pytajac wczesniej o nasz rozmiar ... żebyście potem mogły wyłgać się od jej noszenia pod pozorem że rozmiar nie ten ![]() The Mythbuster
|
vitek | Post #5 Ocena: 0 2008-11-09 23:32:43 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Cytat: 2008-11-09 20:47:30, Korba102 napisał(a): że jest ogarnięty flustracją. ![]() ![]() ![]() The Mythbuster
|
|
|
marcinb | Post #6 Ocena: 0 2008-11-09 23:59:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Cytat: 2008-11-09 23:18:49, marcheweczka napisał(a): wystarczy,ze nie bedziecie platac sie miedzy naszymi nogami Marcheweczka - najpierw myszka a teraz to - to co my mamy robic??? ![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
marcheweczka | Post #7 Ocena: 0 2008-11-10 12:21:57 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
Cytat: 2008-11-09 23:31:11, vitek napisał(a): Cytat: 2008-11-09 23:18:49, marcheweczka napisał(a): 7. Erotyczna bielizna kupujcie nam ja bez okazji nie pytajac wczesniej o nasz rozmiar ... żebyście potem mogły wyłgać się od jej noszenia pod pozorem że rozmiar nie ten ![]() spokojnie...jesli to bedzie taki prezencik bez okazji i od progu nie powiecie: masz tu sexi koszulke,ale w nocy daj czadu,to bedziemy szczesliwe i nie zwrocimy uwagi Marcin... co macie robic?...robcie wszystko co chcemy(oczywiście w granicach rozsadku) nie chowajac przy tym meskiego honoru...my kobiety zawsze dużo krzyczymy,ale tak naprawde same nie wiemy czego chcemy... [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|